Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu

prezentator TV
Vârsta: 48 ani
Locul naşterii: Argeş
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
0
CONTRA
3
Eşti Mădălin Ionescu? Scrie-mi un e-mail!
10 martie 2011
din 0 voturi

Mădălin Ionescu a divorţat astăzi de soţia lui. Divorţul realizatorului tv de la Kanal D s-a pronunţat astăzi la Judecătoria Sectorului 1 în timp record, după doar 17 minute Mădălin Ionescu fiind un bărbat liber şi în acte.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

Au fost mai multe cereri de căsătorie. Ne-am cerut reciproc de câteva ori. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt protagoniștii unei superbe relații de iubire, iar anul acesta cei doi își propun să se căsătorească. Prezentatorul emisiunii "Drept la Țintă" de la Kanal D și iubita sa s-au cerut deja de mai multe ori în căsătorie, unul pe celălalt, și de-abia așteaptă acum să-și împlinească acest vis.

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
28 martie 2011
din 0 voturi

"Mi-e frică să nu mor fără să fi realizat ceva." Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii "Drept la Țintă" de la Kanal D, a mărturisit că are o mare teamă: aceea de a nu fi realizat ceva important în timpul vieții.

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cariera

 

ădălin Ionescu a început să lucreze ca cercetător la Arhivele Naţionale ale României după ce a terminat facultatea de Istorie, în 1995. În 2001 s-a angajat la Radio Total. A fost şi redactor-prezentator de ştiri la postul te televiziune Realitatea tv, realizator şi producător al emisiunii "€œAdevarul din spatele adevarului”, a fost de asemenea realizatorul emisiunilor "Partide politice” şi "Transant”. În 2003 a început colaborarea cu Naţional tv cu "€œMiezul problemei”. A fost nominalizat la categoria "€œCel mai bun talk-show tv al anului 2002” din cadrul galei Clubului Român de Presă cu emisiunea "Adevarul din spatele adevarului”. 
 În 2008, pe 7 august a ajuns la Antena 1, unde a realizat emisiunea a€"Acces direct” , până când a fost înlocuit cu Simona Gherghe din cauza scandalului provocat de divorţul sau. 
 În prezent moderează emisiunea "Drept la ţintă" pe KanalD. 

Mădălin Ionescu a început să lucreze ca cercetător la Arhivele Naţionale ale României după ce a terminat Facultatea de Istorie, în 1995.

În 2001 s-a angajat la Radio Total. A fost şi redactor-prezentator de ştiri la postul te televiziune Realitatea tv, realizator şi producător al emisiunii "€œAdevarul din spatele adevarului”, a fost de asemenea realizatorul emisiunilor "Partide politice” şi "Transant”. În 2003 a început colaborarea cu Naţional tv cu "€œMiezul problemei”. A fost nominalizat la categoria "€œCel mai bun talk-show tv al anului 2002” din cadrul galei Clubului Român de Presă cu emisiunea "Adevarul din spatele adevarului”. 

 În 2008, pe 7 august a ajuns la Antena 1, unde a realizat emisiunea €"Acces direct” , până când a fost înlocuit cu Simona Gherghe din cauza scandalului provocat de divorţul sau.  În prezent moderează emisiunea "Drept la ţintă" pe KanalD. 

Surse: Famous Why
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Mădălin Ionescu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te