Elena Udrea

Elena Udrea

politician
Vârsta: 48 ani
Locul naşterii: Buzău
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
6
CONTRA
29
Eşti Elena Udrea? Scrie-mi un e-mail!

Trăsături

focusată
din 1 voturi
irelevant
relevant

cand se uita in oglinda

 
 
scrie fedeme

Ne pare rău nu există fapte pentru Elena Udrea

12 aprilie 2011
din 1 voturi

Udrea, invitată la PE să dea explicaţii pe tema absorbţiei fondurilor UE Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că ministrul Dezvoltării Elena Udrea a fost invitată să participe la şedinţa de marţi a Comisiei REGI din PE pe tema absorbţiei fondurilor UE, dar a refuzat, deşi era prezentă la Bruxelles. În comunicatul de presă remis marţi de Boştinaru, europarlamentarul PSD susţine că Elena Udrea a fost invitată să participe pe 12 aprilie la o întâlnire în Comisia REGI, unde a fost chemată să prezinte raportul cu privire la ministerul pe care îl conduce.

Sursa: Cotidianul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
31 mai 2010
din 0 voturi

În perioada asta, să ai şi funcţie publică, să iei şi bani de la stat creează o problemă de imagine. Trebuie înţeles lucrul acesta, e un sacrificiu. Sunt comentarii pertinente şi în subsolul materialului şi, mai elaborat, în editorialul lui Cătălin Tolontan, de la http://bit.ly/aD5LtZ

Sursa: HotNews
scrie fedeme
irelevant
relevant
01 iunie 2010
din 0 voturi

Nu este treaba dvs. să faceţi aprecieri asupra activităţii mele de ministru. Este o activitate publică pe care oricine o poate evalua. E contradicţie dintr-o suflare! Dar e, mai ales, enervare la întrebarea cu totul legitimă a Oanei Stancu, pornind de la o altă declaraţie a Elenei Udrea, pentru HotNews: "Ca dovadă, că încă o dată în viaţă am primit o lecţie, că nu trebuie să fac lucruri la care nu mă pricep, a venit criza imobiliară şi am rămas cu terenul. N-am construit absolut nimic." Oana Stancu a întrebat ce competenţe a dovedit Elena Udrea pentru a ocupa fotoliul de ministru al Dezvoltării şi Turismului.

Sursa: RealitateaTV
scrie fedeme
irelevant
relevant
28 iulie 2010
din 0 voturi

Iar chinezii sunt foarte apropiaţi de tradiţiile româneşti... relaţia dintre România şi China este una îndelungată şi extrem de apropiată, ei vorbesc şi acum despre legăturile strânse pe care le-au avut cu noi, şi numărul mare de cetăţeni chinezi care au studiat în România şi care acum ne sunt prieteni de aici din China. Deci le-aş spune că-şi găsesc jumătatea sufletului dacă vin să viziteze România, găsesc împlinirea sufletească pentru că acolo vor fi în mijlocul naturii şi de asemeni vor cunoaşte ceea ce înseamnă tradiţiile româneşti, cultura românească. Toate sunt neatinse ca acum 80 de ani", a mai spus ministrul Turismului.

Sursa: Adevărul
scrie fedeme
irelevant
relevant
24 martie 2011
din 0 voturi

Udrea reacţionează la dezvăluirile WikiLeaks. Mentionata in stenogramele Wikileaks, in care este descrisa ca o femeie atractiva, Elena Udrea scrie pe Facebook ca aceste referiri demonstreaza aplecarea romanilor "spre barfe si placerea de a-si denigra tara". Elena Udrea a postat un comentariu pe Facebook pe subiectul Wikileaks, evitand sa se refere la ce se scrie despre persoana sa, preferand sa scrie cateva consideratii generale. "

irelevant
relevant
26 martie 2011
din 0 voturi

Udrea: Prima preocupare rămâne şi în 2011 cheltuirea fondurilor europene. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, că prima preocupare a guvernanţilor rămâne cheltuirea fondurilor europene, precizând că procentul absorbţiei acestor fonduri, la nivel naţional, nu este foarte bun.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
26 martie 2011
din 0 voturi

Elena Udrea: Presa lui Vîntu şi Voiculescu te critică dacă nu îi dai bani. Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, trusturile de presa controlate de Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu de faptul ca ar lua bani pentru a nu-i critica pe politicieni. Sefa PDL Bucuresti sustine ca Realitatea TV si Antena 3 o infiereaza permanent pentru ca refuza sa le dea bani, informeaza realitatea.net.

