Teo Trandafir

Teo Trandafir

vedetă TV
Vârsta: 52 ani
Locul naşterii: Piteşti, Argeş
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
5
CONTRA
16
Eşti Teo Trandafir? Scrie-mi un e-mail!
15 iunie 2010
din 1 voturi

A votat pentru demiterea Guvernului condus de şeful partidului care abia ce a făcut-o parlamentar. Teo Trandafir a explicat că votul pentru moţiune nu înseamnă că "s-a întors împotriva partidului" din care face parte, ci reprezintă o expresie a propriilor convingeri. "Intenţia mea nu a fost aceea de a vota pentru demiterea Guvernului Boc, ci categoric împotriva tăierilor de pensii. A fost o decizie personală motivată de o situaţie personală", a declarat Teo Trandafir.

Sursa: Hotnews
scrie fedeme
irelevant
relevant
01 martie 2011
din 0 voturi

Teo Trandafir este conştientă şi vorbeşte cu medicii Surse apropiate familiei lui Teo Trandafir au declarat că aceasta este conştientă, comunică cu medicii şi este ajutată de aparate doar pentru a respira.Veşti bune dă şi comunicatul clinicii AKH din Viena, potrivit căruia starea lui Teo Trandafir se îmbunătăţeşte, funcţiile ei vitale sunt stabile şi într-o săptămână ar putea respira fără aparate."Teodora Trandafir se recuperează după procedura chirurgicală majoră la care a fost supusă pentru a-i controla necroza pancreatică şi infecţia intra-abdominală", se arată în cel mai recent comunicat al clinicii vieneze referitor la starea de sănătate a vedetei, dat publicităţii luni.

Sursa: gandul.info
scrie Alexandra
irelevant
relevant
03 martie 2011
din 0 voturi

Teo Trandafir în stare foarte gravă, din nou. Vedeta a intrat în comă Starea sănătăţii Teodorei Trandafir s-a înrăutăţit brusc în cursul nopţii de 3 martie 2011, după operaţia în urma căreia i-a fost extirpată o parte a pancreasului. După ce a dat semne de ameliorare, acum, situaţia s-a înrăutăţit.Teo Trandafir se află în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a spitalului AKH din Viena. Medicii spun că aceasta nu poate comunica, potrivit unui comunicat al clinicii AKH Viena. "Doamna Teodora Trandafir se luptă, în prezent, cu problemele sale de pancreatită necrozantă severă. Deşi nu există nicio ameninţare imediată pentru viaţa ei, boala în sine reprezintă un pericol, fiind imprevizibilă", spun medicii din Viena. Reprezentanţii AKH anunţă că Teo Trandafir este, în prezent, sub tratament de terapie intensivă şi că are nevoie de îngrijire optimă.

irelevant
relevant
08 martie 2011
din 0 voturi

Medicii austrieci: "Teo îşi revine. Respiră singură şi este conştientă" Medicii de la Clinica AKH din Viena au declarat că Teo Trandafir respiră şi este conştientă "Doamna Teodora Trandafir îşi revine gradual din severa pancreatită. În ultimele zile, echipa interdisciplinară a reuşit să îmbunătăţească funcţiile organelor. Cel mai important lucru este că pacienta noastră a fost scoasă de pe ventilaţia artificială şi poate respira din nou pe cont propiru", a spus profesorul Christian Spiss. Teo este în stare stabilă la secţia de terapie intensivă, ea este conştientă şi poate comunica cu membrii familiei sale.

scrie Alexandra
irelevant
relevant
10 martie 2011
din 0 voturi

Teo ar trebui să facă o cură cu apă Deşi fosta vedetă ProTv a ieşit din coma indusă si este conştientă, este în continuare hrănită artificial. Recomandările terapeutire sunt cât se poate de diverse printre care chiar şi un tratament cu apă de la Căciulatele.„Este supravegheată la Terapie Intensivă, i se administrează intravenos principiile nutritive pentru că, în pancreatită, apar o perturbare a digestiei alimentelor, malabsorbţie, şi diabet. În plus, i se administrează antibiotice şi enzime pancreatice. După ce îşi va relua alimentaţia normală şi va fi externată, ar fi benefic să apeleze şi la anumite ape minerale cu utilitate terapeutică în boala ei. De exemplu, înainte de fiecare masă, ar trebui să bea apă provenită de la izvoare din staţiunile Slănic-Moldova, Călimăneşti, Căciulata şi Sângeorz”, a declarat, pentru ziarul ring, un medic prieten cu Teo Trandafir.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

