Dan Diaconescu

Dan Diaconescu

ziarist
Vârsta: 52 ani
Locul naşterii: Caracal
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
1
CONTRA
5
Eşti Dan Diaconescu? Scrie-mi un e-mail!
21 iunie 2010
din 0 voturi

Dan Diaconescu a fost acuzat de luare de mită, de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Dan Diaconescu ar fi luat 30.000 de euro de la primarul din Zărand pentru a nu publica un material care ar fi dezvăluit detalii despre averea edilului.

Sursa: RealitateaTV
scrie fedeme
irelevant
relevant
21 mai 2011
din 0 voturi

Tatăl lui Dan Diaconescu trăieşte într-o sărăcie lucie la Caracal! Fost maior de aviaţie, Nea' Nicu îşi trăieşte zilele având grijă de gospodărie. Deşi spune că nu are nevoie de banii copiiilor, este trist că aceştia au uitat complet de el. Nu l-au mai vizitat de ani buni. "Sufăr enorm. Toţi băieţii mei, pe care i-am avut acasă, nu mai sunt alături de mine. Asta mă face să mă gândesc că mâine, poimâine, o să pun mâinile pe piept şi nu o să-i pot vedea la căpătâiul meu.

Sursa: cancan.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
12 aprilie 2011
din 0 voturi

Dan Diaconescu, din nou cu Partidul Poporului în instanţă. Avocatii realizatorului TV Dan Diaconescu sustin ca, marti, s-a depus la Tribunalul Bucuresti o noua actiune de infiintare de partid, cu titulatura Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), pentru care fondatorul sustine ca a strans 50.000 de semnaturi, informeaza Mediafax.

irelevant
relevant
08 mai 2011
din 0 voturi

Dan Diaconescu anunţă “apocalipsa” pentru români după 2015. Romanii vor avea un trai din ce in ce mai greu in Romania, tinand cont de faptul ca Romania va intra in zona euro in 2015, a explicat la Realitatea TV Dan Diaconescu. "In opinia mea dupa 2012 va fi prapad. Iar intrarea in zona euro, dupa 2015, va fi o adevarata Apocalipsa pentru romani. Sa nu uitam ca noi suntem cei care avem pensii si salarii de 100 de euro, singurii din Europa. Intre timp bulgarii se duc spre 200 de euro, croatii au ajuns deja la 800,cehii, polonezii au 1.000 de euro.

scrie AlexandraA
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Dan Diaconescu

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te