Cosmina Păsărin - nu mai e bună pentru TVR

Adăugat la 08 iulie 2010
Trimite pe: Yahoo

Atât aşteptau! Asta e senzaţia pe care o lasă decizia conducerii TVR de a renunţa la serviciile de prezentatoare ale Cosminei Păsărin. Motivul invocat în comunicatul oficial: un show erotic prestat de Păsărin într-un club din Mamaia, despre care scrie Click.


"Televiziunea Română consideră total neadecvat şi nepotrivit din punct de vedere moral comportamentul Cosminei Păsărin (...)"

"Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produsă de o televiziune publică."


Cosmina a devenit vedetă pentru că era frumoasă şi provocatoare. Câte un pictorial în Playboy în fiecare an, între 2001-2003! Apoi, calea deschisă către televiziune şi cariera de MC în evenimente private. Au urmat ani buni de prezenţă constantă în media, pentru că este frumoasă şi provocatoare. Standardele morale şi flexibilitatea acestora sunt bine cunoscute.

Din această poziţie a ajuns la prezinte o emisiune la TVR. S-a schimbat însă conducerea de la postul public şi probabil că s-a schimbat şi grila de evaluare morală a angajaţilor (vezi observaţiile lui Costi Rogozanu).

Pentru Cosmina Păsărin, TVR e doar una dintre televiziunile care ar putea fi interesate de serviciile ei. Linia principală a carierei rămâne însă în zona petrecerilor private.

 
Cosmina Păsărin - nu mai e bună pentru TVR

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te