Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu

prezentatoare TV
Vârsta: 48 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
4
Eşti Oana Zăvoranu? Scrie-mi un e-mail!
11 martie 2011
din 1 voturi

Oana Zăvoranu a cerut divorţul După şapte ani de căsnicie şi „o dragoste plină de sacrificii“, Oana şi Pepe se despart oficial. Zăvoranu este convinsă că nu mai există nicio şansă de împăcare între ea şi Pepe. Acesta crede, la rândul lui, că procesele cu mama ei au îndepărtat-o pe soţia sa de el. Oana Zăvoranu a depus, ieri, cererea de divorţ la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti. Zăvoranu a spus că, deşi ea şi Pepe (Ionuţ Pascu) s-au iubit, nu mai este nicio şansă de refacere a relaţiei. e altfel, Zăvoranu a declarat că Pepe este bărbatul vieţii ei, dar că „amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică".

Sursa: Adevărul
scrie theonas
irelevant
relevant
14 martie 2011
din 1 voturi

Oana Zăvoranu va avea o emisiune la Antena 1 Aflată în plin scandal legat de divorţul de soţul ei, Oana Zăvoranu reuşeşte totuşi să treacă peste traumele provocate de acesta şi să se concentreze asupra carierei sale profesionale.Oana Zăvoranu a declarat la "Acces Direct" că este foarte încântată de faptul că a primit o propunere de a realiza o emisiune la Antena 1, pe care a acceptat-o pentru că era în avantajul ei. Ea nu a dorit să dea prea multe amănunte despre viitoarea producţie, dar a recunoscut că are un format care i se potriveşte foarte bine şi că a semnat deja contractul. Foacoasa brunetă a demonstrat de-a lungul carierei ei în televiziune că se poate descurca cu succes în orice situaţie: ea a fost prezentatoare, cântăreaţă şi actriţă.

irelevant
relevant
24 decembrie 2007
din 0 voturi

Păpuşa Oana Zăvoranu. Prima păpuşă realizată după chipul şi asemănarea unei vedete din România a fost cea a Oanei Zăvoranu. Cu tatuaje, piercing şi îmbrăcăminte în stilul reprezentativ al vedetei, 500 de păpuşi (ediţie limitată) au putut fi comandate direct de pe site-ul Oanei.

Sursa: Unica
scrie AlexM
irelevant
relevant
09 martie 2011
din 0 voturi

Despartirea de Pepe. Oana Zăvoranu este surprinsă de comportamentul pe care îl are cântărețul Pepe, de când au decis să divorțeze. Vedeta Tv nu înțelege de ce artistul a mers în locuința conjugală pe ascuns pentru a-și lua o parte din lucruri."Întotdeauna cei care ne-au cunoscut pe amândoi au fost păcăliți, pentru că eu eram considerată cea rea și el cel bun. Am fost foarte surprinsă când l-am văzut că cerea ajutorul paparazzilor pentru a-și căra bagajele, pentru că eu din cauza lui am pierdut multe relații din lumea presei. De aceea, când l-am văzut cu bagajele, mi-am spus: 'Uite mă, nici nu am știam ce persoană jovială și deschisă este Pepe cu jurnaliștii'. Mai mult, nu am înțeles de ce trebuie să vină pe ascuns în casa noastră. Mi se pare aberant să vină pe furiș".

Sursa: libertatea.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
09 martie 2011
din 0 voturi

Oana Zăvoranu a recunoscut la emisiunea Un show păcătos de la Antena 1 că l-a pierdut pe Pepe din cauza proceselor cu mama ei. "Eu am găsit tot timpul în el un sprijin. El a fost sacul de box ṣi la un moment dat nu a mai suportat nici el. Mie mi s-au terminat nervii ṣi probabil că nu am mai putut să gestionez corect situaţia. Dacă e cineva vinovat, aceasta este Marioara Zăvoranu. Atât de mult venin a aruncat asupra noastră încât probabil ne-a ajuns blestemul. Eu nu am mai găsit resurse în interiorul meu încât să pot să fiu focusată ṣi pe ceea ce fac eu ṣi să fiu soţia pe care ṣi-o dorea el. Eu ceream foarte mult timp singură, mai ales în ultimele 6 luni. Pe măsură ce înaintam în relaţie nervii mei cedau. Nu mai eram cum eram la început. La noi s-a întâmplat o chestie inversă: el mă iubea mai tare, iar eu simţeam nevoia să mă închid în mine", a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Sursa: www.vedeta.ro
scrie Alexandra
irelevant
relevant
10 martie 2011
din 0 voturi

