Puya (Dragoş Gardescu)

Puya (Dragoş Gardescu)

cântăreţ
Vârsta: 41 ani
Locul naşterii: Bucuresti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
1
CONTRA
0
Eşti Puya (Dragoş Gardescu)? Scrie-mi un e-mail!
14 februarie 2011
din 0 voturi

Puya: Pune-i la pământ 2011 „ZU dă panică la etnobotanică” Puya a lansat imnul campaniei iniţiată de prezentatorii Radio ZU, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, împotriva magazinelor de vise şi comercializării de etnobotanice. Printre susţinători se mai numără şi Mihai Bendeac, foşti consumatori de produse etnobotanice, rude ale victimelor care au avut de suferit în urma consumului unor astfel de substanţe. Alegerea zilei protestului n-a fost întâmplătoare: a fost aleasă Valentine's Day tocmai pentru a arăta că iubirea poate fi percepută in mai multe feluri.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

Puya lansează pe Libertatea.ro single-ul "Vestul Sălbatic" Înregistrat în aceeași perioadă cu "Americandrim", piesa cu care Puya și Connect-R se află chiar în această săptămână pe locul 1 în Romanian Weekly Radio Chart, realizat de Media Forest, "Vestul Sălbatic" abordează problema plecării masive a românilor peste graniță în căutarea unei vieți mai bune în alte țări.Puya a lansat astăzi single-ul, pe site-urile Libertatea.ro și Monden.info.

irelevant
relevant
16 martie 2011
din 0 voturi

Puya îşi lansează albumul în… leasing! Puya a venit marţi seară în studioul Profm pentru a lansa şi a vorbi în premieră pe radio despre noul său single, "Vestul sălbatic". Artistul a vorbit despre campania pe care o lansează împreună cu această piesă, destinată românilor din afara ţării pe care îi invită să se filmeze interpretind melodia, şi să participe astfel la realizarea videoclipului. "E adevărat că piesa această este gata de prin luna august, dar le lansăm pe rînd pentru că vrem să dăm albumul în ...leasing", a glumit Puya.

irelevant
relevant
19 martie 2011
din 0 voturi

Defectele te fac interesant. Dacă am fi simetrici, am fi perfecţi, am fi doar nişte roboţi. Puya s-a uitat şi el la o filmare în care fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu îşi injecta acid hialuronic în buze şi crede că aceasta a greşit. Sânzi ar fi trebuit să lucreze la nas, nu la buze. "A greşit operaţia. Ea trebuia să îi ceară medicului să o opereze la nas, nu la buze", a spus Puya la Apropo TV.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Puya

 Puya s-a născut pe 22 iulie 1979 şi activează pe scena hip-hop din anul 1995.
Primul album lansat a fost alături de La Familia în 1997, intitulat "Băieţi de cartier". Primul contract semnat cu o casă de producţie a fost la vârsta de 17 ani. La 19 ani lansează împreună cu Sisu piesă "Tupeu de borfaş" care ajunge pe primul loc în topurile de specialitate. Primul album solo trebuia lansat în anul 2000, dar acest eveniment nu a mai avut loc pentru că, deşi masterul era gata, casa de discuri nu a mai scos pe piata materialul din cauza faptului că apăruse pe internet cu câteva luni înainte.
 

Surse: profm.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Puya (Dragoş Gardescu)


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te