Corina Caragea

Corina Caragea

prezentatoare Tv
Vârsta: 36 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
4
CONTRA
4
Eşti Corina Caragea? Scrie-mi un e-mail!

Ne pare rău nu există fapte pentru Corina Caragea

17 aprilie 2011
din 0 voturi

"Sunt nemulțumită de prestația mea de la 'Dansez pentru tine' “Sunt mulțumită de Ștefan, de dans, dar de mine nu. Am trântit-o puțin la început, dar după aceea mi-am revenit. Este un domeniu cu totul nou pentru mine. Nu am dansat profesionist niciodată. Eu la toate petrecerile stau jos”

Sursa: libertatea.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Cine e?

 

 Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la Bucureşti. Încă de mică şi-a dorit să lucreze în media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat şi Facultatea de Relaţii Publice. 
  
 Corina a debutat însă, într-un fel, mult mai devreme, încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii "Surprize Surprize" realizată de Andreea Marin la postul naţional de televiziune, TVR1. 
  
 În perioada imediat următoare, Corina a lucrat la televiziunea română vreme de câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, Corina a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte ştirile sportive ale celor de la PRO.  
  
 Corina s-a integrat repede în echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea că nu se aştepta ca lucrurile să se deruleze atât de rapid şi că e extrem de fericită pentru faptul că poate îmbina pricipalele ei pasiuni, sportul şi jurnalismul. 

 Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la Bucureşti. Încă de mică şi-a dorit să lucreze în media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat şi Facultatea de Relaţii Publice.    Corina a debutat însă, într-un fel, mult mai devreme, încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii "Surprize Surprize" realizată de Andreea Marin la postul naţional de televiziune, TVR1.    În perioada imediat următoare, Corina a lucrat la televiziunea română vreme de câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, Corina a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte ştirile sportive ale celor de la PRO.     Corina s-a integrat repede în echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea că nu se aştepta ca lucrurile să se deruleze atât de rapid şi că e extrem de fericită pentru faptul că poate îmbina pricipalele ei pasiuni, sportul şi jurnalismul. 

 

Surse: FanClub
scrie DaDu
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Corina Caragea


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te