Oprea şi Becali s-au înţeles - Steaua pleacă din Ghencea

Adăugat la 20 mai 2010
Trimite pe: Yahoo

MApN, condus de Gabriel Oprea, a anunţat miercuri, 19 mai, rezilierea contractului de închiriere a stadionului Ghencea. "SC FC Steaua are întîrzieri de plată mai mari de 60 de zile, plus penalităţile. Potrivit contractului, contractul se consideră reziliat de drept, fără somaţie şi fără a apela la instanţele judecătoreşti", scrie în comunicatul preluat de presă.


Potrivit gsp, decizia Ministerului Apărării este numai vârful unui munte de gunoi pe care Fiscul îl scoate la iveală.

"Roş-albaştrii trebuie să achite impozitele pe clădirile din Ghencea. Sumele restante pentru perioada 2005-2009 depăşesc 1,5 milioane de euro! Armata invocă articole din Codul Fiscal care spun că plata acestor bani nu este sarcina proprietarului, ci a chiriaşului, adică a grupării patronate de Gigi Becali."

Replica finanţatorului de la FC Steaua e încă o dată, de pe altă lume: "Intenţionat n-am plătit fiindcă voiam să fac alt contract cu MApN-ul, să nu mai fiu jecmănit de Armată. Eu voiam oricum să plec din Ghencea, de-asta n-am mai plătit!".

În plus, Clubul Steaua Bucureşti nu va primi licenţa dacă până la sfârşitul lunii nu va avea un stadion închiriat legal. Cel mai probabil echipa lui Becali va juca la Buzău, pe acelaşi stadion cu Victoria Brăneşti.

 

Gigi Becali riscă să piardă şi ultima legătură cu simbolul care l-a adus în atenţia oamenilor. Într-un mod meschin, dar aparent meritat.

 

Nici Gabriel Oprea nu iese prea bine din această poveste. Comentariile lui Tolontan surprind esenţa.

 
Oprea şi Becali s-au înţeles - Steaua pleacă din Ghencea
Sursa foto: 1

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te