Bun venit, prieteni!

Adăugat la 10 mai 2010
Trimite pe: Yahoo
 
3 Vot pozitiv 0 Vot negativ

Sunt Gabriel Avăcăriţei şi mă bucur că am ocazia să vă salut de aici, de pe site-ul www.fedeme.ro, singurul loc unde personalităţile din România sunt inventariate, clasificate şi ierarhizate, în timp real.


Despre mine aflaţi mai multe la secţiunea Întrebări frecvente sau pe linkedin.com sau pe facebook. Despre feţele-de-mase, lucrurile esenţiale se găsesc într-un .pdf accesibil la slideshare.net sau scribd.com. Cred că funcţionează şi căutarea din Google.

Despre acest site vreau să vă spun mai multe. Primul său scop este să ne cunoaştem! Miza principală este însă aceea de a descrie figurile publice din România: 1. date biografice minimale, 2. trăsături caracteristice, aşa cum sunt ele percepute de public, 3. acţiuni şi declaraţii definitorii. Dar mai ales, conexiuni! Afilierile şi dependenţele figurilor publice sunt importante pentru public. Iar www.fedeme.ro este singurul loc unde vei putea găsi ordonate şi actualizate informaţiile esenţiale despre feţele-de-mase.

Apoi sunt ştirile şi evenimentele. Din toate câte se întâmplă într-o zi, unele vor ajunge în site-ul nostru. Pentru asta, folosim surse publice şi gratuite, iar valoarea adăugată vine din selecţie şi punere în context.

Vor fi interviuri cu personalităţile care fac ştirea zilei. Sau cu specialişti în relaţii publice, imagine personală, branding şi comunicare. În fine, veţi descoperi un buton numit "Teorii". Acolo am pus materiale care adună gânduri, idei, note de lectură, puncte de pornire pentru ceea ce ar putea deveni o "Teorie" a feţelor-de-mase.

Ba încă şi mai mult! Pe lângă INFORMAŢIE ordonată, www.fedeme.ro oferă şi OPINIE. Peste tot, puteţi plasa comentarii. Puteţi vota pentru sau împotriva unei anume feţe-de-mase. O puteţi caracteriza prin intermediul unor trăsături şi o puteţi descrie, în adâncime, prin texte, fapte şi conexiuni relevante.

Cu toată această elaborată infrastructură de organizare a informaţiei, www.fedeme.ro rămâne totuşi doar un blog. Nu este spaţiu de propagandă, iar inserţiile comerciale vor fi clar marcate. Numai un blog, aşadar, poate cel mai complex din România, dar strict un spaţiu privat în care eu, autorele, şi invitaţii mei ne exercităm libertatea de exprimare.

Principiul de bază este FULL DISCLOSURE. Din partea lor, a celor care ni se propun drept lideri şi vedete, dar şi din partea noastră, a celor care comentăm, susceptibili în fiecare moment de parti-pris-uri.

Vă mulţumesc că sunteţi aici. Vă invit să vă faceţi un cont: durează puţin, e gratuit şi îl puteţi şterge cu 2 clickuri! Dar vă oferă drepturi în plus, faţă de vizitatorul obişnuit. Îmi puteţi scrie oricând. Voi răspunde!

 

Comentarii


A scris sorinfilip pe 13 mai 2010
Un proiect cu atitudine
Cred ca in orice societate omul este referinta prin ceea ce face, acum putem sa-i dam si o nota pentru asta!!!! Felicitari pentru idei, sper sa trezeasca un pic spiritul civic in fiecare dintre noi!
0 Vot pozitiv 0 Vot negativ
A scris burcolor pe 10 mai 2010
sustin
interesant proiect, dupa cum am mai zis, sunt alaturi de el, pana se pune pe picioare. sa faci un semn amplu cand ne dam drumul pe toboganul public
0 Vot pozitiv 0 Vot negativ
A scris fedeme pe 10 mai 2010
Mulţumesc, o luăm încet pe calea regală :)
A scris anca pe 11 mai 2010
original Un proiect deosebit care cred ca ne va aduce o serie de surprize. Cand spun acest lucru ma gandesc la faptul ca in valtoarea cotidiana de multe ori ajungem sa fim superficiali in aprecieri.Avantajul major al acestei initiative este tocmai acela ca ne ajuta sa ne apropiem de imaginea reala a personalitatilor inventariate.Si nu oricum ci chiar prin contorizarea faptelor, declaratiilor in general a modului in care au reactionat in situatii cheie. Un alt avantaj este ca prin reactiile si spusele \"fetelor\" de pe site sunt aduse in discutie problematici ale zilelor noastre.Mai clar spus ne ajuta sa vedem dintr-o perspectiva mai analitica obiceiurile lumii in care traim.
A scris fedeme pe 12 mai 2010
multumesc, anca. cum vorbesti tu ca din carti!
A scris burcolor pe 17 mai 2010
anca nu citeaza, citeste. iar pentru asta, am sa-i dau un semn de carte. din suflet!

Cele mai noi feţe


Răsvan Radu

Răsvan Radu

director general Unicredit Ţiriac Bank
PRO
2
CONTRA
4
Mişu Negriţoiu

Mişu Negriţoiu

director general ING Bank România
PRO
3
CONTRA
3
Florin Talpeş

Florin Talpeş

preşedinte Softwin
PRO
8
CONTRA
3

Cele mai noi comentarii

prea mult spus despre un text pentru un cantec... »
Si ar fi contat?... »
ambalaj... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te