Teo este din nou pe picioarele ei! Starea de sănătate a Tedorei Trandafir se îmbunătățește pe zi ce trece. Medicii de la spitalul AKH din Viena, unde e internată, spun că vedeta e din nou pe picioarele ei și se poate deplasa cu ajutor. Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții spitalului din Viena au anunțat că viața vedetei nu mai e în pericol, și asta datorită specialiștilor care o supraveghează în permanență.

irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

Teo a început să meargă Starea fostei prezentatoare TV Teo Trandafir se îmbunătăţeşte, potrivit unui comunicat al clinicii AKH din Viena. Teo Trandafir este capabilă să se ridice din pat şi să meargă, nu însă fără ajutor.Reprezentanţii clinicii au anunţat că, dacă progresele continuă, deputata PDL va fi mutată în salon în câteva zile. „Starea doamnei Teodora Trandafir se îmbunătăţeşte continuu. Este în continuare sub atentă supraveghere la secţia de terapie intensivă, însă este deja pe picioarele ei şi poate merge asistată", se arată în comunicat.Medicii susţin că pericolul imediat pentru viaţa ei a fost depăşit cu succes, graţie eforturilor echipei interdisciplinare de specialişti. „Am putea s-o mutăm înapoi în salonul standard de la clinica de chirurgie până la sfârşitul acestei săptămâni", a declarat profesorul Michael Gnant.

Sursa: adevarul.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
22 martie 2011
din 0 voturi

Teo se pregăteşte de externare Starea lui Teo Trandafir se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, iar acum prezentatoare de televiziune se simte mult mai bine şi se pregăteşte de externare. Mai mult, pentru prima dată după operaţie şi la trei luni de când a ajuns la clinica de la Viena, Teo a vorbit cu Maia, fetiţa ei. Mai mult: Pentru prima dată după operaţie, Teo a vorbit cu Maya, fetiţa ei. Pentru că se simte bine, Teo se pregăteşte să se externeze, au anunţat, astăzi, reprezentanţii clinicii Allgemeines Krankenhaus din Viena.

irelevant
relevant
20 aprilie 2011
din 0 voturi

Teo Trandafir s-a întors în România: "Abia aştept să-mi văd fetiţa" Teo a revenit în ţara după trei luni petrecute în clinica din Viena. Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Teo Trandafir a fost operată, din nou, pe 25 martie, pentru îndepărtarea unor resturi de ţesut necrozat şi a infecţiei din abdomen. Teo fusese operată şi în 24 februarie, iar ulterior s-a aflat în comă indusă. "Abia aştept să ajung acasă să-mi văd fetiţa. Singurul impediment e că nu o să o pot ridica pe Maia în braţe", spune ea.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
toate faptele
08 decembrie 2008
din 1 voturi

Suntem toţi nişte măscărici demni de scârbă "Vrei să-ţi spun părerea mea despre oamenii de televiziune? Suntem toţi nişte măscărici demni de scârbă, care venim şi ne schimonosim la televizor, tragem nişte filosofii în care nici măcar noi nu credem, plecăm acasă şi avem exact aceleaşi probleme ca şi oamenii obişnuiţi. Dar nu ne place să fim confundaţi cu ei, pentru că noi suntem vedete de televiziune. Să mori tu?!... Mă, dacă mori tu mâine, doamna Teo, faci infarct şi crăpi, se opreşte lumea? Nu!" (într-un interviu de Marius Tucă, publicat în Jurnalul Naţional)

scrie fedeme
irelevant
relevant
10 mai 2011
din 0 voturi

"Am planuri noi, vreau să văd cum e să trăiesc" După ce fiica lui Teo Trandafir i-a făcut o surpriză deosebită mamei sale, dedicându-i o melodie, fosta vedetă Pro TV vrea să o ia de la zero şi să înceapă o nouă viaţă.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Teo Trandafir

Teo, pe numele ei intreg Teodora Virginia Trandafir este realizatoare TV, a mai multor formate de succes la diferite trusturi de presa. In prezent este deputat PD-L.
Nascuta pe 2 iunie 1968, in Pitesti, judetul Arges, Teo este divortata si are o fetita, Maia, pe care a adoptat-o in 2004.
Teo a inregistrat audiente record, mai ales la ProTV, fiind apreciata pentru originalitatea si umorul ei, care au dus la compararea ei cu celebra moderatoare tv din Stetele Unite, Oprah Winfrey.
Teo Trandafir a creat un stil in televiziune, a cucerit milioane de oameni prin umor, inteligenta si vointa.
A cochetat cu muzica, cantand pentru „Cutiuta Muzicala“ a Lilianei Stefan, dar si impreuna cu Narcisa Suciu pe albumul „Etnic“ al acesteia.

Surse: ziare.com
scrie Alexandra
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te