Gabriela Cristea

Gabriela Cristea

prezentatoare TV
Vârsta: 45 ani
Locul naşterii: Olteniţa
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
5
CONTRA
3
Eşti Gabriela Cristea ? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Gabriela Cristea

26 martie 2011
din 0 voturi

"Dacă mi-aş prinde soţul că mă înşală l-aş omorî" Dacă l-aş prinde, l-aş 'omorî'! Acum poate spun că l-aş ierta, dar nu ştiu cum ar reacţiona. Sunt o tipă destul de impulsivă. Nu sunt genul pe care cineva să o păcălească uşor. Am un fler fantastc. Dacă l-aş prinde e posibil să-i "sparg" capul în clipa aia, la fel de bine e posibil să mă ridic, să zic 'vai, mă scuzaţi' şi să plec", a declarat Gabriela.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
17 februarie 2011
din 0 voturi

"Îmi doresc o fetiţă şi Marcel la fel!" Gabriela Cristea îşi doreşte foarte mult o fetiţă, la fel ca şi soţul său. Se pare că prezentatoare TV se gândeşte să-şi mărească familia în viitor deşi nu are o dată stabilită.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e?

 

 Gabriela Cristea s-a născut pe 26 octombrie, în Oltenia, judeţul Călăraşi. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti Comunicare neurolingvistică dar şi Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică-Ministerul Afacerilor Externe. 
 Prima dată când a început să lucreze în televiziune a fost la TVR 1, unde a moderat emisiuni de divertisment, însă s-a mutat apoi la Tele 7 abc şi la Pro tv, unde a fost prezentator tv. În 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucrează şi în prezent, fiind gazda perfectă pentru reality-show-ul "Noră pentru mama", emisiune ce se bucură de un mare succes. 
  

 Gabriela Cristea s-a născut pe 26 octombrie, în Oltenia, judeţul Călăraşi. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti Comunicare neurolingvistică dar şi Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică-Ministerul Afacerilor Externe.  Prima dată când a început să lucreze în televiziune a fost la TVR 1, unde a moderat emisiuni de divertisment, însă s-a mutat apoi la Tele 7 abc şi la Pro tv, unde a fost prezentator tv. În 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucrează şi în prezent, fiind gazda perfectă pentru reality-show-ul "Noră pentru mama", emisiune ce se bucură de un mare succes.   

 

Surse: Famous Why
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Gabriela Cristea


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te