Ioan Niculae

Ioan Niculae

om de afaceri
Vârsta: 56 ani
Locul naşterii: Buturugeni, Giurgiu
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
5
CONTRA
1
Eşti Ioan Niculae? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Ioan Niculae

Ne pare rău nu există texte pentru Ioan Niculae

 
din 1 voturi

Portret de miliardar

Al treilea bogătaş al ţării a fost ofiţer de securitate. Astăzi are o avere de 1,2 miliarde de euro şi 50.000 ha de pământ. Spune că-i filat de peste 12 ani şi şi-a cumpărat un TAB pentru vânătoare.

La 55 de ani e al treilea miliardar al României despre care spune că e o ţară tâmpită. Are o avere de 1,2 miliarde de euro. Recunoaşte pe faţă că a fost securist. Poate de aia are şi o problemă. Zice, de câte ori are ocazia, că e filat de "servicii". E deja o obsesie, o "teorie a conspiraţiei".

După ce s-a lăsat de fumat, s-a apucat de afaceri cu tutun. Are, evident, echipă de fotbal în "liga lu’ Mitică". E românul cu cel mai mult pământ, după rivalul nemţean Culiţă Tărâţă. O moşie imensă, de 50.000 de hectare. E mai discret decât colegii săi de clasament din TOP 300 Capital.

E vânător, dar nu ca Ţiriac. Se plimbă cu iahtul, dar nu cu unul ca al lui Copos. Face afaceri cu petrol şi gaze, dar n-a făcut arest ca Patriciu. Preşedintele Băsescu i-a făcut cinstea să-l confunde cu alt îmbogăţit al tranziţiei, cu acelaşi nume, diferenţa fiind de un "i". Numele său e Ioan Niculae. Nu e ăla de la Braşov, e ăla de la Ploieşti!

[...]

Surse: EvZ
scrie admin
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te