De azi sunt liberă, băieţi! Invitată în emisiunea Acces Direct, Oana Zăvoranu a anunţat oficial că, începând de astăzi este disponibilă pentru o nouă relaţie. "Anunţ oficial! De astăzi sunt liberă băieţi!", a spus Oana."Fostul soţ zice că nu poate să respire acelaşi aer cu mine. Normal, la înălţimea mea, aerul este foarte tare. Dar, eu nu vreau să fiu răutăcioasă, eu sunt o tipă cu educaţie şi probabil că multă lume se gândea că eu, provocată fiind, mă voi apuca să mă cert. Nu, eu chiar o să fiu o tipă foarte decentă şi am să îl las pe el, eventual, să se coboare în troacă, dacă vrea lucrul ăsta. Dacă o face, este problema lui personală, este o lipsă de educaţie. Este o chestie tare urâtă ca atunci când pui punct unei relaţii să te apuc să te porcăieşti. Eu îi urez multă sănătate, chiar dacă aerul meu este prea rarefiat pentru el", a adăugat Oana.

Sursa: Click
scrie Georgiana
irelevant
relevant
10 martie 2011
din 0 voturi

Oana Zavoranu, dupa ce a depus actele de divort: Pepe este barbatul vietii mele Oana Zăvoranu s-a prezentat, joi, la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureṣti pentru a depune actele de divorţ.De pe treptele tribunalului, Zăvoranu a mărturisit că Pepe este iubirea vieţii ei ṣi că a vrut să-i satisfacă acestuia dorinţa de a divorţa. "El este bărbatul vieţii mele, iar dacă el va minţi ṣi va spune că nu sunt femeia vieţii lui, să nu-i mai luaţi niciun interviu. (...) Din punctul meu de vedere, nu ne vom împăca, dacă există o ṣansă, nu eram aici. Presupun că ṣi el simte la fel", le-a spus vedeta jurnaliṣtilor. "Am plâns, dar mai mult de ciudă, pentru că nu am vrut să ajung să dau satisfacţie persoanelor care se bucură. Se bucură pentru că există oameni malefici, care se hrănesc doar cu negativ. Sunt oameni care se bucură când văd un cuplu tânăr, frumos, care s-a iubit, că se desparte" a completat vedeta.

scrie Alexandra
irelevant
relevant
14 martie 2011
din 0 voturi

Oana Zavoranu: "Amărâtul este praf şi pulbere!" Oana Zăvoranu şi-a descurajat toţi fanii care-şi doreau ca artista să se împace cu Pepe. Zăvo le-a trimis un mesaj, pe contul său de socializare, în care-i anunţă că nici dacă soţul său s-ar mai naşte a doua oară, ea nu-l mai vrea lângă ea. Mai mult, Oana este convinsă că există bărbatul pe care şi-l doreşte. "Ştiu că mă vreţi fericită. Eu sunt deja fericită pentru că am înţeles ce greşit era bărbatul cu care eram. Vă rog nu mai insistaţi cu împăcarea. Nu mai vreau nici dacă s-ar mai naşte a doua oară. Există un bărbat aşa cum vreau eu. Ştiu şi simt asta", a scris Oana pe Facebook.

irelevant
relevant
14 martie 2011
din 0 voturi

Dacă despărțirea e o farsă, să mă apostrofați pe stradă. Oana Zăvoranu a exclus faptul că despărțirea dintre ea și Pepe ar fi o făcătură, spunând că este cea mai sinceră vedetă din showbizul autohton și transmițând publicului că își dorește să fie apostrofată dacă se va dovedi că totul este doar un scenariu bine ticluit. "Pot spune, cu siguranță, că nu există om mai sincer ca mine în showbiz. Niciodată n-aș putea să fac un pact cu fericirea mea și cu căsnicia mea. Niciodată în viața asta, pentru toți banii din lume. Dacă eu am făcut o farsă, vă dau voie să nu mai urmăriți nicio emisiune cu mine sau să mă apostrofați pe stradă. Cât poate să dureze o farsă? Nu s-ar fi ajuns până aici", a spus Oana Zăvoranu, în emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

 
scrie Laura
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

Mi-e frică de Dumnezeu şi ştiu că dacă faci rău, totul se va întoarce împotriva ta! Oana Zăvoranu a spus că obişnuieşte să meargă la biserică dar a apelat şi la vrăjitoare. Vedeta de televiziune a spus că se roagă ori de câte ori simte nevoia şi ţine post.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

Oana Roman este o gogoașă înfuriată. Oana Roman a intrat în gura Oanei Zăvoranu. Supărată că fiica fostului prim-ministru îl susține pe Pepe și îi laudă inițiativa de a divorța, Zăvo susține că aceasta are “bucurii ascunse” la cântăreț.

