Crin Antonescu

Crin Antonescu

politician, preşedintele PNL
Vârsta: 62 ani
Locul naşterii: Tulcea
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
9
CONTRA
2
Eşti Crin Antonescu? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Crin Antonescu

17 martie 2011
din 2 voturi

Întotdeauna în politică se spune că scopul scuză mijloacele şi uneori este adevărat. otul depinde de calitatea şi autenticitatea scopului, dar, fără niciun fel de îndoială, formula lui Machiavelli este în plan politic nemuritoare.

Sursa: Agerpres
scrie AlexM
irelevant
relevant
23 ianuarie 2011
din 1 voturi

Decizia recalculării pensiilor militarilor este cea mai mare umilinţă la care armata a fost supusă în istoria sa. [...] Aş acorda un premiu special pentru prostie politică domnului Crin Antonescu. Lasă că „pensie după contribuţie" ar trebui să fie un principiu de bază al liberalismului, deci să spui că imediat ce va veni PNL la putere pensiile militare vor reveni la valoarea de dinainte e un exemplu de cum se împuşcă un liberal în picior deşi nu îl întreabă nimeni de vorbă. Dar Antonescu a comis şi această declaraţie: „Decizia recalculării pensiilor militarilor este cea mai mare umilinţă la care armata a fost supusă în istoria sa". Serios? Din toată istoria Armatei Române? Vorbim de armata aia care a pierdut Bucureştiul în 1916? De armata aia care s-a retras din Ardealul de Nord şi din Basarabia fără să tragă un foc? De armata căreia îi incendiau legionarii soldaţii în 1941? Nu zic că a fost vina ofiţerilor, dar de umilit sigur au fost umiliţi. Şi când te gândeşti că Antonescu e la bază profesor de istorie, bine că s-a lăsat de meserie.

scrie fedeme
irelevant
relevant
09 august 2010
din 0 voturi

Absorbim fonduri europene aşa cum se absorb ele. Dumneavoastră mă întrebaţi cum facem aceste lucruri şi în speţă cu fondurile europene. Păi, sunt nişte lucruri foarte precise. E foarte simplu. Absorbim fonduri europene aşa cum se absorb ele. Cum se absorb ele? Pe nişte proiecte, da? Articulate, credibile, urmărite cu interes, urmărite aplicat. Aduşi banii şi puşi în lucru.

Sursa: Dan Badea
scrie fedeme
irelevant
relevant
03 mai 2011
din 0 voturi

Antonescu: Domnul Blaga să o convingă pe doamna Udrea cine îi este adversar Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, comentând declaraţiile lui Vasile Blaga, care a spus că adversarii săi sunt preşedinţii PNL şi PSD, că secretarul general al PDL trebuie să o convingă pe Elena Udrea de acest lucru. Antonescu a spus că nici el şi nici Victor Ponta nu au susţinut vreodată că PDL sau Vasile Blaga sunt altceva decât adversari ai USL. "PDL este exlus de la orice colaborare cu USL", a spus Antonescu.

Sursa: gandul.info
scrie Alina
irelevant
relevant
22 martie 2011
din 0 voturi

Antonescu despre Severin: Regret!. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca regreta situatia europarlamentarului PSD Adrian Severin. "Regret, este vorba de un om politic cu o cariera importanta si e pacat ca acest episod e legat de un om cu nume si cu cariera importanta in politica romaneasca", a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa. Grupul socialistilor din Parlamentul European a cerut excluderea lui Severin din toate functiile.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
05 mai 2011
din 0 voturi

Antonescu: Avem o Românie în derivă, iresponsabilă pentru acţiunile sale Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Satu Mare, că România este "în derivă", iar puterea este "din ce în ce mai iresponsabilă în acţiunile sale", potrivit Mediafax. El a precizat că momentul în care USL va prelua puterea trebuie să fie "un moment de schimbare fundamentală a modului în care este condusă România".

scrie Alina
irelevant
relevant
09 mai 2011
din 0 voturi

Crin Antonescu: prima mare bătălie câştigată Preşedintele PNL şi totodată copreşedinte al USL, Crin Antonescu, a salutat victoria propriului candidat în alegerile de la Baia Mare. "Este categoric un succes politic de necontestat al Uniunii Social Liberale. Este, practic, prima mare bătălie pe care noi am dat-o şi pe care am câştigat-o categoric. Cred că scorul de aproape 52% pentru Uniunea Social Liberală şi 13-14% pentru Partidul Democrat reflectă în bună măsură şi raporturile politice actuale între cele două forţe politice. Cu precizarea că principalul contracandidat al lui Cătalin Cherecheş a fost un alt independent, domnul Dolha, care provenea din PSD şi probabil că în cele douăzeci şi ceva de procente pe care acesta le-a obţinut se mai regăseşte ceva şi din voturile Partidului Social Democrat. Deci, probabil că scorul politic este undeva la 60%, cel puţin, pentru Uniunea Social Liberală", a declarat presei Crin Antonescu.

