Jojo (Alexandra Cătălina Ionescu)

Jojo (Alexandra Cătălina Ionescu)

actriţă şi cântăreaţă
Vârsta: 41 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
8
CONTRA
7
Eşti Jojo (Alexandra Cătălina Ionescu)? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Jojo (Alexandra Cătălina Ionescu)

11 aprilie 2011
din 0 voturi

Fără regrete ! “Nu am regrete. A privi peste umăr atunci când trebuie să mergi înainte este o pierdere inutilă de energie. Prezentul ne-a fost dat ca să ne bucuram de el. Ancorați între trecut și viitor uneori uităm că cel mai mare dar pe care l-am primit vreodată este clipa de față”, a spus Jojo pentru revista VIP.

irelevant
relevant
11 aprilie 2011
din 0 voturi

Puternica si pozitiva ! Întrebată dacă s-a simțit vreodată complexată, actrița a spus: “Nesiguranța nu aduce nimic bun. Trebuie să fii puternic și pozitiv în tot ceea ce faci ca să reușești să capeți un tip de echilibru. Cu toții avem astfel de momente uneori. Important este să învățăm să le depășim cât mai repede, privind partea plină a paharului. Fără nesiguranță nu poți învăța cum să fii sigur pe tine. Fără noapte, nu am aprecia la fel de mult lumina. Totul trebuie privit până la urmă ca o lecție de viață. Important este ca atunci când faci bilanțul să ai mai multe plusuri decât minusuri”.

irelevant
relevant
03 aprilie 2011
din 0 voturi

Nu accept personaje în care nu cred sau despre care consider ca nu mi se potrivesc. Nu poţi face totul, chiar şi ca actor. Trebuie să iţi cunoşti foarte bine meseria pentru a nu cădea in capacana unor alegeri care te depaşesc. Jojo nu acceptă orice rol doar de dragul de a juca. Înainte să îşi dea acordul, actriţa analizează dacă acesta s-ar potrivi cu personalitatea sa.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
28 aprilie 2011
din 0 voturi

Mi se pare normal să port tocuri. O actriţă trebuie să meargă pe tocuri până la capăt, chiar şi însărcinată. Vedetele din showbizzul românesc s-au adunat la premiera filmului Naşa. Jojo a purtat tocuri înalte chiar şi acum când mai are puţin şi va naşte.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
02 mai 2011
din 0 voturi

Ce spune Jojo despre rolul din filmul "Naşa" "Rolul meu, contrar aparenţelor, este un rol de fată rea, o dură, mâna dreaptă a lui Alex Velea. Este un rol care m-a amuzat foarte tare şi mi-a placut la nebunie mai ales că a fost un rol de comedie. A fost o provocare pentru mine să joc rolul unei fete rele. Cand joci un personaj negativ, te amuzi mult mai tare"

Sursa: perfecte.ro
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Cine e?

 Actriţă şi cântăreaţa Alexandra Cătălina Ionescu pe care o mai cunoaştem şi sub numele de Jojo s-a născut pe 22 Aprilie 1980 în capitala Bucureşti.La doar 14 ani Jojo s-a apucat de modeling în anul 1994.Într-un casting este observată de revista Salut apoi începe o colaborare cu cunoscutul post de televiziune românesc PRO TV.Timp de doi ani a făcut parte din trupa U-nite alături de încă doi rap-eri compunând numeroase melodii. Ceva mai târziu,alături de Horia Brenciu,a fost prezentatoare la emisiune Kiki Riki Miki.A colaborat cu Xtra Records în anul 2000 compunând videoclipul ,,Roz'' care a câştigat ceva mai târziu în România premiul Otto. Jojo a continuat cariera muzicală singură.Acum Jojo studiază actoria, ia lecţii de canto şi a aprut într-un număr al revistei Playboy.

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Jojo (Alexandra Cătălina Ionescu)


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te