Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu

om de afaceri
Vârsta: 66 ani
Locul naşterii: Roman
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
3
CONTRA
16
Eşti Sorin Ovidiu Vîntu? Scrie-mi un e-mail!
26 aprilie 1983
din 1 voturi

A funcţionat ca informator al Securităţii, între 1983 şi 1988. Vîntu a fost racolat în penitenciar şi a continuat relaţiile cu Securitatea după eliberare, la Roman.

Sursa: Hotnews
scrie fedeme
irelevant
relevant
29 aprilie 2011
din 0 voturi

Prima arestare reuşită a lui Sorin Ovidiu Vîntu La capătul unui deceniu de luptă continuă cu procurorii în dosare "grele" - precum "FNI", "BID" sau cel în care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa ("mâna dreaptă" a lui Vîntu în megaescrocheriile care, în 2000, l-au urcat pe acesta din urmă în topul celor mai bogaţi români) - patronul Realitatea Media a ajuns ieri după gratii pentru 29 de zile. Într-un dosar mai puţin "greu", care nu le-a dat prea mari bătăi de cap anchetatorilor, fiind instrumentat în aproximativ trei săptămâni. Pe scurt, de această dată, SOV este acuzat de şantaj la adresa managerului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă.

Sursa: evz.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
16 mai 2011
din 0 voturi

Sorin Ovidiu Vîntu vrea să rămână în arest! A cerut retragerea cererii de eliberare condiţionată! Sorin Ovidiu Vîntu, care se află în arest după ce l-ar fi şantajat pe Sebastian Ghiţă, a cerut ca judecătorii de la Buftea să ia act de retragerea cererii sale de eliberare condiţionată.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
12 octombrie 2010
din 1 voturi

Am făcut un adevărat lobby pentru suspendarea lui [Traian Băsescu]. „În 2006, extrem de iritat de o declaraţie făcută de domnul Traian Băsescu cu privire la un aşa zis furt al meu la Banca Agricolă, am făcut un adevărat lobby pentru suspendarea lui pentru ca Parchetele române şi serviciile române să treacă exclusiv sub controlul Parlamentului... Domnul Băsescu mi-a cerut atunci să încetez acest lobby”, a precizat omul de afaceri, adăugând că după încheierea acordului s-a „inactivat”, retrăgându-se din lobby. O declaraţie care subminează (inclusiv retroactiv!) orice credibilitate pentru RealitateaTV - principalul mijloc de exercitare a lobby-ului, pentru S.O.V. Mai ales, prin motivaţia admisă: "Extrem de iritat... ... "

Sursa: Adevărul
scrie fedeme
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Sorin Ovidiu Vîntu

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te