Simona Pătruleasa

Simona Pătruleasa

prezentatoare TV
Vârsta: 44 ani
Locul naşterii: Râmnicu Vâlcea
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
6
CONTRA
1
Eşti Simona Pătruleasa? Scrie-mi un e-mail!
17 martie 2011
din 0 voturi

Simona Pătruleasa e gravida ! Conform unor surse medicale, Simona e gravidă în patru luni, deci va deveni mamă în această toamnă. Atât ea, cât şi soţul ei, omul de afaceri Sabin Ivanof, sunt în culmea fericirii, mai ales că ei se străduiesc de câţiva ani să fie părinţi. Până acum, Simona şi-a dorit să fie păstrat secretul asupra sarcinii sale, pentru a fi sigură că micuţul sau micuţa nu va avea probleme. Nici măcar şefii de la Ştirile Kanal D nu au ştiut acest lucru, ea mărturisind secretul doar câtorva prieteni foarte apropiaţi.

irelevant
relevant
16 martie 2011
din 0 voturi

Am plâns de fericire când am aflat că sunt însărcinată. Nu puteam să mă opresc. Soţul meu m-a încurajat tot timpul. Mi-a spus că într-o zi voi deveni mamă. Uite că a avut dreptate. Prezentatoarea de la Kanal D, Simona Pătruleasa a mărturisit că nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a aflat că este însărcinată. Prezentatoarea TV a urmat mai multe tratamente pentru a putea avea un copil, însă spune că tot efortul a meritat şi că îşi doreşte să mai facă acest lucru cel puţin încă o dată.

Sursa: www.click.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
16 mai 2011
din 0 voturi

" Voi naşte prin cezariană pentru că nu mai am 20 de ani. " Viitoarea mămică se pregăteşte pentru momentul când se va naşte bebeluşul său. Ea a declarat că va naşte prin cezariană.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Simona Pătruleasa

 Este absolventă a Facultăţii de Drept. Înainte de a se afla la pupitrul ştirilor sportive, Simona afirma că ducea o viaţă perfect normală, fiind învăţătoare la clasele I-IV.Dintr-o pură întâmplare, Simona a pătruns în lumea televiziunii. Prietenii au anunţat-o că se fac înscrieri pentru postul de prezentator de ştiri la REALITATEA TV. După ce şi-a depus cv-ul, a fost admisă din 3000 de candidaţi. A acceptat propunerea de a prezenta ştirile sportive de la ANTENĂ 1, propunere venită în  perioada în care lucra la Realitatea TV. În prezent Simona prezintă o emisiune de ştiri la Kanal D.  

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Simona Pătruleasa


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te