Radu Mazăre

Radu Mazăre

primar al Constanței
Vârsta: 52 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Constanța
PRO
6
CONTRA
5
Eşti Radu Mazăre? Scrie-mi un e-mail!
12 martie 2011
din 0 voturi

Răsturnarea guvernului în opinia lui Radu Mazăre Primarul PSD al Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, vineri seară, că Opoziţia nu are nicio şansa să răstoarne Guvernul, existând frică dosarelor fabricate de regimul Băsescu. Cât despre Elena Udrea, Mazăre spune că, după ce i-a cerut sfaturi despre cum să gestioneze turismul în România, apoi i-a sabotat toate proiectele. Întrebat de moderator dacă se aşteaptă să aibă probleme odată cu descinderile anunţate în Portul Constanţa, Mazăre a spus că nu este posibil aşa ceva de vreme ce el nu are nicio treabă cu numirile, ci doar preşedintele Traian Băsescu.În încheiere, acesta a lămurit şi problemă dosarului care i-a fost deschis după ce a defilat în uniformă militară.

Sursa: ziare.com
scrie Alina
irelevant
relevant
13 martie 2011
din 0 voturi

Radu Mazăre: Avem o bogăţie pe care nu o exploatăm - femeile frumoase" In direct la emisiunea Vorbe Grele, Radu Mazăre, a discutat despre cum vede revitalizarea turismului românesc pe litoral. In viziunea lui Radu Mazare, actual Primar al Constantei, turismul de distracţie. poate fi cheia dezvoltarii turismului Romaniei. În opinia primarului, Radu Mazare pentru turismul care se bazează pe cluburi, agrement şi activităţi adiacente nu există extra-sezon.Mazare a povestit din experienţa pe care a avut-o cu turiştii de lux şi şeicii care se întreceau pe Lacul Mamaia cu bărcile cu motor, subliniind faptul că România are o atracţie inedită pentru turiştii străini, reprezentata de femeile foarte frumoase. Acesta a fost acuzat şi în trecut că ar promova "turismul sexual". De aceea primarul Constanţei a tinut sa argumente că a te folosi de imaginea femeilor frumoase dintr-o ţară nu înseamnă acelaşi lucru cu prostituţia, oferind exemplul ţărilor care adesea au oferit candidate pentru concursurile de frumuseţe pe plan mondial.

Sursa: blogspot.com
scrie Alina
irelevant
relevant
18 aprilie 2011
din 0 voturi

Eco-Mazăre: De la Jaguar la bicicletă De patru zile, primarul Constanţei Radu Mazăre a renunţat la Jaguar, maşina sa de lux, şi merge la serviciu cu bicicleta. El spune că face acest lucru pentru că s-a scumpit benzina, pentru propria sănătate, dar şi pentru că este prea frig afară să se dea cu zmeul şi cu jetul şi simte nevoia de a face un sport.

Sursa: Adevarul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
16 martie 2011
din 0 voturi

Radu Mazăre i-a adresat o scrisoare prefectului Primarul Constanţei i-a adresat o scrisoare deschisă prefectului judeţului în care îi prezintă situaţia în care se află în momentul de faţă oraşul. Acesta a declarat "„Hai să vedem ce bărbat eşti !". Pe de alta parte prefectul sustine Claudiu Palaz este de părere că scrisoarea edilului constănţean este una neserioasă. „Em am vrut doar să întind o mână de ajutor. Este problema dumnealui cum reacţionează“.

Sursa: Adevarul
scrie Alina
irelevant
relevant
27 martie 2011
din 0 voturi

„Americanii nu respectă drepturile omului“ Edilul din Constanţa a câştigat procesul intentat lui Feri Predescu, care l-a acuzat de legături cu interlopi locali şi, cu toate acestea, reprezentanţii S.U.A. consideră că Radu Mazăre ar fi hărţuit-o pe jurnalistă. Primarul Mazăre este indignat de atitudinea Departamentului de Stat şi uimit de faptul că americanii comentează o decizie a instanţei, considerând că aceştia ar trebui să fie preocupaţi de propriile probleme, nu de ale altora. „Mă mir că americanii comentează o decizie a instanţei, pentru că în State ea se execută, fără niciun comentariu, de la Obama până la ultimul cetăţean al S.U.A." a declarat primarul Constanţei.

scrie Alina
irelevant
relevant
02 mai 2011
din 0 voturi

Mazăre, după ce candidatul PSD, "Titi-Frumosu", a câştigat alegerile în comuna constănţeană Bărăganu: E jale în PDL" Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, luni, comentând faptul că un candidat social-democrat a câştigat, duminică, alegerile locale parţiale din comuna Bărăganu din primul tur de scrutin, că "e jale în PDL".

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
06 mai 2011
din 0 voturi

Ştii ce vinde cel mai bine? Muzica şi sexul la noi la plajă. Eu mă lupt ca pe litoralul nostru să vindem distracţie şi sex. Asta s-a căutat şi de 1 mai! Primarul Constanţei vrea să transforme turismul românesc într-un paradis sexual.

Sursa: www.click.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Radu Mazăre

Radu Ştefan Mazăre (născut la 5 iulie 1968, Bucureşti), este actualul primar al Constanţei, în mandatul 2000-2004; ales în 2004, la alegerile locale din 2004, iar în 2008 este reconfirmat în această funcţie.Radu Ştefan Mazăre este o personalitate controversată, fiind suspectat de legături cu lumea interlopă constănţeană şi de afaceri ilegale (conform unor acuzaţii apărute în unele ziare româneşti), el făcând obiectul mai multor anchete penale ale Departamentului Naţional Anticorupţie.O ultima controversă este legată de apariţia să în uniformă nazistă la o petrecere, ştire care a făcut înconjurul lumii.

Surse: wikipedia.org
scrie Alina
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Radu Mazăre


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te