Cristi Borcea

Cristi Borcea

om de afaceri, preşedinte executiv la Dinamo
Vârsta: 49 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
5
CONTRA
2
Eşti Cristi Borcea? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Cristi Borcea

16 martie 2011
din 0 voturi

"Sunt la un pas de moarte. Dacă mercurul ajunge la creier s-a terminat" Cristi Borcea a descoperit la finalul anului 2010, în urma unor analize medicate făcute în SUA, că are în sânge substanţe toxice, printre care şi mercur. El a pus-o pe seama alimentaţiei, însă acum a aflat că şi soţia sa suferă de aceeaşi problemă, ceea ce ridică semne de întrebare asupra provenienţei acestor chimicale.

Sursa: Secret Life
scrie DaDu
irelevant
relevant
27 februarie 2011
din 0 voturi

Când o să ajung în Liga Campionilor, o să dansez ca Shakira. Cristi Borcea susţine că în acest retur va renunţa la dansurile de tip "Shakira", care l-au făcut celebru. Doar visul suprem al dinamoviştilor - calificarea în Liga Campionilor - îl va convinge pe Borcea să ofere dansul care a stârnit numeroase amuzamente după derby-urile cu Steaua.

Sursa: Ziare.com
scrie DaDu
irelevant
relevant
26 aprilie 2011
din 0 voturi

Borcea i-a dat explicaţii lui Mitică. Borcea i-a dat explicaţii lui Mitică Cristi Borcea a ajuns la meci îmbrăcat cu deja celebra sa vestimentaţie - sacou roşu cu cămaşă albă - pe care o adoptă la ocazii speciale. Acţionarul s-a lamentat înainte de start că nu a reuşit să doarmă noaptea de dinaintea derby-ului, apoi a luat loc în loja destinată oaspeţilor. Aici a urmat o nouă serie de lamentări, pentru că steliştii îi schimbaseră locul obişnuit cu unul mai depărtat de sectorul fanilor dinamovişti.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Scurtă biografie

 Cristi Borcea s-a născut pe 17 Ianuarie 1970 şi este un om de afaceri foarte cunoscut şi faimos ca făcând parte din conducerea clubului de fotbal Dinamo. La echipa Dinamo a ajuns de tânăr, fiind atacant la juniori, iar la 24 de ani era director de marketing, urmând ca în prezent să fie unul dintre acţionarii clubului, unde ca putere, este al doilea după Badea.

 Borcea deţine împreună cu soţia sa, Mihaela Borcea, două hoteluri la mare: Bavaria Blue şi Muntenia, dar şi hotelul Boavista din Timişoara, plus altul la Botoşani. Cei doi sunt implicaţi în afaceri din industria alimentară, în imobiliare şi în agrement.

 Are 3 copii, 2 băieţi: Patrick şi Mihai Angelo şi o fată, Antonia Melissa.  

Surse: Famous Why
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Cristi Borcea


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te