irelevant
relevant
12 aprilie 2011
din 0 voturi

Elena Udrea: Bărbaţii politici din USL s-au aliat împotriva unei femei. Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea, ironizeaza din nou pe blogul sau campania dusa impotriva sa de catre "barbatii politici" Antonescu, Chiliman si Piedone, si spune ca acestora li s-a alaturat "un al patrulea Frankfurt politic", Victor Ponta, informeaza Mediafax. "Scriam saptamana trecuta ca trei barbati (Crin Antonescu, Cristian Popescu-Piedone si Andrei Chiliman) s-au unit sa apere Bucurestiul de o femeie.

irelevant
relevant
12 aprilie 2011
din 0 voturi

Cum explică Udrea absenţa de la întâlnirea cu Comisia REGI. Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea sustine ca nu a fost prezenta la intalnirea cu Comisia REGI a Parlamentului European deoarece a avut stabilita o intalnire cu vicepresedintele Comisiei Europene, Antonio Tajani, informeaza NewsIn. "De dimineata, la intalnirea de la Comisia REGI a fost secretarul de stat Razvan Murgeanu, eu am ajuns fix cu avionul, la 10.10 am fost in cladire, la 10.30 a inceput intalnirea cu vicepresedintele Comisiei, cu domnul Tajani", a explicat Udrea.

irelevant
relevant
14 aprilie 2011
din 0 voturi

Udrea despre misoginism: Chiar acum trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea. Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, la Piteşti, răspunzând unei întrebări privind misoginismul unor oameni politici, că îl ignoră şi că chiar acum are o campanie bărbătească în Capitală, unde trei bărbaţi se luptă cu ea, apără Bucureştiul de Elena Udrea.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
18 aprilie 2011
din 0 voturi

Elena Udrea: Oamenii lui Vasile Blaga atacă Guvernul, iar Guvernul este al PDL. Elena Udrea a declarat, astăzi, că declaraţiile din weekend ale preşedintelui Traian Băsescu au venit să corecteze campania internă e PDL-iştilor. Șeful statului l-a atacat dur ieri pe Vasile Blaga, arătând că democrat-liberalii nu trebuie conduşi de un "caporal". Sursa: VLAD STĂNESCUVicepreşedintele PDL a atras atenţia că democrat- liberalii care îl susţin pe Vasile Blaga pentru şefia partidului atacă de fapt Guvernul.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
19 aprilie 2011
din 0 voturi

Elena Udrea relansează turismul la Suhaia. După ce a inaugurat în comună o sală de sport, ministrul Elena Udrea a anunţat la Suhaia, Teleorman, că vrea ca balta din localitate să fie dezvoltată turistic. Sursa: VLAD STĂNESCU"Aşa cum am văzut acum aveţi o baltă foarte frumoasă aici, sunteţi într-o zonă cu mare potenţial turistic şi poate reuşim să facem ceva să atragem turiştii şi la dumneavoastră, pentru că turiştii înseamnă bani mai mulţi la buget şi locuri de muncă. Şi e păcat ca, dacă aveţi aşa o baltă frumoasă aici, să n-o exploatăm pentru cei care vor să vină la pescuit, cei care vor să vină în apropierea Dunării", le-a spus Udrea locuitorilor comunei Suhaia.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
26 aprilie 2011
din 0 voturi

Udrea: Pe Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că vizitează Dubaiul cu Ghiţă. Liderul PDL Elena Udrea a declarat, marţi, comentând acuzaţiile preşedintelui PSD privind ratarea obiectivelor Romnâniei pe plan extern, că pe Victor Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că a vizitat Dubaiul împreună cu Sebastian Ghiţă.

