Cabral Ibacka

Cabral Ibacka

prezentator tv
Vârsta: 42 ani
Locul naşterii: Bucureşti
Rezidenţa: Bucureşti
PRO
0
CONTRA
2
Eşti Cabral Ibacka? Scrie-mi un e-mail!
15 decembrie 2010
din 0 voturi

Duc orfanii şi bătrânii la teatru Prezentatorul de la Acasă TV, Cabral Ibacka, şi iubita sa, Andreea Pătraşcu, investesc banii obţinuţi din publicitatea de pe blogurile lor într-un proiect caritabil destinat copiilor orfani şi bătrânilor din azile. Cabral se remarcă tot mai des prin iniţiativele lui caritabile, în care a atras-o şi pe iubita sa, Andreea Pătraşcu. Cei doi s-au gândit să înveselească viaţa semenilor lor mai puţin norocoşi: copiii orfani sau abandonaţi şi bătrânii care trăiesc în azile. Din suma obţinută din publicitatea de pe blogul lui Cabral în special, care se ridică la peste 15.000 de euro anul acesta, dar şi din banii aduşi "de acasă", Cabral şi Andreea vor să cumpere un microbuz cu nouă locuri, cu care să ducă, o dată pe săptămâna, grupuri de copii şi bătrâni la teatrele Ţăndărică şi Odeon, pentru a viziona piese şi a face cunoştinţă cu actorii.

Sursa: cancan.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
19 martie 2011
din 0 voturi

Andreea şi Cabral s-au certat de la o faţă de masă Cuplul Cabral Ibacka– Andreea Pătraşcu este pe cale să se destrame! Culmea, nu din cauza infidelităţilor, ci din cauza unei neînţelegeri pe tema nunţii ce urmează să aibă loc pe 4 iunie. Cei doi amorezi care şi-au anunţat data nunţii în vară întâmpină dificultăţi în alegerea unor detalii minore, orgoliile lor fiind prea mari pentru a se pune de acord asupra... culorii feţelor de masă ce urmează să decoreze mesele invitaţilor. Surse din anturajul îndrăgostiţilor au mărturisit că, din dorinţa ca totul să fie perfect în cea mai importantă zi din viaţa lor, Cabral şi Andreea au ajuns să se certe la cuţite. Mai exact, cei doi au mers la restaurantul unde va avea loc petrecerea şi, în loc să radieze de fericire, au început să-şi dea coate, încruntându-se unul la altul. Mai mult, Cabral s-a arătat profund nemulţumit de decorurile alese de Andreea, ceea ce a degenerat într-o ceartă "mută".

Sursa: cancan.ro
scrie Georgiana
irelevant
relevant
02 februarie 2011
din 0 voturi

Mulţi mi-au spus că-s nebun că prezint alături de un gay Vedeta Acasă TV spune că a râs de temerile cunoscuţilor săi atunci când a zis "Da" propunerii de a prezenta "Poveştirile de noapte", alături de Mircea Solcanu, gay declarat. "Mi-au spus că-s nebun că accept o emisiune alături de un gay, că o să fiu şi eu asimilat cu asta. Am râs. Dacă făceam o emisiune despre sex, atunci poate că ar fi trebuit pusă problema aşa, dar altfel... Omu' n-are gripă, nu se ia, şi-atunci, care-i problema?! Împreună au făcut un show de televiziune de calitate".

Sursa: libertatea.ro
scrie Alina Iacob
irelevant
relevant
11 martie 2011
din 0 voturi

Relatia cu mama lui Când v-aţi supărat cel mai tare pe el? Când am aflat că are un număr foarte mare de ab­senţe în clasa a VII-a („Tare m-am supărat pe mama că a aflat că am numărul ăla foarte mare de absenţe! În loc să se ducă la serviciu, pe ea o interesa numă­rul meu de absenţe!“, comentează Cabral).

Sursa: OK Magazine
scrie Ania Dinu
irelevant
relevant
18 iulie 2011
din 0 voturi

Te uiţi în jur, pe stradă, la birou sau la terasă, şi vezi oameni care au succes. Da, ştiu, de multe ori succesul se măsoară prost, în chei de maşina opulentă şi haine cu LED-uri şi sclipici, dar nu la asta mă refer. Prezentatorul de la AcasăTv, Cabral, a dezbătut în ultima lui postare pe blog condiţia succesului în România şi cum înţeg unii să-şi manifeste reuşita lor în viaţă. "Mă refer la oameni de succes, oameni care au muncit pentru acel succes, oameni care s-au ridicat de pe unde erau şi s-au căţarat până hăt! departe, acolo de unde privesc lumea cu spatele drept, conştienţi că pot deveni modele bune pentru alţii.", a scris Cabral pe blogul lui.

scrie Laura
irelevant
relevant
 
din 0 voturi

Carieră

În 1998, îşi incepe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea "Roata de rezervă". În anul 1996 joacă în filmul "Je ne marcherais jamais seul", film prezentat în anul 1997 la Cannes. Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima TV. Câteva dintre titluri ar fi : Impact, Banc Show, Vara fără limite, etc. În anul 2000, trece la Acasă TV, un post de televiziune aflat sub "patronajul" celei mai mari instituţii media româneasca, Media Pro, cea care a deschis uşi pentru filme, seriale, produse de en:MediaPro Pictures. Aici Cabral prezintă Un bărbat adevărat, şi Poveştiri Adevărate. În anul 2004 joacă în filmul "Catacombs" alături de celebra P!nk. În anul 2005 primeşte cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieţi buni. În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească "Păcatele Evei", şi apoi in toamna aceluiaşi an începe filmările pentru telenovela românească "Iubire ca în filme", unde îl interpretează pe Bobby 'Parai' Ugamba. În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, "Poveştiri De Noapte", o emisiune de monden, prezentă chiar şi astăzi Acasă, de luni până joi de la orele 23:00. În toamna acestui an, 2007, el primeşte un rol în serialul numit "Inimă de ţigan". Personajul lui fiind Thierry. La nu mult după începerea lui 2008, Cabral primeşte o altă provocare, pe care o duce până la capăt, aşa cum suntem deja obişnuiţi: emisiunea-concurs "În al nouălea cer", prezentată alături de Adela Popescu timp de 15 săptămâni. În toamna anului 2008, începe Regina, o telenovelă ce continuă povestea din Inimă de ţigan. Personajul lui Cabral, Thierry este împuşcat în primele 10 minute ale primul episod, dar va reveni în serial ceva mai târziu. În vara anului următor, Acasă se filmează lungmetrajul "State de România, student la Sorbona" dar şi serialul "State de România" (difuzat de luni până joi de la orele 22:15 pe postul ProTV), personaj principal fiind acelaşi State Potcovaru din cele două producţii anterioare, personaj interpretat de Gheorghe Visu. Aceste două produse îl aduc din nou pe ecrane pe Thierry, personaj interpretat de Cabral timp de 3 ani.

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Cabral Ibacka


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te