Victor Ponta

Victor Ponta

politician, preşedintele PSD
Vârsta: 49 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
4
CONTRA
7
Eşti Victor Ponta? Scrie-mi un e-mail!
15 aprilie 2011
din 0 voturi

Victor Ponta a desenat pe blogul său "harta mafiei PDL" Victor Ponta atacă PDL pe blogul său. Preşedintele social-democraţilor a postat pe pagina sa o aşa-numită hartă a mafiei PDL. Udrea, Boc, Berceanu, Videanu sau fratele preşedintelui Traian Băsescu sunt doar câteva nume trecute pe harta lui Ponta. Democrat-liberalii au negat orice implicare în aşa-zisa caracatiţă a mafiilor. Iar Elena Udrea e sigură că liderul PSD este obsedat de ea.

scrie Alina
irelevant
relevant
02 mai 2011
din 0 voturi

Ponta: USL îl propune şi îl susţine pe Valer Dorneanu pentru funcţia de Avocat al Poporului USL îl propune şi îl susţine pe Valer Dorneanu pentru funcţia de Avocat al Poporului, a declarat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta. El a precizat că susţinerea este urmare a meritelor profesionale ale lui Valer Dorneanu. "Cred că un tip de reparaţie morală pentru oamenii corecţi şi bine pregătiţi care au suferit de pe urma abuzurilor comise de PDL în ultima perioadă ar fi un gest normal şi un gest pe care foarte mulţi din cei care au suferit în această perioadă îl aşteaptă", a adăugat preşedintele PSD.

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
07 martie 2011
din 1 voturi

Mă declar învins de tănâra PSD-istă care a pozat în Playboy. [...] Nu sunt apostolul noii moralităţi. "Vreau sa precizez ca un subiect mai important decat deplasarea domnului Basescu, decat Codul Munciii, decat sedinta PDL, a fost cu o domnisoara de la PSD care a pozat in Playboy. Anunt ca ma declar invins de domnisoara respectiva. Nu am spus nimica si am vazut ca toate energiile proletcultiste s-au mobilizat. Fiecare poate sa pozeze unde vrea, poate sa fie in ce partid vrea. Ma declar invins", a spus Ponta. Intrebat daca o va da afara din partid, Ponta a negat ca s-ar fi pronuntat in acest sens. "Nu am zis niciodata. Am citit atat de multe lucruri despre ce as fi zis sau ce as fi gandit eu incat nu mi-am dat seama cata energie libertina sau moralista exista in media romaneasca. M-am bucurat. Nu am nicio problema cu nimeni. Poate fiecare sa faca ce vrea atat timp cat respecta legile tarii. Nu am comentat in niciun fel, nu am apucat sa zic nimic. Ieri, dupa conferinta de presa pe temele economiei UE, singurele intrebari le-am avut drespre domnisoara respectiva. Ma bucur ca este un subiect important. Eu ma declar invins si nu vreau sa mai ridic niciun fel de problema de acest gen", a spus Ponta, dupa sedinta USL. Ponta a adaugat ca regreta ca a raspuns, atunci cand a fost la Atena, la apelul telefonic al reporterului Gandul, el catalogandu-se singur drept "fraier". "Regret ca la al patrulea apel la Atena din partea reporterului de la Gandul am fost atat de fraier si am raspuns la telefon. Data viitoare o sa fiu mai destept. Invat din propriile greseli. Au fost patru apeluri in timpul reuniunii cu prim-ministrii, de la Gandul. M-am gandit ca este un incendiu acasa sau ca s-a intamplat ceva. Am crezut ca a cazut Guvernul Boc. Imi pare rau ca am raspuns la telefon. O sa am grija data viitoare sa nu mai fac. Nu am nicio problema. Nu sunt nici vreun apostol al noii moralitati. Fiecare poate sa faca ce vrea atata timp cat respecta legile", a mai spus Ponta. Un pictorial al unei tinere social-democrate din Timis, aparut la sfarsitul saptamanii in Playboy, a starnit recent reactia presedintelui formatiunii, care sustine ca aceasta ar avea un viitor politic in PDL, tinerii democrat-liberali replicand ca Victor Ponta are o atitudine de "carlan".

Sursa: Hotnews
scrie fedeme
irelevant
relevant
28 aprilie 2011
din 0 voturi

Ponta: Lăzăroiu, primul pitic dintre cei care vor sta alături de Albă ca Zăpada- Elena Udrea. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa-numita Alba ca Zapada, relateaza Mediafax. "Lazaroiu e primul pitic dintre cei care vor sta alaturi de Alba ca Zapada, Elena Udrea, in viitoarea constructie gandita la Cotroceni", a declarat Ponta.

scrie AlexandraA
irelevant
relevant
30 martie 2011
din 0 voturi

Dacă aş ajunge premier al României, aş putea să cresc salariile profesorilor cu 50%. Victor Ponta, preşedintele PSD, susţine că guvernul României trebuie să respecte decizia judecătorească de a plăti profesorilor drepturile salariale câştigate de aceştia în instanţă. De asemenea, Ponta crede că din posibila ipostază de premier al României, el ar fi în stare să crească salariile profesorilor cu 50%.

scrie Laura
irelevant
relevant
03 mai 2011
din 0 voturi

Ponta: USL îl propune şi îl susţine pe Valer Dorneanu pentru funcţia de Avocat al Poporului USL îl propune şi îl susţine pe Valer Dorneanu pentru funcţia de Avocat al Poporului, a declarat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
09 mai 2011
din 0 voturi

Ponta: Doamna Vass e Boc în fustă şi pe tocuri, doamna Udrea e Băsescu în fustă Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Andreea Paul-Vass, consilierul primului-ministru, este "acest Boc în fustă şi pe tocuri", în timp ce Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, este "Băsescu în fustă".

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
13 mai 2011
din 0 voturi

”Ştirea cu ieşirea României din recesiune, o minciună” Mai mult: Ponta: ”Ştirea cu ieşirea României din recesiune, o minciună” Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că anunţul INS privind ieşirea României din recesiune este doar "o ştire goală de conţinut şi mincinoasă", pentru uzul intern al PDL.

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
18 aprilie 2011
din 0 voturi

"Asumarea răspunderii Guvernului e neconstituţională, ilegală şi sfidătoare" Victor Ponta a spus că decizia Guvernului de a-şi angaja răspunderea în Parlament pe cele două proiecte de lege este sfidătoare la adresa profesorilor, care şi-au câştigat în instanţă drepturile salariale. El a criticat angajarea răspunderii pe Codul Dialogului Social, afirmând că legea a fost elaborată în lipsa oricărui dialog cu sindicatele şi patronatele. "Este încă o dovadă a ipocriziei Guvernului Boc, legea dialogului social împiedică de fapt orice fel de dialog. Dialogul stă la baza unei societăţi democratice. Ne dorim ca, după ce epoca, regimul Băsescu-Boc-Udrea dispare, să revenim la valorile europene. Există soluţii financiare pentru a acorda, pe viitor, drepturile câştigate de profesori", a mai afirmat Ponta, potrivit mediafax.ro.

Sursa: jurnalul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
18 aprilie 2011
din 0 voturi

Ponta: "Basescu a ajuns o legumă politică" Atac dur al președintelui PSD la adresa șefului statului: Victor Ponta a afirmat că Traian Băsescu a devenit "o legumă" și "va sfârși la fel de urât ca și ceilalți dictatori".

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
toate textele

Ne pare rău nu există bio pentru Victor Ponta

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te