Maria Dinulescu

Maria Dinulescu

actriță
Vârsta: 39 ani
Locul naşterii: Ploiești
Rezidenţa: București
PRO
5
CONTRA
0
Eşti Maria Dinulescu? Scrie-mi un e-mail!
11 martie 2011
din 0 voturi

Margareta Pâslaru şi Maria Dinulescu lansează o noua campanie Îndrăgita cântăreaţa Margareta Pâslaru şi tânărul talent al actoriei româneşti, Maria Dinulescu, îşi dau mână pentru a lansa campania 'Generatia noua apreciază şi susţine generaţia matura', informează Jurnalul Naţional. Ideea i-a venit Mariei Dinulescu, din necesitatea de a oferi publicului modele în viaţă, spune ea.

scrie cornelia
irelevant
relevant
05 aprilie 2009
din 0 voturi

Actriţa Maria Dinulescu a câştigat premiul "Cea mai bună actriţă" la festivalul de la Buenos Aires Actriţa Maria Dinulescu a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă cu rolul din "Pescuit sportiv" la Festivalul Internaţional de Film Independent de la Buenos Aires, desfăşurat în perioada 25 martie - 5 aprilie, au anunţat organizatorii.La festival au mai participat filmele româneşti "Boogie" şi "Elevator".

scrie cornelia
irelevant
relevant
10 martie 2011
din 1 voturi

De la fiecare bun profesionist fur meserie şi tot ceea ce mă poate ajuta să mă dezvolt ca un om valoros, curajos, înţelept şi puternic. Fie că sunt medici, vânzători, hair stylişti, poeţi, actori sau regizori, sunt mulţi cei de care mă bucur în această viaţă.

Sursa: Ring
scrie AlexM
irelevant
relevant
04 martie 2011
din 0 voturi

Sunt o devoratoare de evenimente culturale şi îmi place să întâlnesc artişti contemporani. Actriţa Maria Dinulescu, «pacienta» lui Marcel Iureş în serialul ''€œIn deriva”, producţia canalului HBO, are o carieră de invidiat la cei 29 de ani ai săi. A avut norocul să fie apreciată de persoane importante în domeniu, care au crezut în ea, chiar dacă nu avea experienţă. Într-un interviu acordat pentru Replica Vedetelor, actriţa spune că nu i s-a întâmplat vreodată ca cineva să îi spună că nu este talentată.Actriţa a făcut şi câteva dezvăluiri despre pasiunile sale, fiind preocupată, în general, de tot ce se întâmplă din punct de vedere cultural.

scrie cornelia
irelevant
relevant
06 martie 2011
din 0 voturi

"Nu aş juca niciodată dezbrăcată complet" Maria Dinulescu a afirmat că nu ar juca niciodată dezbrăcată complet şi nici nu ar accepta ca partenerul ei să fie nud. "Trebuie să ştii să te vinzi cât mai bine. Produsul Maria Dinulescu e un produs de foarte bună calitate. Nu aş juca dezbrăcată complet şi nu aş accepta ca bărbatul de lângă mine să fie dezbrăcat complet lângă mine. Nu pot, este corpul meu... Nu am un iubit. Când iubeşti pe cineva, iubeşti pentru toată viaţa. Dacă nu aş fi fost actriţă, mi-ar fi plăcut să fiu dirijoare" a povestit Maria la D-Paparazzi.

Sursa: cancan.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
10 martie 2011
din 0 voturi

Scenele erotice sunt amuzante Maria Dinulescu mărturiseşte că de cele mai multe ori scenele erotice sunt amuzante cu toate că totul este calculat în cel mai mic detaliu."O mare parte din ceea ce se întâmplă în scenele erotice este matematică, iar de cele mai multe ori acest tip de scene sunt cele mai amuzante pe platourile de filmare.", a spus Maria Dinulescu, conform Ring.

scrie cornelia
irelevant
relevant
21 februarie 2011
din 0 voturi

Mă îndrăgostesc uşor, dar nu am iubit niciodată! Maria Dinulescu a declarat pentru Kudika că nu a avut tocmai noroc în dragoste. „M-am îndrăgostit destul de uşor, nu ştiu dacă am iubit vreodată până acum. Nu cred. Dacă aş fi iubit, nu aş fi rămas necăsătorită”. Cu toate acestea, ea le sfătuieşte pe tinere să treacă prin experinţa unei iubiri pierdute. „Foarte bine că suferă fetele din dragoste, pentru că au de învăţat din asta şi mai departe o să fie mai bine şi se vor maturiza şi vor aprecia şi mai mult ce vor primi”.

Sursa: vdtonline.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
14 august 2008
din 0 voturi

„Nu am să aduc un suflet în această lume“ Actriţa română îşi dezvăluie cele mai sumbre gânduri cu o nonşalanţă pe care i-am regăsit-o şi în „California Dreamin’ (nesfârşit)“. Ar trebui să celebrăm moartea, crede Maria Dinulescu.

Sursa: cotidianul.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Maria Dinulescu

Maria Dinulescu s-a născut la Ploiesti, pe 2 mai 1981. A absolvit Şcoala Generală nr. 1 - Vălenii de Munte, Colegiul National "Nicolae Iorga" - Vălenii de Munte (1995-1999), Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale" - Bucureşti (sectia Actorie Teatru şi Film) - 1999-2003.

Printre cărţile sale preferate se numară şi "Jurnalul fericirii" de Nicolae Steinhardt. Ii place astronomia şi fizica cuantică, teatrul dans şi dansurile de societate. A jucat in numeroase filme de scurt metraj, in care a avut rolul principal, a avut şi colaborari voci desene animate pentru postul Fox Kids.

 

Cu săptămâni înainte de a absolvi UNATC-ul, în 2003, numele Mariei Dinulescu era pe buzele tuturor după ce scurtmetrajul Trafic, regizat de Cătălin Mitulescu, a câştigat Palme d'Or-ul la festivalul de film de la Cannes. După un alt scurtmetraj cunoscut, Poveste de la scara C, unde şi-a interpretat rolul cu o dezinvoltură ce va deveni un adevărat trademark al actriţei, Dinulescu se întoarce la Cannes cu mega-succesul California Dreamin', filmul neterminat al regretatului Cristian Nemescu. În ciuda montajului nefinalizat, California Dreamin' câştigă premiul secţiunii Un certain regard şi începe un periplu festivalier mondial. Roluri în telenovele, dar şi în mai bine de 30 de lungmetraje, scurtmetraje, videoclipuri şi reclame i-au consolidat cariera şi au transformat-o într-una dintre cele mai apreciate şi prezente actriţe tinere ale României.

Surse: Cinemagia
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Maria Dinulescu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te