Dana Rogoz

Dana Rogoz

actriţă, prezentatoare Tv
Vârsta: 33 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
2
CONTRA
0
Eşti Dana Rogoz? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Dana Rogoz

08 martie 2011
din 0 voturi

Dragele mele, să fiţi fericite azi, 8 martie. Şi dacă iubiţii/soţii nu au iniţiativa, trageţi voi de ei să vă scoată în oraş la un desert, căci pe bune, în ce secol trăim să ne legăm de nişte "convenţii sociale" de genul care pe care cere… De la mine o propunere dulce şi una muzicală. La mulţi ani, femeilor, la mulţi ani, mama!

Sursa: One Magazine
scrie Georgiana
irelevant
relevant
11 martie 2011
din 0 voturi

Cea mai frumoasă poveste de dragoste e a mea. Dana Rogoz a realizat pentru noul număr The ONE un pictorial în ipostaze surprinzătoare. Dana se dezvăluie în mai multe cadre "furate", aşa cum îi stă ei mai bine: naturală, seducătoare, feminină şi jucăuşă. În interviul ce însoţeşte pictorialul din The ONE, Dana Rogoz vorbeşte despre cum a devenit femeie, despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte şi despre momentul în care va avea un copil. Despre relaţia cu iubitul ei, vedeta PRO TV povesteşte că îşi aduce aminte de diferenţa de vârstă dintre ei doar atunci când este întrebată şi consideră că cei şase ani de relaţie vorbesc de la sine. Ea chiar afirmă: "Cea mai frumoasă poveste de dragoste e a mea. Trăiesc ceva foarte frumos si e un lucru care a rămas doar al meu."

Sursa: ProTV Magazin
scrie theonas
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e ?

Dana Rogoz (n. 26 septembrie 1985, Bucureşti) este o actriţă română de televiziune. La vârsta de 3 ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta şi unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la Pro TV. Actriţa a debutat la vârsta de numai 4 ani, când făcea primul ei turneu, şi când avea să înceapă să joace la Pro TV. La 9 ani juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de Pro TV. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul Dulcea saună a morţii, în regia lui Andrei Blaier. În perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc şi Fete cu lipici. În anul 2007 a fost membru al juriului la concursul Dansez pentru tine (Bailando por un sueño) din Mexic. În anul 2008 a început să joace rolul lui Ingrid în serialul Îngerasii, difuzat pe canalul „Acasă”.Din anul 2009 joacă în serialul de comedie State de România, în rolul fetei primarului, Andreea Popeanga .

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Dana Rogoz


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te