Pepe (Ionuţ Nicolae Pascu)

Pepe (Ionuţ Nicolae Pascu)

cântăreţ
Vârsta: 41 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
37
CONTRA
21
Eşti Pepe (Ionuţ Nicolae Pascu)? Scrie-mi un e-mail!
18 martie 2011
din 0 voturi

Pepe şi-a făcut mama să plângă in hohote, în direct la Măruţă! Pepe şi-a emoţionat până la lacrimi mama, în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă. Latino-lover-ul a interpretat o melodie pe care i-a dedicat-o femeii care i-a dat viata. "Totul până la mama mea", este unul din versurile care au făcut-o să plângă pe Tatiana Pascu. Pepe a fost şi el emoţionat, cântând din suflet piesa compusă special pentru mama sa.

Sursa: Cancan
irelevant
relevant
27 martie 2011
din 0 voturi

Executat silit În plin scandal de divorţ cu Oana Zăvoranu, Pepe, pe numele lui real Ionuţ Pascu, s-a trezit cu conturile bancare blocate. Avocatul Andrei Condoianis, pe care Pepe şi fratele lui, Miguel, l-au bătut acum şase ani până l-au băgat în spital pentru că acesta l-ar fi jignit pe nepotul celor doi, a solicitat avocaţilor executarea silită a cântăreţului. Deşi a câştigat procesul intentat lui Pepe, avocatul nu şi-a văzut banii nici până în ziua de azi. El a solicitat atunci daune de 18.000 de lei.

Sursa: .jurnalul.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

"Nu voi spune niciodată care sunt motivele reale ale divorţului, sunt multe şi grave". Pepe a explicat la Happy Hour că sunt multe probleme pe care nu are de gând să le facă publice, atunci când vine vorba despre divorţul de Oana Zăvoranu.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

"De mine nu se lipesc farmecele! Am mereu la mine lumânări, tămâie şi apă sfinţită!" Soţul Oanei Zăvoranu este foarte supărat de când a aflat că o cămaşă a sa a ajuns la vrăjitoare. Deşi ţigăncile au spus că cea care a cerut farmecele a fost Mărioara Zăvoranu, Pepe crede că cea care a mers cu lucrurile sale personale la vrăjitoare este chiar Oana.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
20 martie 2011
din 0 voturi

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am copii cu Oana. Pepe a vorbit despre copii în emisiunea "La naiba, să Povestim" şi îi mulţumeşte celui de sus că nu a apucat să facă un moştenitor cu Oana. "Dumnezeu a vrut să nu am copil că aş fi suferit fantastic, dacă avem copil aş fi stat cu Oana fără să vreau, numai pentru el. Dacă băga ea divorţ făceam tot posibilul să nu divorţăm numai că să-l văd în fiecare zi, ar fi fost cumplit, nici nu vreau să mă gândesc".

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e ?

 Ionut Nicolae Pascu, (Pepe) s-a născut în Bucureşti pe 20 Iulie 1979, a fost înconjurat de multă iubire. Familia lui este responsabilă pentru numele lui de scenă, fiind alintat în copilărie "bebe", "bebita", "pepe", "pepita". A muncit foarte mult ca să ajungă artist, şi este mândru că a fost printre primii care au cântat Flamenco în România. În copilărie cea mai mare dorinţă a lui a fost să devină cunoscut şi să cânte muzică latino. Pepe a făcut cinci ani de canto clasic şi şi-a făcut debutul în 1996 la Ploieşti, la un festival de muzică uşoară unde a obţinut premiul trei. Şi-a început cariera muzicală cântând în trupa "Latin Expres" fiind solistul formaţiei. Cu Latin Expres a debutat la Mangalia, în 1999 au lansat primul album "Pasiune". A ales să îşi facă o carieră solo în aprilie 2001, când a părăsit grupul care l-a făcut celebru. Îşi crează singur piesele şi tot el scrie şi versurile. Cel mai fericit a fost când a câştigat locul 2 la Mamaia. colaborat cu casa de discuri "Media Services" cu care a scos patru albume, unul împreună cu trupa Latin Expres "Pasiune", şi trei în cariera solo. În prezent este artist al casei de discuri Roton, împreună cu care a lansat albumele "Inima nebuna" şi "Fericire şi tristete".

 

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Pepe (Ionuţ Nicolae Pascu)


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te