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

Pepe nu merită să aibă un copil cu mine, după toate declaraţiile ordinare. E penibil, săracul! Bine că nu am intrat cu el în biserică şi că nu am făcut copil, ăsta e un semn. Jignirile, ameninţările şi ultimatumurile dintre Oana şi Pepe au şters cei şapte ani de dragoste nebună. Îngrozită că soţul ei vrea s-o alunge din căminul conjugal, Zăvo se bucură acum că nu a mers la altar cu Pepe şi că nu i-a dăruit un copil.

Sursa: www.click.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
19 martie 2011
din 0 voturi

"Aveţi grijă pe cine aveţi lângă voi! Să nu fie o lichea sau o panaramă care să vă vândă la primul pol de euro sau dolari". Oana Zăvoranu continuă să îl atace pe Pepe pe profilul său de Facebook. Zilnic, Querida postează pe Wall câte o cugetare şi câteva "atribute" care îl vizează pe soţul său.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
18 martie 2011
din 0 voturi

"Pepe s-a pozat ca ţăranul". Discretă şi vrând parcă să nu fie observată pe stradă, "Querida" a făcut ieri o vizită la doctor şi, în ciuda vremii ploioase, şi-a acoperit faţa cu o pereche uriaşă de ochelari de soare. Nu şi-a acoperit însă şi gura, aşa că s-a pornit din nou cu vorbe grele asupra celui care încă îi mai este soţ.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Cariera

 

  Oana Zavoranu s-a născut la data de 16 iunie 1973 în Bucureşti. Este o actriţă şi o cântăreaţa faimoasa din România.   
  Şi-a început cariera în televiziune în 2000, ca prezentatoare, şi de atunci a jucat în mai multe telenovele. După debut, au urmat alte emisiuni live, la TVR 2 şi prezentarea Festivalului "Cerbul de aur", la TVR 1. A schimbat trustul, trecând la Media Pro, unde a apărut în serialul "A€AœLa bloc" (PROTV) şi a prezentat emisiunea "Corazon Latino" transmisă pe Acasă Tv.  
  Apoi, în 2004, a obţinut unul dintre rolurile principale în prima telenovelă românească "Numai iubirea" difuzată tot pe postul Acasă Tv. A urmat apoi rolul principal în telenovelă "Păcatele Evei" (Acasă TV). Oana însă nu s-a oprit aici, ea a mai jucat şi câteva roluri minore în alte filme şi deasemenea a lucrat mult la serialul autobiografic numit "Răzbunarea Oanei". 
  Totodată Oana este şi cântăreaţa, ea a lansat un singur album numit "Mai bună ca niciodată" care s-a bucurat de un mare succes pe piaţa muzicală.  

Oana Zavoranu s-a născut la data de 16 iunie 1973 în Bucureşti. Este o actriţă şi o cântăreaţa faimoasa din România.

Şi-a început cariera în televiziune în 2000, ca prezentatoare, şi de atunci a jucat în mai multe telenovele. După debut, au urmat alte emisiuni live, la TVR 2 şi prezentarea Festivalului "Cerbul de aur", la TVR 1. A schimbat trustul, trecând la Media Pro, unde a apărut în serialul "La bloc" (PROTV) şi a prezentat emisiunea "Corazon Latino" transmisă pe Acasă Tv.    

Apoi, în 2004, a obţinut unul dintre rolurile principale în prima telenovelă românească "Numai iubirea" difuzată tot pe postul Acasă Tv.A urmat apoi rolul principal în telenovela "Păcatele Evei" (Acasă TV). Oana însă nu s-a oprit aici, ea a mai jucat şi câteva roluri minore în alte filme şi deasemenea a lucrat mult la serialul autobiografic numit "Răzbunarea Oanei".  

 Totodată Oana este şi cântăreaţa, ea a lansat un singur album numit "Mai bună ca niciodată" care s-a bucurat de un mare succes pe piaţa muzicală.  

 

 
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Oana Zăvoranu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te