Loredana  Groza

Loredana Groza

cântăreaţă
Vârsta: 49 ani
Locul naşterii: Oneşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
7
CONTRA
0
Eşti Loredana Groza? Scrie-mi un e-mail!
19 martie 2011
din 0 voturi

Loredana Groza a folosit ca accesoriu un piton Loredana Groza doreşte să-şi surprindă de fiecare dată publicul cu ceva original. La cel mai recent concert al său, la deschiderea unui club din Capitală, cântăreaţa a purtat în jurul gâtului un piton, conform ziarului Naţional.

irelevant
relevant
04 martie 2011
din 0 voturi

Loredana Groza, pictată pentru vernisajul expoziţiei "Pour Femme by Dorin Negrău" Loredana a participat la Vernisajul expoziţiei de fotografie, pictură, sculptură şi scurt metraj a "Pour Femme by Dorin Negrau", anunţa printr-un comunicat de presă MediaPro Music. Acesta este primul proiect în care se asociază artişti plastici, vizuali cu un designer vestimentar în încercarea de a creiona parfumul.

irelevant
relevant
19 martie 2011
din 0 voturi

Loredana Groza a încins publicul la propriu Loredana Groza a demonstrat încă o dată că poate face show indiferent de locul unde este invitată să cânte. Joi seara, Lori a încins atmosfera într-un club bucureştean cu ajutorul unor jongleri şi fachiri, care au fost de departe atracţia evenimentului.

irelevant
relevant
22 martie 2011
din 0 voturi

Loredana Groza, dependentă de cumpărături Cântăreața Loredana Groza este dependentă de shopping și mărturisește că investește foarte mulți bani în haine. Cu toate acestea, artista susține că este foarte atență la ceea ce achiziționează și alege întotdeauna ținute care nu se demodează într-un sezon. "Cumpărăturile nu se termină niciodată. Noul sezon e doar un motiv de a ne reîncărca bateriile. Femeilor le lipsește întotdeauna această mică vanitate pe care trebuie să și-o satisfacă, și anume de a avea ceva nou în fiecare sezon. Ca de fiecare dată, creatorii vin cu multe surprize frumoase și ne îndeamnă să cheltuim. Important e să investești în lucruri care nu se demodează într-un sezon și care pot reprezenta, în combinații, diferite căi de acces sau de ieșire atunci când ai nevoie de o piesă care să-ți completeze o ținută", a declarat Loredana Groza pentru perfecte.ro.

irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e?

Loredana Groza (n. 10 iunie 1970, Oneşti, judeţul Bacău) este o cântăreaţă de muzică uşoară din România. La nici 14 ani, la faza natională a concursului „Cantarea Romaniei” de la Focşani, a fost remarcată de Dumitru Moroşanu şi Jolt Kerestely, care au chemat-o la Bucureşti să participe la preselecţia concursului „Steaua fără nume”, deşi vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani. În 1992 a câştigat premiul Festivalului de la Bucureşti cu o piesă a lui Pechea. În 1993 participă din nou la Mamaia şi ia locul I la secţiunea şlagăre, cu o piesă semnată de Marius Teicu, "Ce va fi cu iubirea mea", care beneficiază de un videoclip produs de către Luminiţa Dumitrescu. Atunci a început să lucreze în mod serios la un nou album, colaborând cu Direcţia 5, cu Răzvan Mirică şi Marian Ionescu. După 10 ani, Loredana a reluat colaborarea cu Adrian Enescu pentru albumul "Diva înamorată". Au urmat două albume inspirate din folclor "Aguridă" şi "Zaraza". Ultimul album scos de Loredana este "Tzuki", în 2008.  

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Loredana Groza


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te