Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu

soprană
Vârsta: 54 ani
Locul naşterii: Adjud, Vrancea
Rezidenţa: Geneva
PRO
10
CONTRA
0
Eşti Angela Gheorghiu? Scrie-mi un e-mail!
02 mai 2010
din 0 voturi

Angela Gheorgiu va reveni în "Carmen" la New York, după controversa de anul trecut Soprana Angela Gheorghiu va reveni în opera "Carmen" de Bizet la Metropolitan Opera din New York, după ce anul trecut s-a retras din producţie pentru că nu dorea să cânte pe aceeaşi scenă cu fostul său soţ, tenorul Roberto Alagna. Dat fiind faptul că Gheorghiu s-a retras pe neaşteptate din ultima sa operă, regizorul Richard Eyre ar putea fi iertat dacă ar refuza să mai vorbească cu soprana, scrie The Telegraph. Regizorul a declarat însă recent că a fost de acord că seducătoarea primadonă să-şi reia rolul în Carmen. "Am discutat, şi o va face în New York", a declarat acesta.

scrie cornelia
irelevant
relevant
10 octombrie 2009
din 0 voturi

E oficial: Soprana Angela Gheorghiu divorteaza de Roberto Alagna "Angela Gheorghiu declară că în ultimii doi ani a trăit separată de Roberto Alagna", se scrie într-un comunicat remis evz.ro de Biroul de Presă al sopranei. "Deşi a încercat sa acorde încă o şansa căsniciei lor, nu a reuşit. Cu câteva luni în urmă a intentat divorţul, aşteptând acum finalizarea acestui demers", se menţionează în continuare. Potrivit aceluiaşi comunicat, Angela Gheorghiu "doreşte să îşi trăiască mai departe viaţa în linişte şi demnitate".

Sursa: evz.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
12 decembrie 2009
din 0 voturi

Soprana Angela Gheorghiu nu mai divorţează! Angela Gheorghiu nu mai divorţează de tenorul Roberto Alagna. Nu pentru moment. Soprana de origine română a decis că nu e momentul să îşi lase consortul pentru că nici el nu crede că a venit timpul să renunţe la mariaj şi la faimoasa lui soţie. Gheorghiu spune că Alagna o iubeşte, dar că e gelos şi că programele lor încărcate îi fac să stea mult departe unul de celălalt. Totuşi, Angela şi Roberto cred că aceasta este doar o etapă în maturizarea lor de cuplu şi găsesc potrivit să lase în urmă momentele mai puţin plăcute din convieţuirea lor.

Sursa: antena3.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
14 mai 2010
din 0 voturi

Angela Gheorghiu, cea mai bună artistă a anului la Classical Brit Un nou triumf românesc peste hotare. Soprana Angela Gheorghiu a fost desemnată cea mai bună artistă a anului în Marea Britanie. A luat premiul cel mare oferit de Asociaţia Britanică a Caselor de Discuri. Angela Gheorghiu a fost, pentru a doua oară, artista anului la gala premiilor Classical Brit. Soprana a mai cucerit aceeaşi distincţie şi în 2001. Românca a concurat la aceeaşi categorie cu alte două vedete ale muzicii clasice. Este vorba de violonista şi dirijoarea americană Marin Aslop şi de soprana rusă Anna Netrebko.

Sursa: antena3.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
16 mai 2010
din 0 voturi

LA Times: Angela Gheorghiu, printre cele mai capricioase vedete ale operei Los Angeles Times o include pe Angela Gheorghiu, poreclită Draculetta de colegii de breaslă, între cântăreţii de operă care au iscat scandaluri şi au provocat probleme în spatele scenei, alături de sopranele Maria Callas şi Kathleen Battle. Jurnaliştii americani scriu despre Gheorghiu, steaua de foc poreclită Draculetta în lumea operei, că a fost concediată în 2007 din producţia "La Boheme" la Chicago din cauză că a chiulit de la prea multe repetiţii. Anul trecut Gheorgiu s-a retras din noua producţie a Metropolitan Opera, "Carmen", spectacol care fusese special conceput pentru ea. La momentul retragerii soprana trecea printr-un divorţ de soţul său, Roberto Alagna, care ar fi trebuit să-i fie partener pe scenă.

Sursa: libertatea.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
14 martie 2011
din 0 voturi

Angela Gheorghiu, cu spatele la Met! Soprana română Angela Gheorghiu a explicat într-un interviu, pentru express.co.uk, citat de Mediafax, motivele care au determinat-o să se retragă recent din distribuţiile spectacolelor „Faust“ şi „Romeo şi Julieta“ de la Metropolitan Opera din New York. Angela Gheor­ghiu s-a retras din „Faust", unde trebuia s-o joace pe Marguerite, din „motive artistice". La momentul respectiv, managerul artistei, Jack Mastroianni, a declarat că sopranei nu îi place punerea în scenă, în regia lui Des McAnuff.

Sursa: adevarul.ro
scrie cornelia
irelevant
relevant
toate faptele

Ne pare rău nu există texte pentru Angela Gheorghiu

Ne pare rău nu există bio pentru Angela Gheorghiu

Comentarii


Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te