Diana Munteanu

Diana Munteanu

prezentatoare Tv
Vârsta: 41 ani
Locul naşterii: Braşov
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
2
Eşti Diana Munteanu? Scrie-mi un e-mail!
14 mai 2011
din 0 voturi

Trebuie sa arati bine intotdeauna! Prezentatoarea emisiunii "Conferinţa de presă" de la Antena 2, Diana Munteanu Niculescu, are mare grijă de felul în care arată şi este de părere că este foarte important să aibă unghiile îngrijite, mai ales de când a născut.

Sursa: Libertatea
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant
12 aprilie 2011
din 0 voturi

"Sunt o mamă exagerată" Sunt o mamă extrem de conştincioasă, daca mi-aş cita prietenele aş spune "câteodată exagerată". Însă atunci când e vorba de copilul tău nimic nu este prea mult. Îmi doresc şi mă străduiesc ca David să primească o educaţie aşa cum am primit eu.

Sursa: protv.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
11 mai 2011
din 0 voturi

Ce rol are o dieta in viata mea. "Tot timpul am ţinut diete, însă abia acum stiu destul de bine care este bioritmul meu, de ce mâncăruri am nevoie, ce ma îngraşă. Acum, dacă iau în greutate un kg în plus, ştiu la ce alimente să renunţ pentru a stopa tendinţa de accentuare", a dezvăluit vedeta pentru Slabsaugras.ro., adăugând că nu se sfieşte să mănânce şi la 11 noaptea dacă îi este foame: "Mănânc şi la 11 noaptea! Inseamnă că organismul meu are nevoie de ceva anume. Nu inseamnă că devorez o pâine întreagă, dar gust ceva ca să potolesc senzaţia de foame."

Sursa: Csid
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Diana Munteanu

Comentarii


Ştiri cu Diana Munteanu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te