Ilinca Vandici

Ilinca Vandici

prezentatoare tv
Vârsta: 35 ani
Locul naşterii: Oradea
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
1
Eşti Ilinca Vandici? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Ilinca Vandici

21 martie 2011
din 0 voturi

Azi se vinde doar scandalul, intriga, bârfa, nu îmi place abordarea aceasta a subiectelor, nu mă reprezintă, aşa că, decât să fac ceva de dragul de a fi în rând cu lumea, prefer să înot singură împotriva curentului. Ilinca Vandici nu este adepta bârfelor şi a declaraţiilor şocante în presă, deşi în cadrul emisiunii "Ministerul de secrete", de la Antena 2, dezbate subiectele zilei împreună cu invitatele sale ca şi când ar sta la o şuetă acasă, în faţa televizorului. Cu toate acestea Ilinca spune răspicat că nu vorbeşte despre ce se întâmplă în viaţa ei personală, preferând să dea informaţii numai despre cariera ei.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
23 martie 2011
din 0 voturi

Ar vrea să fie mai grasă Frumoasa Ilinca Vandici este apreciată în rândul tinerelor tocmai pentru aspectul său fizic şi formele sale de invidiat. Cu toate acestea, diva afirmă că şi-ar dori să mai pună pe ea vreo cinci kilograme.Prezentatoare de televiziune nu este mulţumită în totalitate de aspectul său fizic. "Dacă ar fi să schimb ceva fizic la mine, m-aş mai îngrăşa puţin, vreo cinci kilograme",

scrie Georgiana
irelevant
relevant
05 mai 2011
din 0 voturi

Tatăl meu mi-a dat sfatul care îmi guvernează viaţa: să fac mereu ce vreau şi ce îmi place, pentru a-l face mândru, niciodată dezamăgit! Ilinca Vandici se împarte între platourile de filmare la "Narcisa Sălbatică" şi "Ministerul de Secrete" şi facultate. "Regina Crăcă" face masteratul, iar acum îşi pregăteşte lucrarea de disertaţie, pe care speră să obţină o notă mare.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Ilinca Vandici

S-a născut în Bihor şi s-a mutat în capitală, unde a urcat repede pe culmile succesului. Azi, are propria emisiune şi este vânată de paparazzi la fel ca orice altă vedetă autohtonă. Ilinca Vandici este o fată care şi-a văzut visul evenit realitate, acela de a participa activ la ceea ce înseamnă manipularea opiniei publice prin mass-media. A avut parte de sprijin enorm din partea familiei, putere de muncă, nervi de oţel şi răbdare nemărginită. Cariera în televiziune şi-a început-o cu un gram de noroc şi dorinţă. A urmat timp de 10 ani cursuri de dans modern, de societate, comtemporan, tematic şi balet, iar acum a rămas fidelă exerciţiului fizic şi iarna practică frecvent şi obligatoriu schiul, iar vara înotul. Visul pe care l-a avut de când era copil, a fost acela de a
 lucra în lumea televiziunii. În prezent este prezentatoarea emisiunii "Stele sub lupă" la Antenă 2 şi este şi model, apărând pe scenă pentru diverşi designeri. Înainte de a se muta la Antena 2 a prezentat la Kanal D emisiunile "Magic taxi" şi "Bulevard".

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Ilinca Vandici


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te