Sorin Oprescu

Sorin Oprescu

primar Bucureşti
Vârsta: 69 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
5
CONTRA
7
Eşti Sorin Oprescu? Scrie-mi un e-mail!
03 martie 2011
din 0 voturi

Vizita primarului Sorin Oprescu în Beijing. Oprescu a luat prânzul cu vicepreşedintele Marii Adunări Naţionale a Beijingului, Liu Xiaochen, pentru a discuta despre posibilităţile de colaborare în vederea dezvoltării infrastructurii bucureştene, în condiţiile în care capitalele României şi Chinei sunt înfrăţite din 2005. "Suntem fraţi, iar fratii trebuie saă se ajute. (...) Sunt sigur că după discuţia cu primarul general al Beijingului, vom putea concretiza un parteneriat. Nu este deloc greu să construim împreună un inel median intern pentru circulaţia rutieră din Bucureşti", i-a mai spus oficialul chinez lui Oprescu.

Sursa: Ziare.com
scrie Alina
irelevant
relevant
09 martie 2011
din 0 voturi

Sorin Oprescu va candida pentru al doilea mandat de primar ca independent. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat că doreşte să candideze pentru al doilea mandat. El a adăugat că vrea să candideze din poziţia de independent.

Sursa: Antena3
scrie Alina
irelevant
relevant
13 martie 2011
din 0 voturi

200 proprietari nu doresc renovarea clădirilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că în prezent primăria are pe rol 200 de procese cu proprietari din Bucureşti care nu doresc să semneze pentru consolidarea blocurilor.

Sursa: Adevarul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
14 martie 2011
din 0 voturi

Sorin Oprescu: Bucureştiul este pregătit pentru un cutremur, pentru primul ajutor şi prima intervenţie Municipalitatea este pregătită să răspundă, într-o prima fază, unui eventual cutremur devastator, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, la Realitatea TV .

Sursa: time4newz.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
toate faptele
19 iunie 2011
din 2 voturi

Sunt primarul bestial care face totul legal! Edilul sef al Capitalei a mers, duminica, la centrul de monitorizare a traficului din Soseaua Oltenitei nr. 107, pentru a vedea cum se circula pe Pasajul Basarab la cateva ore de la deschiderea traficului auto pe pod. "Nu ma asteptam sa fie atat de multi soferi la prima ora. M-a amuzat cel care statea la coada ca sa fie primul care trece podul. In intervalul orar 6.00-10.00 dimineata au fost aproximativ 4.000 de vehicule. Estimam ca zilnic sa treaca peste pasaj 80.000 de masini", a spus Sorin Oprescu. UPDATE - Intrebat din nou, duminica, de jurnalisti cum comenteaza faptul ca reprezentantii Inspectoratul de Stat in Constructii sustin ca Pasajul Basarab nu poate fi dat in folosinta pentru ca nu s-a facut receptia finala a lucrarii si ca primaria ar risca o amenda, Sorin Oprescu a spus: "Sa ma mai lase, sa puna mana pe carte si sa citeasca legea (...) Ia sa-i vad si eu ca ma amendeaza. Sa-i vad eu maine, vreau si eu sa port o discutie cu ei (...) Vor sa ma amarasca. Ei bine, nu ma amarasc. Sunt primarul bestial care face totul legal! (...) Bag mana in foc ca e 100% sigur, as fi nebun daca i-as da drumul altfel. Ar trebui sa fie cineva nebun sa poata sa dea drumul la un pasaj numai din vreo ambitie, trebuie sa fie deranjat la creier sa faca asa ceva". Pasajul Basarab a fost sfintit apoi de un sobor de preoti.

Sursa: Hotnews
scrie fedeme
irelevant
relevant
26 martie 2011
din 0 voturi

"Inaugurarea pasajului Basarab se amână" Edilul Capitalei Sorin Oprescu a anunţat că inaugurarea Pasajului Basarab, stabilită iniţial pentru sfârşitul lunii martie, va fi amânată până în momentul în care se va monta şi linia de tramvai, pentru a putea realiza teste de rezistenţă în condiţii cât mai apropiate de realitate. Acesta a declarat "Nu îl inaugurăm până nu se termină de montat linia de tramvai şi nu facem toate probele. Nu vreau să tai o panglică doar de dragul de a o tăia", a mai spus Sorin Oprescu astăzi.

Sursa: Adevarul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Sorin Oprescu

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te