Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone

primar sector 4 Bucureşti
Vârsta: 57 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
4
CONTRA
4
Eşti Cristian Popescu Piedone? Scrie-mi un e-mail!
18 octombrie 2008
din 0 voturi

A demis toată conducerea Poliţiei Comunitare din sectorul 4 În urma unui control inopinat la sediul instituţie au fost găsite peste 30 de autoturisme care nu erau scoase pe teren de peste trei luni. Cu câteva zile înainte, primarul sectorului 4, îl destituise doar pe şeful Poliţiei Comunitare a sectorului 4, Dănuţ Alexandru, din cauza problemelor privind gestionarea bugetului şi a lipsei de profesionalism şi comunicare cu angajaţii instituţiei.

Sursa: Mediafax
scrie fedeme
irelevant
relevant
24 mai 2004
din 0 voturi

A înfiinţat Asociaţia pentru Protectia Cetaţeanului. Până în 2008, Asociaţia a trimis peste 30.000 de sesizări autorităţilor publice centrale şi locale, în folosul comunităţii. Sesizările au avut la bază reclamaţii ale cetăţenilor.

scrie fedeme
irelevant
relevant
30 iulie 2008
din 0 voturi

A concediat doi directori care au vrut să cumpere prea multe creioane. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a destituit, miercuri, pe şeful Direcţiei Administrative, Nataliţa Dumitru, şi pe adjunctul acesteia, Nicuşor Moise, după ce a descoperit că primăria urma să cumpere, fără să fie nevoie, rechizite de sute de milioane de lei vechi.

scrie fedeme
irelevant
relevant
19 octombrie 2007
din 0 voturi

A fost acuzat că şi-a obţinut permisul auto în mod fraudulos. Cristian Popescu Piedone a dat examen auto la Piteşti pentru cinci categorii, după ce şi-a făcut mutaţie în Argeş. Proprietarul respectivei case spune că nu-l cunoaşte pe Piedone şi că nu l-a luat în spaţiu.

Sursa: Cotidianul
scrie fedeme
irelevant
relevant
toate faptele
24 mai 2010
din 0 voturi

“Sunt convins că şi în Sectorul 4 se poate face curăţenie, se pot amenaja spaţii verzi şi pot fi reparate străzile. Sunt cele trei obiective principale pe care le voi avea în calitate de primar”

scrie fedeme
irelevant
relevant
03 septembrie 2009
din 0 voturi

Vreau o cascadă în Bucureşti "Mă gândesc de multă vreme la acest proiect. Vreau o caCascada, care are numele de proiect “Esplanada”, va fi construită exact lângă pârtia de schi din parcul Tineretuluiscadă în Bucureşti ca să ofer cetăţenilor sectorului 4, dar şi turiştilor din ţară care vin în Capitală, un adevărat spectacol acvatic."

Sursa: Libertatea
scrie fedeme
irelevant
relevant

Ne pare rău nu există bio pentru Cristian Popescu Piedone

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te