Cătălin  Botezatu

Cătălin Botezatu

Designer
Vârsta: 54 ani
Locul naşterii: Alexandria
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
4
CONTRA
1
Eşti Cătălin Botezatu? Scrie-mi un e-mail!
16 martie 2011
din 1 voturi

Botezatu i-a șoptit lui Moș Crăciun cea mai mare dorință a sa: vrea să fie fericit! Aflat în Finlanda pentru a filma cea de-a șaptea ediţie a show-ului Next Top Model, Cătălin le-a pregătit fetelor o surpriză: o vizită în satul lui Moș Crăciun. Deși fetele nici nu sperau, s-au întâlnit cu nimeni altul decât Moș Crăciun, aflând cu acest prilej că Moșul este foarte activ tot restul anului în căsuţa sa din Rovaniemi. Extrem de sensibil și încrezător în minuni, designerul s-a apropiat timid, asemeni unui copil, de Moș și i-a soptit că cel mai mult și mai mult își dorește să fie fericit.

scrie Laura
irelevant
relevant
19 martie 2011
din 1 voturi

Bote nu mai are timp de Bianca Timp de două săptămâni, Cătălin Botezatu a plecat în turneu prin ţară cu prezentări de modă şi a uitat de Bianca. Între designer şi manechin a rămas o relaţie de amiciţie chiar dacă, la începutul anului, păreau să bată clopotele de nuntă. Bote este atât de ocupat încât nu mai are timp nici să-i dea mesaje. În tot acest timp, Bote a avut prezentări de modă la Braşov, Cluj, Suceava, şi intenţionează să plece la Chişinău, pentru a-şi lansa biografia şi în Republica Moldova. Se pare că designerul pune cariera pe primul plan şi este gata să-şi sacrifice relaţia cu Bianca, dar şi cu Violeta de dragul prezentărilor de modă.

irelevant
relevant
24 ianuarie 2011
din 0 voturi

Cătălin Botezatu: Vreau să le arătăm americanilor că suntem mai buni decât ei Designerul Cătălin Botezatu este gata pentru marea provocare pe care urmează să o lanseze joi la Antena 1 - show-ul Next Top Model - un format prezentat de Tyra Banks în Statele Unite sau de Heidi Klum în Germania. Pe parcursul a 12 săptămâni, 12 concurente vor trece prin tot felul de probe, câştigătoarea urmând să intre la final în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro şi a unui contract important de modelling. La preselecţiile pentru Next Top Model by Cătălin Botezatu s-au prezentat nu mai puţin de 5.000 de fete.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
13 februarie 2011
din 0 voturi

Moda este amanta perfecta. Deşi are o viaţă palpitantă cu satisfacţii profesionale, Cătălin este nefericit pentru că nu a găsit până acum femeia care să îl înţeleagă. "Din viaţa mea lipseşte acea persoană care să mă înţeleagă şi mi-e teamă că am să mă obişnuiesc fără ea, iar acest lucru nu este unul bun", mărturiseşte Cătălin Botezatu.

irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

Toată lumea se poartă cu Monica precum cu un câine. Toţi cei care au profitat de ea, cei care au făcut bani de pe urma ei, ar trebui să o înţeleagă pentru că este mamă. Cătălin Botezatu nu crede că Monica şi-ar fi bătut fiica, aşa cum susţine Irinel Columbeanu. "Ştiu de la Ricky, de pe vremea când lucra pentru familia Columbeanu că Monica îi acorda Irinei tot timpul său liber. Nu am văzut-o niciodată bruscând-o pe micuţă. Nu ştiu dacă a fost lovită, un copil de patru ani nu va spune adevărul, copiii fabulează", a declarat Cătălin Botezatu pentru Kanal D.

Sursa: www.click.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

"Sunt un admirator în umbră, la noi este un joc al seducţiei" După ce nu s-a sfiit niciodată să-şi arate simpatia faţă de prezentatoarea Antenei 1, ba chiar i-a cântat şi o pisă de dragoste semnată Ştefan Bănică Jr., designerul recunoaşte că o admiră pe Simona Gherghe şi că totul este un joc al seducţiei.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
20 martie 2011
din 0 voturi

Îl ştiu pe băiatul lui Gaddafi de cinci ani Mai mult: Botezatu: „Îl ştiu pe băiatul lui Gaddafi de cinci ani" Designerul român Cătălin Botezatu se declară un apropiat al familiei lui Muammar Gaddafi, conform unor declarații acordate ziarelor contrale. Bote are numai cuvinte de laudă mai ales despre Saif, fiul de 38 de ani al liderului libian, despre care spune că este o persoană foarte discretă. Cătălin a povestit că au fost numeroase ocaziile în care Saif Gaddafi a participat la prezentările lui de modă din occident. "Ne-am întâlnit la diverse evenimente la Cannes, la Saint Tropez, Monte Carlo", spune Bote, adăugând că, spre deosebire de România, astfel de evenimente mondene sunt privite în străinătate ca un excelent prilej pentru a încheia o afacere bună și nu "un prilej de circ"

