Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuş

antrenor fotbal
Vârsta: 55 ani
Locul naşterii: Braşov
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
3
CONTRA
1
Eşti Marius Lăcătuş? Scrie-mi un e-mail!
07 martie 2011
din 0 voturi

A demisionat de la Steaua! Din nou. Marius Lăcătuş a decis să demisioneze din funcţia de antrenor al Stelei, după eşecul de pe teren propriu cu FC Braşov, scor 0-3. La finalul partidei cu FC Braşov, Lăcătuş a luat asupra sa responsabilitatea rezultatului, dar a lăsat de înţeles că nu se gândeşte să plece din Ghencea: „Responsabilitatea este în totalitate a mea, vina o port eu pentru că nu am reuşit să îmi fac jucătorii să evolueze aşa cum ar fi trebuit şi rezultatul nu putea fi altul. Nu mă gânesc însă la demisie”. De cealaltă parte, Gigi Becali i-a răspuns ironic tehnicianului: „Nu-şi dă demisia? Să se mai gîndească”. Marius Lăcătuş se află la finalul celui de-al treilea mandat petrecut pe banca Stelei. Singura sa performanţă notabilă rămâne calificarea în grupele Ligii Campionilor în 2009, după o dublă cu Galatasaray.

Sursa: Antena3
scrie fedeme
irelevant
relevant
02 martie 2011
din 0 voturi

Nu mă mai deranjează când se vehiculează în presă numele unor viitori antrenori ai Stelei. Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, spune că nu regretă faptul că s-a întors pentru a treia oară pe banca echipei din Bulevardul Ghencea. "Niciodată nu voi regreta că m-am întors la Steaua. Am întalnit un grup unit, cu jucători valoroşi care sper să demonstreze acest lucru şi pe teren", a spus Marius Lăcătuş."Nu mă mai deranjează când se vehiculează în presă numele unor viitori antrenori ai Stelei. în cazul în care obiectivul va fi îndeplinit, atunci voi continua în Ghencea", a mai declarat tehnicianul.

Sursa: www.gsp.ro
scrie Alexandra
irelevant
relevant
08 martie 2011
din 0 voturi

"Nu voi mai reveni niciodată la Steaua! " Marius Lacatus, cel care a demisionat ieri din functia de antrenor al echipei Steaua Bucuresti, a declarat ca nu va mai reveni niciodata la aceasta echipa.

Sursa: Apropo
scrie DaDu
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Marius Lăcătuş

Comentarii


Ştiri cu Marius Lăcătuş


Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te