Vasile Blaga

Vasile Blaga

politician (PDL)
Vârsta: 63 ani
Locul naşterii: Petrileni, Bihor
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
3
CONTRA
14
Eşti Vasile Blaga? Scrie-mi un e-mail!
16 aprilie 2011
din 0 voturi

Blaga răspunde îndemnului de a renunţa la candidatura pentru şefia PDL Ideea retragerii lui Vasile Blaga din cursa pentru şefia PDL, lansată de către ministrul Agriculturii Valeriu Tabără, a fost respinsă cu vehemenţă de către actualul secretar general."Domnul Tabără mă jigneşte. Nu mă cunoaşte. Ar trebui să întrebe în organizaţii. Eu nu pot să-mi bat joc de mine, nici de colegii care mă susţin şi cu atât mai puţin de partid", a precizat, marţi seara, Vasile Blaga, reconfirmând totodată că este încrezător în propriile forţe.

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
11 aprilie 2011
din 1 voturi

Niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul. Noi între noi suntem prieteni, ceilalţi sunt adversari politici. Asta trebuie înţeles. Pot să am oricând o părere pro sau contra lui Emil (Boc – n.r.), dar niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul”, a afirmat Vasile Blaga sâmbătă, la Meircurea Ciuc.

Sursa: Ziua Veche
scrie AlexM
irelevant
relevant
13 iunie 2010
din 0 voturi

Ştiam din ianuarie 2009 de situaţia dificilă în care este România, dar nu am luat de atunci măsuri de austeritate. Aceasta este declaraţia făcută la Pro Tv de ministrul de Interne Vasile Blaga. Acesta a afirmat că Guvernul ar fi putut lua de la începutul anului trecut măsuri pentru limitarea efectelor crizei, "însă nu s-a considerat necesar".

Sursa: Realitatea TV
scrie fedeme
irelevant
relevant
27 martie 2011
din 0 voturi

Blaga îi sugerează vicepreşedintelui Dacia Constantin Stroe să se alăture PDL. Secretarul general al PDL Vasile Blaga i-a sugerat vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia, Constantin Stroe, să se alăture PDL, reprezentantul Dacia participând în calitate de reprezentant al mediului de afaceri la conferinţa de alegeri a conducerii PDL Argeş.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 martie 2011
din 0 voturi

"Vasile Blaga a fost INFORMATOR AL SECURITĂŢII" Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie l-a acuzat, luni, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, că ar fi fost informator al fostei Securităţi.Întrebat cum comentează afirmaţiile pe care Blaga le-ar fi făcut, potrivit telegramelor publicate de Wikileaks, despre el, Vanghelie a răspuns: "Este vorba de reformatorul PDL, domnul Vasile Blaga? Eu l-aş întreba pe domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, dacă cumva ştie că domnul Blaga este un informator?".

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
12 aprilie 2011
din 0 voturi

Blaga: Mă jigneşte domnul Tabără şi nu mă cunoaşte. Eu nu-mi bat joc de mine, de colegi, de partid. Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, marţi seară, că Valeriu Tabără îl jigneşte şi nu îl cunoaşte atunci când spune că majoritatea membrilor PDL aşteaptă ca Blaga să se retragă din cursa pentru şefia partidului.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
12 aprilie 2011
din 0 voturi

Blaga: Nu-mi bat joc de mine, de colegi şi nici de partid. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga a negat speculatiile legate de o eventuala retragere a sa din cursa pentru presedintia partidului, afirmand ca acestea sunt jignitoare si a afirmat ca este timpul pentru o schimbare majora in PDL, informeaza NewsIn. Invitat sa comenteze speculatiile referitoare la o retragere a sa din cursa pentru sefia PDL, Vasile Blaga a raspuns: "La inceput, au fost idei de genul carora nu as candida pana la urma".

irelevant
relevant
19 aprilie 2011
din 0 voturi

Blaga: Alegerile în PDL nu vor fi influenţate de declaraţia lui Băsescu privind susţinerea lui Boc Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, că va câştiga preşedinţia partidului, iar rezultatul alegerilor nu va fi influenţat de declaraţiile şefului statului privind susţinerea actualului preşedinte al PDL, secretarul general al formaţiunii menţionând că episodul Băsescu-Roman se poate reedita.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 aprilie 2011
din 0 voturi

Vasile Blaga: România poate adera la Schengen în 2011. Secretarul general al PDL a declarat, astazi, la Focsani, ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen in a doua parte a anului este un termen realist, relateaza Agerpres. Vasile Blaga sustine ca termenul avansat de Traian Basescu pentru aderarea la Schengen este realist, pentru ca "Romania a indeplinit, la termen, toate criteriile de aderare la spatiul Schengen. Am avut misiuni de reevaluare pe frontierele aeriene si raspunsurile au fost mai mult decat pozitive.

scrie AlexandraA
irelevant
relevant
29 aprilie 2011
din 0 voturi

Nu doresc să reinventez apa caldă, ci doresc să conduc partidul aşa cum a fost condus în perioada lui de reconstrucţie puternică, 2001-2004, atunci când cuvântul de ordine la PSD era «destructuraţi Partidul Democrat». Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Vaslui, unde şi-a prezentat moţiunea în faţa organizaţiei judeţene a partidului, că nu doreşte să reinventeze apa caldă, ci vrea să conducă partidul aşa cum a fost condus în perioada lui de reconstrucţie puternică, 2001-2004.

