5 link-uri care merită atenţia...

Adăugat la 23 august 2011
Trimite pe: Yahoo
 
1 Vot pozitiv 2 Vot negativ

... pentru 23 august.


10 conturi de Facebook pe care un antreprenor trebuie să le urmărească

Un bun start pentru cei care îşi deschid acum contul de Facebook. Sunt resurse care merită atenţia, pentru că sunt modele în livrarea de informaţii prin FB şi vin adesea cu idei interesante.

 

Promovare prin Social Media – 10 reguli de bază

10 recomandări de bun-simţ de la Limonade, una dintre puţinele companiil româneşti cu calificare probată în zona brandingului şi interesate în mod constant de social media. Spun că sunt sfaturi de bun-simţ, fără ca asta să însemne că sunt inutile, pentru că de prea multe ori vedem cum sunt ignorate!

 

Prezidenţialele americane se îndreaptă spre un atac al clonelor

Un excelent comentariu legat de performanţele individuale ale candidaţilor republicani la viitoarele prezidenţiale americane (2012). Observaţiile sunt foarte aplicate şi scot în evidenţă detalii concrete. Foarte interesante sunt şi fragmentele video propuse de autor.

 

Dreapta contra Stânga în dezbaterea publică

Cea mai clară expunere a problemei centrale în dezbaterea politică românească: excesul de etichete face imposibilă confruntarea ideilor. Prea multe "concepte-valiză" (dreapta, stânga, capitalism, socialism, "roşii", "portocalii" etc) împiedică avansul în desprinderea unor concluzii. Combatanţii în dezbaterea publică pe teme politice sunt nominalizaţi şi începe - mai ales în comentarii - o necesară clarificare a poziţiilor ideologice specifice. Un bun punct de pornire pentru identificarea acestor formatori de opinie din perspectiva valorilor/credinţelor profesate.

 

Da, revistele vând imagini deformate

Exemple concrete de imagini difuzate prin media în care "adevărul" omului sursă/suport este anulat de standardizarea implicită unui mijloc de comunicare în masă.

 

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te