Marian Vanghelie

Marian Vanghelie

primarul sectorului 5
Vârsta: 53 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
8
Eşti Marian Vanghelie? Scrie-mi un e-mail!
09 mai 2011
din 0 voturi

Vanghelie a mers la o plantare de pomi îmbrăcat în costum, anticipând că presa va remarca amănuntul. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a participat, luni, la un eveniment de plantare de copaci în Parcul Izvor, afirmând că anticipează că presa va relata faptul că a venit îmbrăcat la costum, cu pantofi negri lucioşi, şi că dă dovadă de condiţie fizică slabă.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
06 mai 2011
din 0 voturi

Vanghelie: Dacă e nevoie, îl invităm şi pe Sarkozy în Ferentari sau la Caracal. Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, că, dacă este nevoie, îl va invita şi pe preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, în Ferentari sau la Caracal, pentru a-i arăta ceea ce s-a reuşit să se rezolve în privinţa problematicii romilor, dar şi ceea ce nu s-a făcut.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
24 martie 2011
din 0 voturi

Vanghelie nu exclude să candideze ca independent la Primăria Bucureşti. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, ia în calcul şi candidatura pe cont propriu pentru Primăria generală dacă nu va primi sprijin din partea colegilor din USL. Într-un interviu pentru Adevărul, Marian Vanghelie exclude din start să treacă la PDL sau la UNPR. "Mă vedeţi pe mine lângă Gabriel Oprea? Nu se pune problema. Nu m-aş duce să mă maimuţăresc. E sub demnitatea unui om", spune Vanghelie. Despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, Vanghelie spune "dacă voi dori să candidez, o să caut formule elegante, dar nu din astea să mă duc la PDL".

scrie Alina
irelevant
relevant
21 mai 2011
din 0 voturi

Vanghelie înfruntă sfârșitul lumii și se întâlnește cu Obama Primarul sectorului 5 a plecat astăzi în Statele Unite ale Americii unde va avea ocazia să-l vadă și pe președintele american. Nu la Casa Albă, ci la o conferință

Sursa: evz.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 mai 2011
din 0 voturi

Marian Vanghelie le-a promis românilor din SUA că le va duce mici de la Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, că s-a întâlnit în SUA cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Washington, a fost la picnic şi le-a promis românilor stabiliţi acolo că, data viitoare, le va duce într-un frigider 5.000-10.000 de mici de la Cocoşatu.

Sursa: mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 martie 2011
din 0 voturi

Vanghelie îl acuză pe Blaga că ar fi fost informator al Securităţii. Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie l-a acuzat, luni, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, că ar fi fost informator al fostei Securităţi.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
13 aprilie 2011
din 0 voturi

"Micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei mele politice" Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat într-un interviu pentru www.mediafax.ro că micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei sale politice, iar acum îşi propune obiective cât mai înalte. Acesta a mai declarat "Cred că este nevoie de schimbări. Cred că oamenii trebuie să evolueze şi trebuie să dau mai mult."

Sursa: mediafax.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Marian Vanghelie

 Marian Vanghelie este afacerist, politician şi în prezent ocupă funcţiile de primar al sectorului 5 şi preşedinte al PSD Bucureşti. Marian Vanghelie este un politician român care a devenit celebru pentru exprimările sale agramate, fiind poreclit "primarul care este”. Deşi face multe greşeli gramaticale în vorbire, este unul dintre cei mai apreciaţi primari din ţara, care a reuşit să se ridice singur, prin forţele proprii, nefiind ajutat de nimeni. A devenit cunoscut şi datorită afacerilor sale, ajungând sus într-un timp relative scurt .S-a făcut apreciat de populaţie prin caracterul sau, şi prin realizările sale din plan profesional, fiind unul dintre politicienii care s-a preocupat mereu de ceea ce trebuie făcut. Deşi este criticat de unii, Marian Vanghelie are şi mulţi susţinători, deoarece a răzbit mereu în ciudă piedicilor care le-a întâlnit.
 
 

Surse: biografii.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

"Unealtă" de plătit facturi

“Blaga l-a catalogat pe Vanghelie drept «unealta» unei clici obscure din Ministerul de Interne care îi include pe generalul Iliescu, Toma Zaharia, și generalul Voicu (pe care Vanghelie a încercat să îl promoveze pentru postul de ministru de Interne). «Ei sunt adevaratii șefi, Vanghelie este cel care la urmă platește factura pentru ei.»” (sursa: telegrama ambasadei SUA)

Surse: hotnews.ro
scrie AlexM
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Marian Vanghelie


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te