Mădălina Drăghici

Mădălina Drăghici

actriţă
Vârsta: 32 ani
Locul naşterii: Ploieşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
1
CONTRA
6
Eşti Mădălina Drăghici? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Mădălina Drăghici

25 aprilie 2011
din 0 voturi

"Mama este cel mai mare idol al meu." Mădălina Drăghici are o relaţie aparte cu cea care i-a dat viaţă. Actriţa din "Iubire şi onoare" de la Acasă TV spune că îşi iubeşte la nebunie mama, cu care poate vorbi orice oricând.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
13 aprilie 2011
din 0 voturi

"M-am apucat de o reţetă simplă şi a fost un eşec total" Mădălina Drăghici este foarte supărată pe ea. Actriţa a mărturisit ruşinată că nu se pricepe deloc să gătească, nici măcar cele mai simpre reţete nu îi ies.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
06 aprilie 2011
din 0 voturi

"Cele care sunt nemulţumite de cum arată îl mânie pe Dumnezeu" Mădălina Drăghici este revoltată pe cele care nu sunt niciodată mulţumite de felul în care arată. Actriţa a povestit ce a păţit o prietenă de-a sa care a ţinut o cură de slăbire cu mere şi care a ajuns să aibă grave probleme medicale.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
14 februarie 2011
din 0 voturi

"Nu mă atrage frumuseţea clasică la un bărbat, ci masculinitatea din privire şi zâmbet" Mădălina Drăghici a vorbit despre bărbatul ideal şi despre imaginea mentală pe care şi-a făcut-o ea despre iubitul perfect. Actriţa care o interpretează pe Ilinca în "Iubire şi onoare" de la Acasă TV spune că un bărbat nu trebuie să fie frumos, ci interesant, cu un zâmbet care să o cucerească din prima clipă.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
07 februarie 2011
din 0 voturi

"Nu e important cum arată un bărbat, ci cum mă face să mă simt" Mădălina Drăghici este singură de ceva vreme, dar nici nu se grăbeşte să îşi facă iubit, având prea puţin timp liber pe care şi-l umple cu activităţi care îi fac plăcere, precum cititul şi echitaţia. Actriţa nu are un model anume de bărbat, preferând să se lase în voia sentimentelor atunci când întâlneşte pe cineva care îi place.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
27 ianuarie 2011
din 0 voturi

"Când se va întâmpla să fiu îndrăgostită, va fi pentru ca mi-am întâlnit jumătatea" Mădălina Drăghici nu şi-a găsit încă jumătatea pentru că nu caută încă dragostea. Actriţa are multe proiecte care îi ocupă foarte mult timpul însă acest lucru nu o deranjează.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Despre ea.

 

 Mădălina Drăghici s-a născut pe 14 iulie1988 la Ploieşti. A urmat cursurile Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" din oraşul natal.  
 Mădălina Drăghici şi-a început cariera în modelling la 16 ani, în urma unor şedinţe foto şi a concursului "Next Generation Model 2004", ulterior acestuia plecând pentru prima dată la Milano. Mădălina are acum în palmares colaborări cu multe agenţii, în ţară şi în străinătate, apariţii în reviste de modă. Creatorii de modă Calvin Klein şi Karl Lagerfeld au avut colecţii care au fost prezentate şi de Mădălina Drăghici pe podiumuri din lumea întreagă. 
  
 În 2010 a absolvit Academia de Studii Econonice, Bucureşti, Facultatea de Marketing. Ar dori să profeseze în domeniul marketingului dar, deocamdată, o atrage irezistibil rolul principal (Ilinca) din telenovela românească " Iubire şi onoare". Aflată la prima experienţă de acest gen, Mădălina este încântată că telenovela este pe placul publicului şi că ea nu a dezamăgit. Este conştientă că mai are foarte multe de învăţat despre arta cinematografiei. 
  

 Mădălina Drăghici s-a născut pe 14 iulie1988 la Ploieşti. A urmat cursurile Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" din oraşul natal.   Mădălina Drăghici şi-a început cariera în modelling la 16 ani, în urma unor şedinţe foto şi a concursului "Next Generation Model 2004", ulterior acestuia plecând pentru prima dată la Milano. Mădălina are acum în palmares colaborări cu multe agenţii, în ţară şi în străinătate, apariţii în reviste de modă. Creatorii de modă Calvin Klein şi Karl Lagerfeld au avut colecţii care au fost prezentate şi de Mădălina Drăghici pe podiumuri din lumea întreagă.    În 2010 a absolvit Academia de Studii Econonice, Bucureşti, Facultatea de Marketing. Ar dori să profeseze în domeniul marketingului dar, deocamdată, o atrage irezistibil rolul principal (Ilinca) din telenovela românească " Iubire şi onoare". Aflată la prima experienţă de acest gen, Mădălina este încântată că telenovela este pe placul publicului şi că ea nu a dezamăgit. Este conştientă că mai are foarte multe de învăţat despre arta cinematografiei.   

Surse: Famous Why
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Mădălina Drăghici


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te