scrie Laura
irelevant
relevant
28 aprilie 2011
din 0 voturi

Şansele mele în faţa lui Emil Boc sunt mari. Voi fi un preşedinte cu normă întreagă, cum a fost Traian Băsescu. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Vaslui că are şanse mari pentru a câştiga şefia partidului în faţa lui Emil Boc.

scrie Laura
irelevant
relevant
02 mai 2011
din 0 voturi

Blaga: Nu doresc să reiventez apa caldă, vreau să conduc PDL cum a fost condus în perioada 2000-2004 Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Vaslui, unde şi-a prezentat moţiunea în faţa organizaţiei judeţene a partidului, că nu doreşte să reinventeze apa caldă, ci vrea să conducă partidul aşa cum a fost condus în perioada lui de reconstrucţie puternică, 2001-2004.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
04 mai 2011
din 0 voturi

Blaga: Eu mă bazez pe tot PDL-ul, mă bazez pe cât mai mulţi Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, astăzi, la Sibiu, că moţiunea propusă de el este cea de care au nevoie democrat-liberalii. Sursa: VLAD STĂNESCU”Parcursul pe care îl gândim pentru partid este cel de care are nevoie în această etapă. Nu toţi parlamentarii (de Sibiu n.r.) sunt semnatarii moţiunii domnului Boc. Noi sperăm să convingem cât mai mulţi din delegaţii care vor veni la Convenţia Naţională. (...) Eu mă bazez pe tot PDL-ul, mă bazez pe cât mai mulţi”, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Sursa: evz.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
04 mai 2011
din 0 voturi

Eu întotdeauna mă duc la victorie, voi câştiga preşedinţia PDL. El a respins ideea potrivit căreia ar intenţiona să se retragă din cursa pentru şefia partidului. "Aşa mă cunoaşteţi dumneavoastră? Am auzit multe voci, dar niciuna care să confirme ce aţi întrebat", a spus el. Blaga a refuzat să facă "vreun pronostic procentual", dar a susţinut că va avea o mare susţinere la Convenţia Naţională a partidului din 14 mai.

scrie Laura
irelevant
relevant
05 mai 2011
din 0 voturi

Blaga: "Voi câştiga şefia PDL. Întotdeauna merg la victorie" În faţa susţinătorilor săi de la Târgu Mureş, Vasile Blaga s-a declarat, astăzi, convins că va câştiga şefia PDL. "Întotdeauna merg la victorie", i-a asigurat Blaga pe democrat-liberalii care îi susţin moţiunea.

Sursa: evz.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
08 mai 2011
din 0 voturi

Vasile Blaga, convins că va câştiga alegerile pentru preşedinţia PDL. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la Oradea, că are convingerea că va câştiga alegerile pentru preşedinţia partidului şi că votul delegaţilor trebuie să fie secret, deoarece acest lucru este prevăzut în statutul partidului.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
09 mai 2011
din 0 voturi

Blaga, despre criză: Băsescu este extrem de prudent şi bine face Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la Timişoara, că este nevoie de precauţie când vine vorba de criza economică şi a salutat prudenţa preşedintelui Traian Băsescu, precizând că "semnele dinspre Statele Unite" nu sunt cele mai bune, transmite corespondentul MEDIAFAX. Întrebat dacă România iese din criză şi dacă mesajul corect este cel transmis de Emil Boc sau de Traian Băsescu, Vasile Blaga a spus că susţine prudenţa preşedintelui.

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
14 mai 2011
din 0 voturi

http://www.presaonline.com/ Vasile Blaga le-a spus, sâmbătă seară, delegaţilor la Convenţia Naţională a PDL, că el şi cei care l-au susţinut pentru şefia partidului nu vor pleca din PDL.

Sursa: mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
14 mai 2011
din 0 voturi

Blaga: Acest partid nu funcţionează, e nevoie de schimbare Candidatul la şefia PDL Vasile Blaga a susţinut, sâmbătă, la Convenţia Naţională, că "partidul nu funcţionează" şi că este nevoie de o schimbare şi de o nouă strategie pentru a câştiga alegerile din anul 2012.

Sursa: mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Creierul din spatele PDL

“Blaga este unul dintre oamenii din interiorul PDL care spune lucrurilor pe nume atât în spațiul public cât și cu noi, pe când colegii săi sunt scumpi la vorbă. Asta e și motivul pentru care, probabil, Băsescu l-a ales pe mai maleabilul Emil Boc drept premier. Cu toate acestea, Blaga rămâne indispensabilul organizator și creier din spatele PDL și nu e nici o surpriză că este încă o dată alegerea naturală pentru a conduce campania electorală. Cu toate că am auzit de zvonuri recente despre o ruptură între Băsescu și garda veche (inclusiv Blaga și ministrul Transporturilor Videanu [NOTA: eroare a ambasadei, în 2009 la Ministerul Transporturilor era Radu Berceanu, Videanu nu a fost ministru al Transporturilor în nici un cabinet]) însă nu au existat probe vizibile ale acestei rupturi în afară de mici răbufniri cauzate de alegerile politice ale lui Băsescu, inclusiv decizia de a forma un guvern cu PSD și înțelepciunea de a-l confrunta direct pe șeful PSD Geoană." (sursa: telegrama ambasadei SUA)."

Surse: hotnews.ro
scrie AlexM
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te