Sursa: libertatea.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
17 martie 2011
din 0 voturi

"În patul conjugal este întotdeauna loc de mai mult de două persoane" Cătălin Botezatu este o persoană deschisă la minte şi dispus să experimenteze în pat. Designerul român nu este gelos şi nu ar avea nicio problemă să îşi împartă iubita în pat cu altcineva

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
15 martie 2011
din 0 voturi

"Nu am să fac greşeala să mă însor!" Cătălin Botezatu recunoaşte că nu este pregătit să se aşeze la casa lui şi spune încă o dată că nu va face greşeala să se însoare. Deşi multe femei au trecut atât prin inima cât şi prin aşternutul lui, designerul se simte foarte bine în situaţia de faţă şi nu vrea să se lege la cap.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
20 martie 2011
din 0 voturi

Eu am fost primul care a bubuit-o şi criticat-o pe Monica, venise de la Bacău, a dat de bani, critica diverse celebrităţi. Nu pot acum să stau de-o parte şi să văd cum este denigrată, chiar dacă acela este soţul ei. Designerul susţine că dacă doamna Columbeanu ar avea nevoie de o casă sau o maşină, el ar ajuta-o şi i-ar pune la dispoziţie tot ceea ce ar avea nevoie. " Mă aşteptam oricum să divorţeze, dar credeam că va fi un divorţ decent. Nu înţeleg de ce Irinel o pune acum la zid şi atât de aspru. Mi s-a părut urât că Irinel a ţinut-o pe Moni la poartă şi n-a lăsat-o să îşi vadă fetiţa. Cred că Monica merită o şansă."

Sursa: www.cancan.ro
scrie Laura
irelevant
relevant
01 mai 2011
din 0 voturi

"I-aș cere unei femei să facă avort" Designerul Cătălin Botezatu mărturisește că nu ar sta pe gânduri și ar sfătui orice femeie să facă întrerupere de sarcină, dacă ar rămâne însărcinată într-un moment nepotrivit.

Sursa: Libertatea
scrie DaDu
irelevant
relevant
toate textele
PRIETEN cu Bianca Drăguşanu
din 0 voturi

Relația dintre cei doi a ajutat-o pe Bianca să devină una dintre cele mai mediatizate femei din România.

 
scrie AlexM
irelevant
relevant
 
din 1 voturi

Cine e?

 

ătălin Botezatu şi-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. Şi-a deschis prima casă de modă în 1996 şi a lansat numeroase colecţii luxoase şi exotice: „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc. şi o linie de lenjerie masculină de succes.  
 A primit foarte multe premii autohtone („Designerul anului” a€“ de patru ori, „Premiul de excelentă în moda”- de două ori, „Premiul pentru cel mai bun creator de haute-couture”- de două ori). În 2004 primeşte „Premiul pentru cea mai bună colectie”(colecţia Kyoto) la festivalul „Bali fashion Week”.  
 Tot în 2004 devine primul designer român care apare în prestigioasa revistă „Book Moda”. Botezatu se implică în toate aspectele prezentărilor sale, fiind renumit pentru show-urile sale spectaculoase şi uneori şocante. 

Cătălin Botezatu şi-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. Şi-a deschis prima casă de modă în 1996 şi a lansat numeroase colecţii luxoase şi exotice: „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc. şi o linie de lenjerie masculină de succes.  

 A primit foarte multe premii autohtone („Designerul anului” a€“ de patru ori, „Premiul de excelentă în moda”- de două ori, „Premiul pentru cel mai bun creator de haute-couture”- de două ori). În 2004 primeşte „Premiul pentru cea mai bună colectie”(colecţia Kyoto) la festivalul „Bali fashion Week”.   Tot în 2004 devine primul designer român care apare în prestigioasa revistă „Book Moda”.

Botezatu se implică în toate aspectele prezentărilor sale, fiind renumit pentru show-urile sale spectaculoase şi uneori şocante. 

Surse: InfoPortal
scrie DaDu
irelevant
relevant
 
din 1 voturi

Despre Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, unul din puţinii care se poate mândri cu prezentări de modă organizate pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock în Namibia, Sun City în Africa de Sud, Islanda, Indonezia şi în toate marile capitale din Europa. Catalin Botezatu este, dealtfel, şi designerul român cu cele mai multe premii obţinute de-a lungul prodigioasei sale cariere în domeniul modei. Anii petrecuţi ca model au constituit pentru el contactul cu lumea modei. Fascinat de arta construcţiei vestimentare şi sedus de frumuseţea femeii, Botezatu s-a hotărât să urmeze cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe regretatul stilist Gianni Versace, care şi-a lăsat amprenta pe multe din viitoarele sale creaţii. Reîntors în ţară, Cătălin Botezatu a devenit director de stil al Casei de Modă "Europa" din Bucureşti. Ca mai toti stiliştii consacraţi, şi-a înfiinţat propria casă de modă, "Delphi".

 
scrie theonas
irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Cătălin Botezatu


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te