Răzvan Dumitrescu - omul pe care preşedintele nu îl va uita niciodată

Adăugat la 08 iunie 2010
Trimite pe: Yahoo

Răzvan Dumitrescu a fost unul dintre reperele principale ale Realităţii TV în perioada campaniei electorale din 2009. Tot mai populist, pe măsură ce Realitatea încerca să răspundă creşterii de audienţă a competitorilor de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu a devenit înntr-un singur an - pe drept sau pe nedrept - simbol al partizanatului politic.


În septembrie 2005, Răzvan Dumitrescu era plasat de un juriu convocat de Evenimentul Zilei, printre cei mai profesionişti (nota 8,45) şi credibili (8,42) jurnalişti din România. (aici) În 2010, poţi citi despre Dumitrescu astfel de comentarii:

"Ieri şi azi, Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii Realitatea zilei, de la Realitatea – da, aia cu respect, a dat dovadă perfectă de slugă, de gunoi, de amator şi manipulator ordinar." (aici)

“Din păcate, acest comportament antijurnalistic începe să devină norma şi să definească o masă critică de pseudo-gazetari." (aici)

Anunţul public al mutării la Antena 3 a fost prilejul cel mai potrivit pentru a relua ceea ce pare a fi fost ales drept slogan pentru brandul Răzvan Dumitrescu: cel despre care preşedintele Traian Băsescu afirma că nu o să-l uite niciodată.

Într-un spaţiu public puternic divizat pe criterii politice, rămâne să consemnăm simplu, în stil de agenţie de ştiri: Răzvan Dumitrescu merge la Antena 3 şi invocă presiunea politică pe care a resimţit-o în ultimul an. (mediafax)

 
Răzvan Dumitrescu - omul pe care preşedintele nu îl va uita niciodată
Sursa foto: reportervirtual

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te