Paula Seling şi Ovi - locul 3 la Eurovision 2010

Adăugat la 30 mai 2010
Trimite pe: Yahoo

Cu o melodie banală de tot, dar cu o orchestraţie foarte bună, vocea Paulei Seling a impresionat. La fel solo-urile la pian, care au scos din anonimat o piesă oarecare. Concurenţa a fost jalnică, dacă pe primul loc a aterizat piesa nemţoaicei Lena!


Cel mai mare punctaj obţinut vreodată de România la concursul Eurovision a venit ca o surpriză în condiţiile în care presa britanică ne suspecta de non-combat. "Există zvonuri că mai multe ţări trimit în mod deliberat piese care nu au nici o şansă de a ieşi câştigătoare", spuneai cei de la The Guardian. România este pomenită alături de Rusia şi Finlanda, aici.

Cu atât mai meritoriu este nu doar acest loc trei, într-o competiţie dominată de geopolitică, dar şi declaraţia lui Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu): "Sunt gata să pariez că vom câştiga concursul Eurovision".

După finala de sâmbătă, Ovi anunţă: "Acesta este doar începutul". Cei doi vor lucra la un album, în care duo-ul promovat pentru Eurovision ar fi punctul de intrare.

Este a doua oară când România urcă pe podium. În 2005, Luminiţa Anghel şi Sistem au obţinut tot locul trei, cu 158 de puncte.

 

 

www.paulaseling.ro

interviu cu Ovidiu Cernăuţeanu

comentarii haioase de la Costi Rogozanu

 
Paula Seling şi Ovi - locul 3 la Eurovision 2010
Sursa foto: 1

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te