George Copos

George Copos

om de afaceri, proprietar FC Rapid București
Vârsta: 68 ani
Locul naşterii: Tășnad, Satu Mare
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
1
CONTRA
6
Eşti George Copos? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru George Copos

27 aprilie 2011
din 0 voturi

Copos: "E greu să rămână Şumudică la echipă" Aseară, târziu, el a declarat că echipa arată deazastruos, dar a spus că o decizie în prinviţa tehnicianului se va lua în cursul zilei de astăzi"E greu să mai continue Şumudică, am văzut o echipă judeţeană în această seară. Ambele părţi ar trebui să încetăm de comun acord contractul. Şumudică şi-a dorit mult să reuşească la Rapid, a pus mult suflet, dar din păcate nu a putut obţine rezultatele aşteptate.

Sursa: adevarul
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

"Trebuie să îi întrebaţi pe cei care au angajat asemenea cheltuieli şi care nu le-au plătit. Asemenea lucruri îmi provoacă dureri la stomac când le aud. Nu mai vreau să aud de asemenea datorii." Agenţia de turism Paralela 45, controlată de Alin Burcea, intenţionează să execute silit FC Rapid, după ce a câştigat în instanţă un proces pentru neplata unor datorii de 48.000 de lei, acţionarul majoritar al clubului George Copos afirmând că responsabili sunt cei care îl administrau în 2008.

scrie Laura
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e ?

Gheorghe Copos (n. 27 martie 1953 la Tăşnad, Satu Mare), senator în legislatura 2004 - 2008 este un politician şi om de afaceri român, proprietar al unui lanţ de distribuţie de produse electronice, al unui grup de cofetării, al câtorva mari hoteluri în Bucureşti, Poiana-Braşov şi Eforie-Nord, precum şi al clubului de fotbal FC Rapid Bucureşti. Averea sa este evaluată de către presă la 700 milioane euro (în 2007)[necesită citare]. Este căsătorit şi are o fiică. Copos este membru al Partidului Conservator (fost Partidul Umanist Român), senator începând din 2004, iar din decembrie 2004 până în iunie 2006 a fost ministru de stat pentru coordonarea activităţilor din domeniile mediului de afaceri şi întreprinderilor mici şi mijlocii în Guvernul Tăriceanu; şi-a dat demisia în urma neacceptării unor prevederi propuse de el în codul fiscal. În prezent face parte din Comisia Economică şi Comisia pentru Sănătate, Ecologie şi Sport din Senatul României. Potrivit revistei Forbes, în anul 2009, averea lui Gheorghe Copos era estimată la 200-210 milioane Euro. Copos controlează şapte hoteluri (Hilton şi Crowne Plaza din Bucureşti, Europa şi Astoria din Eforie Nord, Sportul, Bradul şi Poiana din Poiana Braşov), 19 magazine proprii cu produse de panificaţie, fabrica de motoare electrice (dryere) Ana Imep şi alte afaceri.

irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te