Ioan Andone

Ioan Andone

antrenor (fotbal)
Vârsta: 59 ani
Locul naşterii: Alba Iulia
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
0
Eşti Ioan Andone? Scrie-mi un e-mail!
17 martie 2011
din 0 voturi

Din vară, Ando pleacă de la Dinamo! E lucru hotărât că, pentru sezonul viitor, şefii lui Dinamo vor fi nevoiţi să caute alt antrenor. Ioan Andone a hotărât să plece, lucru preconizat chiar de el încă din săptămânile trecute. Mai mulţi factori au influenţat decizia tehnicianului, care simte că obiectivul final, titlul, a fost ratat din diverse cauze. La 11 puncte de titlu, cu 13 etape înainte de final, Andone a redesenat strategia pentru ce a mai rămas din acest sezon. Dacă înaintea ultimelor două meciuri de campionat tehnicianul vedea realizabilă câştigarea acestuia, acum s-a resemnat. "Fălcosul" nu va abandona lupta nici în Liga I, dar, cum obiectivul e compromis, iar plecarea sa ca şi parafată, tehnicianul se va orienta spre Cupa României pentru a lăsa în vitrină clubului un nou trofeu.

irelevant
relevant
12 martie 2011
din 0 voturi

Ambele echipe au pierdut două puncte" Ioan Andone a spus la finalul partidei cu Rapid, încheiată 0-0, că rezultatul este echitabil şi că echipa sa va trage să termine în primele trei "Ambele echipe au pierdut două puncte. Noi am încercat un joc de posesie, iar Rapid a vrut cu pase lungi pentru a crea presiune. Cred că am avut ocaziile mai mari, dar rezultatul este echitabil. Ne îndepărtăm de locurile fruntaşe, dar cu multă muncă sperăm să terminăm în primele trei. Astăzi am arătat ca o echipă organizată şi mă bucur că nu mai încasăm goluri ca în tur", a spus Andone. Andone a comentat şi duelul dintre Rubio şi Roman: "Nu înţeleg de ce Roman nu a fost scos din teren la acea ciocnire. Nici nu mai ştia cum îl cheama. Eu de-aia l-am scos pe Rubio, dar cred că cei de la Rapid au făcut o tîmpenie uriaşă că nu l-au scos". Ocazile mai clare le-am avut noi dar până la urmă e un rezultat echitabil. Ne depărtăm de locurile fruntaşe şi e trist. Poate recuperăm dar pentru noi rămâne Cupa României

Sursa: .click.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

Cristi nu e în regulă! Nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului. Ioan Andone a confirmat joi faptul că acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, are unele probleme medicale din cauza administrării unor medicamente, dar a precizat că nu crede că acesta se va retrage de la grupare "alb-roşie". "Am vorbit şi eu cu Cristi Borcea ieri. Nu e în regulă, dar importantă în viaţă e sănătatea, mai puţin fotbalul. Acum nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului. Te trezeşti şi nu mai ştii ce se întâmplă. Sănătatea şi familia sunt mai importante. Nu numai fotbalul. Dar nu se va retrage Cristi de la Dinamo. Nu ştiu cât de grav e. Am discutat cu el şi face totul să revină", a spus Andone.

scrie Laura
irelevant
relevant
18 martie 2011
din 0 voturi

Ioan Andone se simte în Liga I ca un student Mai mult: Ioan Andone, care a împlinit marți 51 de ani, se simte în Liga I ca un student Ioan Andone (51 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit pentru Libertatea despre ce înseamnă meseria de antrenor, cât de stresantă şi de chinuitoare este această îndeletnicire. Tehnicianul a explicat şi cum va face Dinamo performanţă în Liga Campionilor. " Meseria de antrenor e foarte stresantă, cred că am albit mult mai repede de când sunt la cârma echipei. E ca şi cum ai avea câte un examen la facultate în fiecare săptămâna sau, după caz, două sau trei, pentru care trebuie să te pregăteşti, pentru a nu le pica. E necesar, în primul rând, să fii foarte puternic mental, să nu te laşi afectat de eşecuri şi să priveşti mereu inainte”, a precizat Andone .

irelevant
relevant
20 martie 2011
din 0 voturi

Andone: "Dacă jucăm aşa în continuare putem spera la un loc de Liga Campionilor" Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, s-a declarat mulţumit de rezultatul final al meciului de pe teren propriu cu FCM Tîrgu Mureş (4-1) şi şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din această seară. "Dacă jucăm aşa în continuare putem spera la un loc de Liga Campionilor. Am aînscris azi pentru toate meciurile de pînă acum din retur. Cine va avea mai multă minte şi mai puţini jucători accidentaţi, acea echipă va rămîne în lupta pentru titlu. Eu nu am voie să nu visez la titlu, la fel şi jucătorii. Dacă mai avem şanse 1%, atunci trebuie să credem", a mai spus tehnicianul "cîinilor".

Sursa: gsp.ro
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Cine e ?

Ioan Andone (n. 15 martie 1960, Spalnaca, Alba) este un antrenor român de fotbal, care în prezent pregăteşte echipa FC Dinamo Bucureşti. In carieră de jucător, a evoluat pentru Echipa natională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990 şi, printre altele, pentru Dinamo Bucureşti, fiind unul din jucătorii emblematici ai acestei echipe. Ca antrenor, Andone a pregătit pînă acum Sportul Studenţesc (1993-1994, 1996, 2001-2003), Universitatea Cluj (1994-1996), Petrolul Ploieşti (1996-1997), Farul Constanţa (1998-1999), FC Braşov (1999-2000), FC Bihor Oradea (2000-2001), Dinamo Bucureşti (2003-2006), Omonia Nicosia (2006-2007), CFR Cluj (2007-2008), Al-Ettifaq (2008-2009), Al-Ahli (2009), TSKA Sofia (2010).

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Ioan Andone


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te