Klaus Johannis

Klaus Johannis

primar al municipiului Sibiu
Vârsta: 61 ani
Locul naşterii: Sibiu
Rezidenţa: Sibiu
PRO
10
CONTRA
0
Eşti Klaus Johannis? Scrie-mi un e-mail!
10 noiembrie 2010
din 0 voturi

Reabilitarea uzinei de apa În noiembrie 2010 a fost finalizată reabilitarea uzinei de apă cu fonduri europene. Pentru sibieni aceasta înseamnă o apă potabilă de o mai bună calitate datorată modernizării staţiei de tratare a apei, şi o mai bună gestionare a apelor uzate prin reabilitarea staţiei de epurare a apelor. Extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canal continuă în 2011 în cadrul Proiectului "Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi canal în judeţele Sibiu şi Braşov" finanţat prin POS Mediu.

scrie Alina
irelevant
relevant
16 iunie 2010
din 0 voturi

Continuă războiul dintre Johannis şi Agenţia Naţională de Integritate. În urmă cu aproximativ o lună Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea primarului Sibiului, de anulare a actului de constatare al ANI, în care se spunea că Iohannis s-a aflat în incompatibilitate, întrucât era şi membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale. Primarul Sibiului a comentat sec sentinţa dată. "Mă bucură decizia dată de Curtea de Apel Alba Iulia" a spus scurt Klaus Iohannis.

Sursa: Adevărul
scrie Alina
irelevant
relevant
28 februarie 2011
din 0 voturi

Interviu Klaus Johannis Klaus Johannis:"O măsură îndreptată împotriva aparatului funcţionăresc face întreg sistemul nefuncţional".Invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, edilul Sibiului Klaus Johannis, a enumerat câteva dintre cele mai greşite decizii care, în opinia sa, au fost luate de către Guvernul Boc.

Sursa: e-politic.ro
scrie Alina
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există texte pentru Klaus Johannis

 
din 0 voturi

Klaus Johannis

 Klaus Werner Iohannis este un politician român de etnie germană, de profesie profesor de fizică, primar al municipiului Sibiu din anul 2000 până în prezent.În spatele procentelor fabuloase stă rigurozitatea unui profesor neamţ al cărui vis, pe vremuri, nu era să ajungă primar, ci la catedra de fizică a Liceului „Brukenthal”. Calităţile de „om pus în slujba cetăţenilor”, dar şi intrigile care au dizolvat alianţele, au făcut ca Forumul Democrat German, organizaţia etnicilor germani din România, să devină tot mai vizibil în politica locală.Succesul lui Klaus Johannis e neaşteptat pentru că persistă într-o perioadă de mare dezamăgire faţă de întreaga clasă politică.

scrie Alina
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Klaus Johannis


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te