Eugen Ovidiu Chirovici

Eugen Ovidiu Chirovici

economist
Vârsta: 56 ani
Locul naşterii: Făgăraş, Braşov
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
28
CONTRA
2
Eşti Eugen Ovidiu Chirovici? Scrie-mi un e-mail!
06 noiembrie 2006
din 0 voturi

Eugen Ovidiu Chirovici, ales lider al masonilor La Conventul Marii Loji Naţionale din România, desfăşurat sâmbătă la Palatul Parlamentului, au participat peste 600 de masoni, maeştri-delegaţi ai tuturor lojilor din ţara. Ei au avut de ales între doi finalişti rămaşi în cursă pentru ocuparea funcţiei de Mare Maestru al MLNR: Eugen Ovidiu Chirovici şi Radu George Serafim. Votul lor secret l-a adus pentru a doua oară în fruntea Masoneriei din România pe E.O. Chirovici, un om pragmatic, bine ancorat în realitate, care a demonstrat că ştie să administreze Ordinul.

Sursa: 9am.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
13 martie 2011
din 1 voturi

Clasa politică de astăzi nu face decât să materializeze un set de mentalități păguboase care macină corpul profund al unei națiuni obișnuite să-și fure singură căciula de o întreagă istorie. Clasa politică de astăzi nu face decât să materializeze un set de mentalități păguboase care macină corpul profund al unei națiuni obișnuite să-și fure singură căciula de o întreagă istorie. Ea - această clasă - va fi altfel doar atunci când și națiunea se va schimba. Și această schimbare trebuie să vină de la nivel individual prin educație, cultură, civilizație și conștiința de sine, adică ingredientele care transformă o simplă populație într-o adevărată națiune.

Sursa: Bloombiz
scrie AlexM
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

Un cutremur de anvergura celui care s-a produs este tocmai "glonțul de argint" de care o asemenea economie avea nevoie cel mai puțin. Incorect gestionat, el poate preschimba întregul eșafodaj al sistemului financiar nipon într-un joc de domino. Un cutremur de anvergura celui care s-a produs este tocmai "glonțul de argint" de care o asemenea economie avea nevoie cel mai puțin. Incorect gestionat, el poate preschimba întregul eșafodaj al sistemului financiar nipon într-un joc de domino. Evident, cu influențe nefaste asupra sistemului global. În concluzie, cred că nu trebuie ignorat noul risc de sistem care s-a adăugat recent celoralalte două în economia globală (ne referim la criza alimentară și la criza energetică). Mai ales că vine într-un moment în care acest sistem abia dezmorțește mădularele după celălalt "cutremur", celui financiar global.

Sursa: Bloombiz
scrie AlexM
irelevant
relevant
30 octombrie 2009
din 0 voturi

Lumea trebuie să fie condusă de cineva, şi atunci nu mai există acea tendinţă simplă a omului medieval, de a crede că lumea e condusă, fireşte, de Dumnezeu. Economistul şi scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, spune că din cauza prejudecăţilor şi a suspiciunilor e un dezavantaj profesional să-ţi devoalezi apartenenţa la Masonerie. „Ia un om bun şi fă-l şi mai bun!“ - aceasta este cea mai scurtă definiţie a Masoneriei. Pare simplu, dar nu este. Mărturie în acest sens depune însuşi Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, Eugen Ovidiu Chirovici, alături de care am încercat să lămurim anumite zvonuri, răspândite cu hărnicie, în legătură cu Masoneria. Dacă am reuşit sau nu cititorii vor decide, însă un lucru este cert: masonii români sunt o parte importantă a societăţii civile şi vor să pună umărul la îmbunătăţirea climatului general. Invitatul „La masa Adevărului” din această săptămână se declară, ca mulţi alţi conaţionali de-ai noştri, nemulţumit de ceea ce se întâmplă cu românii. În viziunea sa, avem nevoie de un leadership corect şi de educaţie în rândul tinerilor pentru a ne clădi o identitate solidă în Europa şi în lume.

Sursa: adevarul.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
17 decembrie 2009
din 0 voturi

Lăcomia şi strategiile greşite ale băncilor au cauzat probleme economiei româneşti O parte din problemele cu care se confruntă economia românească vine dinspre sistemul bancar. Prea multe bănci active în România au avut strategii greşite şi o atitudine nepotrivită faţă de partenerii din economie, crede analistul economic Eugen Ovidiu Chirovici.

Sursa: money.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

CARTE DE VIZITĂ


•    Eugen Ovidiu Chirovici s-a născut la 11 mai 1964, la Făgăraş.
•    Este de profesie economist, în prezent fiind consilier în cadrul Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României.
•    Şi-a aprofundat studiile în Marea Britanie şi SUA.
•    Este un jurnalist şi un scriitor cunoscut, tirajul ultimului său roman, „Labyrinth.com.” (editura RAO, 2009), epuizându-se în câteva săptămâni de la apariţie.
•    Este Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România din anul 2003.
•    I-a fost decernată distincţia „Kent Medallion” de către Alteta Sa Regală Ducele de Kent.
•    Are relaţii de prietenie cu nume sonore ale Masoneriei mondiale.

Surse: adevarul.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te