Sursa: Mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
28 aprilie 2011
din 0 voturi

Udrea spune că reuşeşte mereu cu "un zâmbet şi o explicaţie" să-i convingă pe oameni că are dreptate. Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat, joi seară, la Craiova, că reuşeşte să-i convingă "întotdeauna" pe oameni că are "dreptate", în activitatea pe care a întreprins-o în calitatea sa de membru al Guvernului Boc, cu "un zâmbet şi o explicaţie", potrivit Mediafax. Întrebată ce simte atunci când este huiduită de oameni la întâlnirile pe care democrat-liberalii le au în diferite oraşe ale ţării, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a spus: "Mi se întâmplă foarte rar, dar chiar şi aşa sunt om politic înainte de a fi femeie. Mi-am asumat să fiu om politic, mi-am asumat să fiu membru într-un Guvern care ia măsuri nepopulare şi este un post politic pe care un om politic trebuie să şi-l asume".

scrie AlexandraA
irelevant
relevant
29 aprilie 2011
din 0 voturi

Udrea: Nu susţin un lider care face blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia, aşa că îl susţin pe Boc Preşdintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi seară, la Craiova, că îl susţine pe Emil Boc la şefia PDL pentru că formaţiunea democrat-liberală are nevoie de un om care "să bată cu pumnul în masă" în afara partidului, şi nu de un lider care să facă "blat" cu opoziţia şi "teleopoziţia". Elena Udrea, prezentă, joi după-amiază, la Craiova, pentru a-l susţine pe preşedintele PDL Emil Boc, care şi-a prezentat programul-moţiune pentru un nou mandat în fruntea formaţiunii, susţine că Vasile Blaga are un rol important în partid, dar că la alegerile interne din 14 mai îl susţine în continuare pentru funcţia de preşedinte pe actualul premier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
04 mai 2011
din 0 voturi

Elena Udrea: Nu vreau să fiu prim-vicepreşedinte în PDL. Liderul Partidului Democrat Liberal Elena Udrea a precizat, miercuri, ca nu va candida la functia de prim-vicepresedinte al formatiunii, ci sustine pentru acesta pozitie "un coleg din societatea civila", informeaza Mediafax.

irelevant
relevant
12 mai 2011
din 0 voturi

Emil Boc este premierul care a scos România din recesiune. Sunt convinsă că de numele său va fi legată şi ieşirea din criză, dar şi recăpătarea încrederii în partid. Cu o zi înainte de Convenţia Naţională a PDL, în cadrul căreia va fi ales noul lider al Partidului Democrat Liberal, Elena Udrea laudă, în ultimul comentariu postat pe blogul său, măsurile de austeritate adoptate de Emil Boc, datorită cărora, spune ea, România a ieşit din recesiune.

scrie Laura
irelevant
relevant
14 mai 2011
din 0 voturi

Udrea: Nu pot să spun despre Ponta nici măcar că este "Năstase în pantaloni. Traian Băsescu în fusta; şi a arătat că ea nu poate nici măcar să afirme despre Ponta că este un Adrian Năstase în pantaloni.

Sursa: mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
15 mai 2011
din 0 voturi

Udrea, despre listele date delegaţilor: Noi am dat un semnal pentru Paleologu şi a ieşit Baconschi. Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că nu a văzut o listă a candidaţilor care să fie votaţi de către delegaţi şi nu ştie dacă subiectul este real sau este o poveste şi a arătat că, deşi s-a dat un semnal pentru alegerea lui Paleologu, a ieşit Baconschi

Sursa: mediafax.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
27 mai 2011
din 0 voturi

Elena Udrea: Noi ne rugam să nu începem să plângem pe scenă. Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a explicat in emisiunea Evenimentul zilei de la B1 TV cum a fost momentul emotionant de la Congresul PDL, cand presedintele Traian Basescu a plans. "Momentul era emotionant. Dupa 6 ani, cel care a creat partidul era din nou pe scena", spune Elena Udrea. Impactul discursului presedintelui a fost foarte puternic asupra celor prezenti in sala, care si-au stapanit cu greu emotiile in preajma fostului lider PDL.

scrie AlexandraA
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Elena Udrea

Elena Udrea s-a născut la 26 decembrie 1973. Unii dintre adversarii săi politici susţin că ea s-ar fi născut la Pleşcoi, loc de provenienţă a faimoşilor cârnaţi, în timp ce ea afirmă că s-a născut la Buzău.

Între 1988 şi 1992 a urmat liceul teoretic "Bogdan Petriceicu Haşdeu" din Buzău, secţia Filologie - limbi străine, iar între 1992 şi 1996, Facultatea de Ştiinţe juridice şi administrative din cadrul Universităţii Creştine "Dimitrie Cantemir" din Bucureşti. Pe site-ul său, ea afirmă că a apreciat "stilul deschis al lui Traian Băsescu, tenacitatea sa şi capacitatea de a mobiliza oamenii", acesta fiind persoana de la care a învăţat cel mai mult în materie de politică.

scrie Alina
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te