Cozmin Guşă - consilier la Vîntu, după Geoană, după Băsescu, după Năstase...

Adăugat la 18 martie 2010
Trimite pe: Yahoo

Tolontan anunţă noul parteneriat dintre Cozmin Guşă şi Sorin Ovidiu Vîntu. Fostul ziarist, convertit în politician PSD, consilier, apoi, pentru Traian Băsescu, convertit, încă o dată în politician, în nume propriu,  răspopit în consilier politic pentru Mircea Geoană, se mai dă o dată peste cap şi promite să dezvolte grupul media deţinut de Vîntu.


Semn prost pentru grupul Realitatea-Caţavencu! Pentru că toate proiectele lui Cozmin Guşă - cu o singură excepţie - au fost ratate, atunci când nu au fost complet fanteziste, încă din start. Un mercenar ideologic se alătură unui grup media care a ieşit din alegerile prezidenţiale şubrezit de partizanatul vădit în favoarea candidatului pierzător. Şi financiar vulnerabil, în cea mai grea conjunctură economică din ultimii 10 ani şi cu o administraţie PDL complet ostilă.

O mişcare nefericită din punct de vedere al imaginii, pentru ambele părţi. Aici o explicaţie verosimilă: "contractul semnat între Guşă şi Vîntu nu reprezintă decât o formă legală de plată a serviciilor aduse deja mogulului, în ultimul an, de către Guşă." Campion al proiectelor sortite eşecului, Guşă perseverează şi punctează la singurul capitol la care impresionează: persistenţă.

 
Cozmin Guşă - consilier la Vîntu, după Geoană, după Băsescu, după Năstase...

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te