Sursa: Cotidianul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
25 martie 2011
din 0 voturi

Antonescu: Nu ştiu dacă voi candida la alegerile prezidenţiale. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, la Craiova, ca nu stie daca va candida la alegerile prezidentiale, el apreciind insa ca reprezentantul Uniunii Social Liberale va reusi sa castige scrutinul pentru Palatul Cotroceni, transmite Mediafax. Antonescu a participat la o intalnire cu membrii si simpatizantii PNL, unde a precizat ca nu stie daca va candida la alegerile prezidentiale.

 
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
21 mai 2011
din 0 voturi

Crin Antonescu: Băsescu trebuie suspendat Preşedintele PNL spune că a găsit motivele pentru suspendarea şefului statului şi că a început căutarea unei majorităţi.

Sursa: evz.ro
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
24 mai 2011
din 0 voturi

Crin Antonescu, lider la chiul în Parlament. Vezi cine îl urmează în clasamentul ruşinii. Potrivit raportului, senatorul PNL Crin Antonescu a reusit performanta de a lipsi de la activitatile pentru care este platit in proportie de 92,5 procente. Urmatorul in topul chiulului este tot un senator, fostul ministru al apararii din partea PDL, Mihai Stanisoara (91%). Locul 3 este ocupat tot de un senator liberal, Ioan Ghise, cu o rata a absentelor de 85,3 la suta.

scrie AlexandraA
irelevant
relevant
14 aprilie 2011
din 0 voturi

"Ministerul Sănătăţii e văzut de guvernanţi ca un loc unde se pot manevra mulţi bani publici" Ministerul Sănătăţii este văzut de către cei care guvernează ca un loc în care se pot manevra bani în folosul partidelor şi al unor grupuri, a declarat, joi, preşedintele PNL, Crin Antonescu. Liderul PNL a arătat că România nu duce lipsă de soluţii la problemele economice pe care le are şi că este nevoie doar de voinţă şi ''de guvernarea în folosul celor guvernaţi''."Nouă ni se reproşează că nu înfăţişăm un program cu soluţii care să scoată ţara din criză, asta fiind o capcană, pentru că nu e vorba de descoperirea unor soluţii. Guvernul actual nu duce lipsă de soluţii teoretice, a susţinut Crin Antonescu.

Sursa: Cotidianul.ro
scrie Alina
irelevant
relevant
toate textele
 
din 2 voturi

Un candidat neconvingător, paralizat de către o structură slabă de partid

”Analiști și insideri din partid îl percep în mod corect pe Antonescu ca pe un candidat neconvingător, paralizat de către o structură slabă de partid, de facțiuni interne și de absența unor idei proaspete pe parcursul campaniei. Pozițiile exprimate în cadrul platformei candidatului la prezidențiale, care sugerează o ușoară înclinare a politicii externe de la Statele Unite către Rusia, par să fie lipsite de substanță și menite să distingă partidul de pozițiile lui Băsescu percepute ca pro-americane. PNL riscă să fie definit de către public (si de către noi) ca visceral anti-Basescu și mai nimic altceva”.

”leadership-ul lui Crin Antonescu este motiv de îngrijorări suplimentare pentru consultanții partidului. Mulți îl consideră moale, copleșit uneori de numeroasele probleme din partid. Aceștia ne spun că disciplina în partid este slabă, la fel solidaritatea în jurul lui Antonescu. În ciuda faptului că au fost aduși colaboratori ai fostului premier și lider PNL, Călin Popescu Tăriceanu, în echipa de campanie a lui Antonescu, partidul continuă să pară divizat, o dovadă a inabilității lui Antonescu în a-și învinge rivalii”.

(sursa: telegrama ambasadei SUA)

Surse: hotnews.ro
scrie AlexM
irelevant
relevant

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te