Cosmin  Olăroiu

Cosmin Olăroiu

antrenor de fotbal
Vârsta: 51 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
9
CONTRA
3
Eşti Cosmin Olăroiu? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Cosmin Olăroiu

07 mai 2011
din 0 voturi

" E josnic să-l ataci când e la pământ " "Eu văd lucrurile diferit faţă de cum le vede restul lumii. Când un om e jos e foarte uşor să-l loveşti. Cel puţin din punctul meu de vedere e josnic. Dacă eşti capabil, atunci îl înfrunţi cînd este în picioare. Nu când e jos spui diverse despre el. Îl respect pe Răzvan şi nu mi s-a părut normal să comenez ceea ce s-a întîmplat în ultimă vreme la echipa naţională. "

irelevant
relevant
08 mai 2011
din 0 voturi

Olaroiu e favorit sa vina dupa Lucescu "Olaroiu poate fi antrenorul echipei nationale. Are un CV important. Poate intra in aceasta ecuatie a echipei nationale. E un om care se impune." a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF.

irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e ?

Aurelian Cosmin Olăroiu (n. 10 iunie 1969, Bucureşti) este un antrenor român de fotbal, care antrenează in prezent echipa Steaua Bucureşti şi un fost jucător. Ca jucător, Olăroiu nu a avut performanţe notabile, dar ca antrenor a câştigat campionatul şi Supercupa României cu Steaua Bucureşti, ambele în 2006, şi a calificat echipa în semifinalele Cupei UEFA. 

irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cariera de antrenor

Primul titlu pentru Olăroiu a venit în iunie 2006, o lună mai târziu echipa câştigând şi Supercupa României. În mai 2006, Steaua, antrenată de Cosmin Olăroiu, a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, unde a pierdut după o confruntare dramatică cu Middlesbrough F.C. Pe 23 august, Cosmin Olăroiu reuşeşte să califice o echipă românească în grupele Champions League după o pauză de 10 ani (performanţă reuşită de Steaua). În ianuarie 2009 a preluat conducerea clubului Al-Sadd din prima ligă din Qatar, de unde şi-a dat demisia pe 24 decembrie 2010.

După ce s-a aflat pe lista posibilor viitori antrenori ai echipei nationale a României, pe 5 mai 2011 s-a inteles cu fosta sa echipă, Steaua Bucureşti, pentru 3 etape, cât ramaseseră pânaă la finalul sezonului 2010-2011.

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Cosmin Olăroiu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te