Monica Macovei

Monica Macovei

europarlamentar
Vârsta: 60 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
3
CONTRA
3
Eşti Monica Macovei? Scrie-mi un e-mail!
13 martie 2011
din 0 voturi

Posibilitatea recredibilizării Guvernului prin schimbarea premierului Fostul ministru al Justiţiei pledează pentru eliminarea din Constituţie a prezumţiei de dobândire licită a averii, “care trebuie eliminată tocmai pentru confiscarea averilor făcute în mod ilegal sau nejustificat în ultimii 20 de ani”. În ceea ce-l priveşte pe Dan Voiculescu, dovedit colaborator al Securităţii, Macovei susţine că ar trebui să i se retragă sprijinul politic pentru orice funcţie, dar mai ales pentru cea de vicepreşedinte al Senatului, şi că ar trebui exclus din orice construcţie politică.

Sursa: Adevarul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
16 martie 2011
din 0 voturi

Înlocuirea lui Emil Boc cu Monica Macovei Preferata lui Traian Băsescu la fotoliul de prim-ministru nu este simpa tizată de politicieni.Posibilitatea înlocuirii lui Emil Boc cu Monica Macovei înfioară atât Puterea cât şi Opoziţia. Cei mai „încântaţi” de veste sunt chiar colegii de partid ai fostului ministru al Justiţiei. Chestionaţi pe temă, pedeliştii doar că nu şi-au scuipat în sân, în sensul de „piei drace!”. Cel mai diplomat a fost Silviu Prigoană, care s-a arătat gata să accepte orice soluţie decisă de partid. Reacţiile celorlalţi nu au făcut altceva decât să demonstreze totala lipsă de popularitate de care fostul ministru al Justiţiei se bucură în rândul democraţilor.

Sursa: enational.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
05 mai 2011
din 0 voturi

Variantă în PDL: Macovei sau Anastase ar putea candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Eurodeputatul Monica Macovei sau preşedintele Camerei Deputaţilor, Robeta Anastase, ar putea fi candidaţi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL la Convenţia Naţională din 14 mai, potrivit unor surse din partid. Sursele citate susţin că pentru un post de prim-vicepreşedinte era propusă de către echipa lui Emil Boc preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, dar aceasta nu a fost acceptată de echipa lui Vasile Blaga

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
28 martie 2011
din 0 voturi

Monica Macovei, colaborator vechi al ambasadei SUA Într-o întâlnire pe care a avut-o la ambasadă pe 29 iunie, fostul ministru Monica Macovei, care a părăsit România la 1 iulie pentru a lucra ca şi consilier anticorupţie, plătit de Marea Britanie, pentru prim-ministrul Macedoniei, a rezumat situaţia din România ca "not going well". La final, oficialii americani au trimis o notă ambasadei SUA din Macedonia: "Monica Macovei este un contact al ambasadei de la Bucureşti de mult timp şi a fost unul dintre cei mai populari oficiali din România. Americanii au mai considerat că ea va fi un consilier de nădejde al guvernului macedonean în ceea ce priveşte reformele anticorupţie. "Sperăm ca vocea ei să fie auzită în continuare în România, cât timp va lucra la Skopje".

Sursa: jurnalul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
28 aprilie 2011
din 0 voturi

Boc este erodat, dar îl votez. Blaga e amicul Opoziţiei. Monica Macovei şi Sever Voinescu au anunţat că-l vor vota pe Emil Boc pentru încă un mandat la şefia PDL, după ce planurile lor de a intra în competiţie cu propria moţiune au eşuat. Macovei spune însă că Emil Boc este erodat ca premier şi ar trebui înlocuit cu un tehnocrat. În plus, ea îl susţine în bătălia pentru şefia PDL, deşi admite că acesta nu a reformat partidul.

scrie Laura
irelevant
relevant
14 mai 2011
din 0 voturi

Macovei: Sunt mulţumită că Emil Boc s-a referit la greşelile făcute. Eurodeputatul Monica Macovei a declarat pentru TVR info, la congresul PDL, ca este multumita de faptul ca Emil Boc si-a 'asumat' greselile facute in ceea ce priveste conducerea partidului. 'Eu sunt foarte multumita ca Emil Boc s-a referit la greselile facute, la numiri facute pe alte criterii decat de competente si la criteriile de integritate.

scrie AlexandraA
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Monica Macovei

Monica Luisa Macovei este un avocat și politician roman independent. Ea a deținut în perioada 29 decembrie 2004 - 5 aprilie, 2007, funcția de Ministru al Justiției în Guvernul Tariceanu. Anterior a condus Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului-Comitetul Helsinki. Numele Monicăi Macovei a fost implicat într-o serie de scandaluri mediatice, în principal după ce a fost numită ca ministru al justiției, cu scopul de a o compromite și de a determina schimbarea sa din funcție.

Numele Monicăi Macovei a fost implicat într-o serie de scandaluri mediatice, în principal după ce a fost numită ca ministru al justiției, cu scopul de a o compromite și de a determina schimbarea sa din funcție

 
scrie Alina
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te