Tudor Chirilă

Tudor Chirilă

actor, cântăreț și compozitor
Vârsta: 47 ani
Locul naşterii: București
Rezidenţa: București
PRO
13
CONTRA
2
Eşti Tudor Chirilă? Scrie-mi un e-mail!
08 martie 2011
din 0 voturi

Concert Vama. Ieri, 8 martie, Tudor Chirila alaturi de colegii sai a fost intr-un super concert dedicat fetelor in club Fratelli, in Constanta.

irelevant
relevant
06 martie 2011
din 1 voturi

„O lume pe dos” Artistul va interpreta trei roluri în „O lume pe dos”, cea mai nouă piesă a Iarinei Demian „Atunci când eşti nevoit să inventezi o altă relaţie de cuplu doar ca să fi mulţumit şi să îţi salvezi actuala relaţie, înseamnă că eşti singur”, spune Tudor Chirilă, care a preluat trei roluri într-un nou spectacol regizat de Iarina Demian; piese care „descriu fără menajamente lumea în care trăim, o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg la soluţii limită, fiindcă nu-şi mai găsesc locul”.Piesele au fost descoperite de Tudor Chirilă împreună cu Iarina Demian într-o carte cu 80 de piese americane într-un act, pe care actorul a cumpărat-o de la Singapore.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
14 martie 2011
din 0 voturi

Când ai un public ignorant şi neştiutor te transformi în televiziune alarmistă ca să faci rating. Tudor Chirilă este impresionat de tragedia care a lovit Japonia şi a îndemnat la rugăciune pentru niponi. Cu toate acestea artistul consideră că unele televiziuni exagerează în mod voit ştirile în goana după rating. "Lipsa comunicării este şi va rămâne una dintre problemele moderne cu consecinţe grave pe multe planuri ale vieţii noastre. Când ai un public ignorant şi neştiutor te transformi în televiziune alarmistă ca să faci rating", a scris Tudor Chirilă pe blogul său.

 
scrie Laura
irelevant
relevant
18 martie 2011
din 0 voturi

Banii trebuie să-mi ajungă să pot mânca la un restaurant bun, să-mi plătesc băuturile în oraş Tudor Chirilă consideră că lumea nu se mai află de mult într-o stare de normalitate, omul fiind din ce în ce mai singur, deşi face parte din grupuri de socializare pe internet sau primeşte sute de emailuri. Tehnologia şi inovaţiile recente nu aduc cu sine fericirea, tot noi suntem datori să o căutăm."Cred că tuturor ni se pare... Companiile de ţigări desfăşoară campanii antifumat, în lumea reţelelor sociale suntem mai singuri decât când nu existau, tehnologia îşi dă concursul să avem mai mult timp, dar avem tot mai puţin, pentru că ni-l ocupăm tot cu lucruri ce ţin de tehnologie, dădeam cinci faxuri pe zi, acum dăm 500 de mesaje pe e-mail. Spectacolul nostru e despre singurătate şi despre însingurare. Eşti singur între din ce în ce mai mulţi oameni, deşi ai 20.000 de prieteni pe Facebook. Poţi să fii singur în cuplu."Banii trebuie să-mi ajungă să am de kite, să mă pot da cu kiteul, să pot mânca de câteva ori pe lună la un restaurant bun, să-mi pot permite să plătesc băuturile în oraş, să am un confort. De aici până a conduce un Ferrari şi de a-mi face o colecţie de iahturi e drum lung. Nimic nu se poate face fără timp. Dacă ajungi să munceşti pentru banii ăia încât să nu mai ai timp să-i cheltuieşti într-un sens liniştit şi pozitiv..."

Sursa: .cancan.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
17 aprilie 2011
din 0 voturi

Cum percepe timpul? Tudor Chirilă şi-ar dori să scape de presiunea timpului. "Am deadline să mă trezesc. Am deadline să ajung. Oriunde. Am deadline să visez. Ceva măreţ. Am deadline să mă căsătoresc. Am deadline să fac un copil şi am deadline să fiu fericit. Am deadline să raspund la mailuri şi trasez deadline ca să primesc mailuri", a scris artistul pe blogul său.

Sursa: Cancan
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant
01 mai 2011
din 0 voturi

"Noi bem bere şi la bine, şi la greu, că aşa suntem noi" Tudor Chirilă a comentat faptul că românii obişnuiesc să bea bere şi să mănânce mici de 1 Mai, spunând că acest obicei este izvorât dintr-un sentiment de solidaritate.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Istoric

Tudor Chirila s-a nascut in data de 28 mai 1974 la Bucuresti. Parintii acestuia sunt Iarina Demian, actrita si regizoare, iar tatal, celebru jurnalist sportiv şi scriitor român de cărţi pe teme sportive, Ioan Chirila , decedat in 1999. Muzica l-a atras de mic si a invatat sa cante la clarinet. Insa studiile sale nu s-au indreptat spre muzica, cum parea logic, ci spre actorie, avand-o ca model pe frumoasa sa mama, Iarina. Tudor Chirila da examen de admitere la UNATC, intra fara probleme, iar in 1996 devine actor cu "acte in regula", angajat al Teatrului de Comedie din Bucuresti, unde il putem gasi si astazi... Dar pasiunea pentru muzica nu dispare. El ii intalneste intr-un bar pe Liviu si Traian, care isi doresc sa infiinteze o formatie. In 10 minute cei trei compun piesa "Nu am chef azi", care avea sa devina hit-ul anului 1997. Primul concert al trupei Vama Veche este sustinut pe data de 28 noiembrie 1996, in "Laptaria lui Enache". Insa "joaca" lor muzicala, se pare ca ia amploare si se transforma in ceva extrem de serios. In martie 1997, Vama Veche canta in deschiderea concertului Page & Plant (Led Zeppelin), la Bucuresti. Cei 10.000 de spectatori nu raman indiferenti, iar Vama Veche devine peste noapte una dintre cele mai bine cotate formatii din Romania. "Succesul" pare sa fie al doilea nume al trupei Vama Veche. Cei trei tineri isi dau seama ca au ajuns departe - ei obtin pe rand "melodia anului", "trupa anului", "albumul anului 1997", "cea mai buna trupa rock", "discul de aur". In vara anului 2006, trupa Vama Veche lanseaza albumul de mare success “Fericire in rate”, dar din cauza unor neintelegeri in toamna aceluiasi an trupa se destrama. In present Tudor este solistul trupei Vama.

Surse: showbiz.ro
scrie admin
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Tudor Chirilă


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te