Cristian Preda

Cristian Preda

politician
Vârsta: 53 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
5
CONTRA
4
Eşti Cristian Preda? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Cristian Preda

13 martie 2011
din 1 voturi

În spaţiul public, fiecare face mai mult de un singur gest. Figurile publice sunt, la drept vorbind, un soi de palimpsest. De spuse, de gesturi, de decizii, de prezenţe alături de ceilalţi. Atunci când cineva greşeşte, alţii sunt în adevăr. Avem nevoie acum în mult mai mare măsură de libertate de opinie decât de poliţie.

Sursa: Contributors
scrie fedeme
irelevant
relevant
29 aprilie 2011
din 0 voturi

Regret plecarea lui Lăzăroiu de la Cotroceni. Analiza sa sociologică rămâne una dintre cele mai solide Europarlamentarul PDL Cristian Preda, fost consilier prezidenţial, scrie, pe blogul său, că regretă plecarea lui Sebastian Lăzăroiu de la Cotroceni, deşi înţelege motivele care au determinat separarea şi susţine că analiza sociologică a acestuia rămâne una dintre cele mai solide din România.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
26 mai 2011
din 0 voturi

Despre biroul Ţinutului Secuiesc: Merg să văd despre ce e vorba, poate vând colaci secuieşti Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat joi pentru MEDIAFAX că va merge să vadă despre ce este vorba la reprezentanţa Ţinutului Secuiesc, care se va deschide la Bruxelles şi apoi va comenta, adăugând că poate vor să vândă colaci secuieşti.

Sursa: Mediafax
scrie AlexandraA
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Cristian Preda

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te