Nadia Comaneci

Nadia Comaneci

gimnastă
Vârsta: 60 ani
Locul naşterii: Oneşti
Rezidenţa: SUA
PRO
7
CONTRA
2
Eşti Nadia Comaneci? Scrie-mi un e-mail!
16 martie 2011
din 0 voturi

Nadia Comăneci a făcut o şedinţă foto inedită alături de fostul atlet Carl Lewis Mai mult: Nadia Comăneci a făcut o şedinţă foto inedită alături de fostul atlet Carl Lewis Nadia Comăneci, considerată cea mai valoroasă gimnastă a tuturor timpurilor a participat alături de Carl Lewis, fostul mare atlet american la punerea în vânzarea a biletelor pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Evenimentul organizat la Londra de Comitetul Internaţional Olimpic a fost şi un bun prilej pentru cele două vedete de a realiza o şedinţă foto inedită.Nadia Comăneci şi Carl Lewis au acceptat provocarea fotografilor englezi de a a realiza o şedinţă foto inedită. Astfel, cel două legende ale olimpismului s-au deplasat pe malul Tamisei, la doar câţiva paşi de Tower Bridge, un adevărat simbol al capitalei engleze unde au marele Carl Lewis a luat-o în braţe pe "Zeiţa" de la Montreal, fotografiile fiind preluate ulterior de cele mai importante agenţii de presă.

Sursa: libertatea.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
21 martie 2011
din 0 voturi

"Fiul meu este cea mai mare realizare a mea!" Nadia Comăneci a avut o carieră excepţională, ca gimnastă, devenind un brand recunoscut pe plan naţional şi internaţional. Cu toate acestea, vedeta consideră că realizarea cea mai importantă din viaţa ei este naşterea băieţelului ei David.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
23 martie 2011
din 0 voturi

"Miza e la Mondiale." Nadia Comăneci, fosta glorie a gimnasticii româneşti, este convinsă că vom obţine rezultate importante la Campionatele Europene pe aparate de la Berlin, dar este de părere că marea miză a acestui an va fi reprezentatå de Campionatele Mondiale din Japonia, care vor debuta în octombrie.

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine este Nadia Comăneci?

Nadia Comăneci este cea mai cunoscută gimnastă română şi prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic. A câștigat cinci medalii olimpice de aur. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, „Zeița de la Montreal”, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut. Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gimnasctics Hall of Fame.

Surse: Wikipedia
scrie theonas
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Nadia Comaneci


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te