Dan Negru

Dan Negru

prezentator tv
Vârsta: 47 ani
Locul naşterii: Timişoara
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
4
CONTRA
1
Eşti Dan Negru? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Dan Negru

11 februarie 2011
din 0 voturi

"Din 10 domniţe studente la Jurnalism, 8 vor să fie Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin!" Zilele trecute am stat la taclale cu câţiva studenţi la Jurnalism despre toate şi despre nimic.. Mulţi vor televiziune, unii presă de tabloid, câţiva radio… De fiecare dată când întâlnesc prin săli de curs tineri care-şi doresc să intre în lumea media mă întreb şi îi întreb ce-i mână în luptă. Pe cei mai mulţi celebritatea… Din 10 domniţe-studente-cursante cel puţin 8 vor să fie Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin…

Sursa: adevarul.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
21 martie 2011
din 0 voturi

Mereu am încercat să creez tendinţe, nu să le urmez! Dan Negru va prezenta emisiunea "Câştigi în 60 de secunde", care va fi difuzată de Antena 1 şi care este de fapt un concurs adresat celor îndemânatici care trebuie să rezolve o probă în 60 de secunde. "Va fi cu siguranţă altceva, mereu am încercat să creez tendinţe, nu să le urmez. Voi încerca să continui tradiţia pe care am început-o acum 11 ani la Antena 1, cea a show-urilor spectaculoase, strălucitoare", a declarat Dan Negru pentru Pro TV Magazin.

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
08 aprilie 2011
din 0 voturi

Dan Negru, alături de Angela Similea Dan Negru nu uită să fie recunoscător ! Prezentatorul emisiunii "Castigi în 30 de secunde" nu a uitat că Angela Similea l-a susţinut atunci când a debutat în televiziune şi mărturiseşte că "simt nevoia să-i întorc căldura mâinii acum. Simt nevoia să-i întorc căldura mâinii acuma. Într-unul din primele mele showuri de la Antena 1 am avut-o din nou invitată. Era prin 2000, acum vreo 11 ani. "Batem Palma” se numea emisia şi în culise , ţin bine minte, am văzut-o de departe cum le povestea lui Valeriu Lazarov şi Victor Surdu ceva.Cei doi se amuzau şi priveau spre mine. Atunci când m-am apropiat mi-a spus: "Le povesteam băieţilor cum tremurai că frunza acum câţiva ani", , scrie Dan Negru pe blogul său.

irelevant
relevant
21 ianuarie 2011
din 0 voturi

Dan Negru isi doreste sa redevina copil "Mi-e dor de bicicleta mea de cind eram pusti, de o minge de fotbal pe care am tinut-o vreo 10 ani si de cusca catelului meu din copilarie, in care intram uneori. De toate astea mi-am reamintit privind-o zilnic pe Daria."

irelevant
relevant
21 ianuarie 2011
din 0 voturi

Dan Negru despre "momente de nepreţuit" Negru împărtăşeşte din experienţa sa de părinte şi îi sfătuieşte pe toţi tăticii şi nu numai, pe prainti în general, să petreacă timp alături de copiii lor. "Să nu piardă zile prin birouri, pe la serviciu, prin deplasări şi să-şi descopere deodată copilul mare. Sunt momente de nepreţuit", a declarat vedeta.

irelevant
relevant
23 februarie 2011
din 0 voturi

"Viaţa mea s-a schimbat în bine de când am devenit tătic " "Fiica mea, Daria, are un an, iar viaţa mea s-a schimbat în bine de când am devenit tătic. Sunt puţin mai liniştit, nu mai sunt aşa agitat. Pe micul ecran am rămas la fel, dar cu familia şi prietenii m-am schimbat", a declarat Dan Negru, astăzi, în emisiunea "Acces direct".

irelevant
relevant
27 aprilie 2011
din 0 voturi

"Suntem strâmbi ! De parcă n-o ştiam..." Prezentatorul tv este a devenit melancolic şi regretă că marii actori ai României nu sunt luaţi în considerare decât după ce mor.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Cine e ?

 Dan Negru (n. 23 februarie 1971, Timişoara) este un prezentator român de televiziune[1]. A absolvit Facultatea de Drept şi cea de Jurnalism. Şi-a început cariera în radio, la Radio TVR Timişoara. În prezent el este un moderator de emisiuni al postului Antena 1. Este cunoscut pentru emisiuni ca Ciao Darwin, Ziua Judecăţii, Te pui cu blondele?. A absolvit Liceul Economic din Timişoara, apoi a urmat cursurile Facultăţii de Drept şi ale Facultăţii de Jurnalistică unde şi-a luat licenţa. Înainte de a ajunge în televiziune, a lucrat un an de zile la spitalul "Victor Babeş", unde a ţinut contabilitatea. Şi-a început carieră în radio, la Radio TVR Timişoara. Timp de zece ani consecutiv, programele de revelion prezentate de el au fost lider de piaţă, reuşind să stabilească astfel un record greu de etalat în România. Dan Negru a scos în acest an volumul "Amintiri în alb şi negru" unde şi-a aşternut amintiri trăite de-a lungul carierei sale în televiziune.
 

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Dan Negru


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te