Roberta Anastase

Roberta Anastase

președinte al Camerei Deputaților
Vârsta: 44 ani
Locul naşterii: Ploieşti
Rezidenţa: București
PRO
2
CONTRA
3
Eşti Roberta Anastase? Scrie-mi un e-mail!
01 martie 2011
din 0 voturi

Roberta număra din nou (Opinii) Roberta Anastase a reînceput să numere. A mai numărat cândva şi, drept urmare, avem o Lege a Pensiilor votată prin fraudă, girata şi supervizată de domnişoară preşedinte al Camerei Deputaţilor.Numărătoarea a început din nou. De această data, Roberta Anastase trece în revistă panoplia de sondaje care poziţionează Opoziţia în frunte şi actuală Putere în abis.

Sursa: Ziare.com
scrie Alina
irelevant
relevant
11 aprilie 2011
din 0 voturi

Roberta Anastase îl sprijină pe Emil Boc la şefia PD-L Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat că îl susţine pe Emil Boc la alegerile pentru şefia PD-L pentru că, spune ea, este liderul care nu a avut "nici o înfrângere" că şef de partid.Emil Boc este liderul care conducând Partidul Democrat Liberal nu a avut nici o înfrângere. De fiecare data a fost câştigător şi cred că tradiţia asta trebuie să ne-o menţinem.

Sursa: ziare.com
scrie Alina
irelevant
relevant
09 mai 2011
din 0 voturi

Roberta Anastase îi cere bani lui Dinu Patriciu. Fundaţia "Dinu Patriciu" vrea să organizeze un eveniment la Sala Unirii de la Palatul Parlamentului fără să plătească chirie. Camerei Deputaţilor, care administrează cea mai mare parte a clădirii, a cerut bani.

Sursa: evz.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
16 martie 2011
din 0 voturi

Gâlceavă Roberta Anastase - Mircea Geoană în Parlament Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri "Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, nu era desemnat să conducă şedinţa, a încălcat Statutul deputatului şi senatorului şi Regulamentul celor două Camere. Dânsul nu trebuia să întrerupă dezbaterea moţiunii de cenzură"

scrie Alina
irelevant
relevant
18 aprilie 2011
din 0 voturi

Anastase: Nu a existat nicio cerere privind prezenţa în sala de plen a unor profesori. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat, luni, că la Camera Deputaţilor nu a fost depusă nicio cerere privind participarea la şedinţa de plen a vreunui reprezentant al profesorilor.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
08 mai 2011
din 0 voturi

Anastase: "Niciun partid sanătos la cap nu-şi dărâmă propriul guvern". Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi-a reiterat susţinerea pentru premierul Emil Boc la şefia PDL.

Sursa: evz.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Roberta Alma Anastase

 Este un parlamentar român, preşedinte al Camerei Deputaţilor în legislatură 2008-2012.A urmat cursurile Facultăţii de Sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti la mijlocul anilor 90', iar între 1998 şi 2000 a aprofundat problematică europeană studiind la Facultatea de Ştiinţe Politice a aceleiaşi universităţi. Este preocupată de sistemele politice european şi românesc cât şi chestiuni legate de participarea cetăţenilor la viaţă democratică, prezenţa acestora la vot şi modul în care sunt influenţaţi de campaniile electorale.
 Este eurodeputat. În Parlamentul European este membră a Comisiei pentru Afaceri Externe şi vicepreşedinte al subcomisiei pentru Securitate şi Apărare. În noaptea de 15 septembrie 2010 a condus şedinţa în care Cameră Deputaţilor a votat legea pensiilor. Roberta Anastase, în calitate de preşedinte de şedinţa, a supus proiectul la vot şi a constatat îndeplinirea cvorumului şi adoptarea legii, deşi în sală se aflau doar 80 de deputaţi. După părerea doamnei Anastase ar fi votat peste 160 de deputaţi, chiar 270. Grupurile PNL şi PSD se retrăseseră de la vot. În data de 6 octombrie 2010 Curtea Constituţională a analizat contestaţiile depuse de PNL şi PSD şi a declarat legea că fiind constituţională.Preşedintele României, Traian Băsescu, a retrimis legea pentru o noua dezbatere în Parlament, însă pentru alte motive decât cele reclamate de opoziţie

Surse: wikipedia.org
scrie Alina
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Roberta Anastase


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te