Andreea Bălan

Andreea Bălan

cântăreață pop
Vârsta: 37 ani
Locul naşterii: Ploiești
Rezidenţa: București
PRO
2
CONTRA
8
Eşti Andreea Bălan? Scrie-mi un e-mail!
09 noiembrie 2007
din 0 voturi

Andreea Bălan "dansează în jurul lumii" Cântăreaţa şi partenerul ei de la "Dansez pentru ţine", Petrişor Rug, reprezintă România în concursul internaţional din Mexic. În afară de cei doi dansatori, România este reprezentată în juriu de Dana Rogoz, care face deja furori în Mexic, fiind unul dintre cei mai simpatizati membri ai juriului.Concursul se va desfăşura pe parcursul a şase săptămâni, iar Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au trecut deja prin emoţiile primei etape, desfăşurată acum câteva zile.

 
scrie theonas
irelevant
relevant
25 martie 2011
din 0 voturi

Ține de ambiția fiecăruia, eu una vreau să evoluez și să mă compar cu artiștii din afară. Sper ca într-o zi lucrurile să se schimbe și la noi. Cântăreața Andreea Bălan vrea ca spectacolele ei să se ridice la nivelul artiștilor din străinătate. Artista afirmă cu tărie că vrea să evolueze și de aceea face eforturi financiare pentru a putea să le ofere fanilor ei adevărate show-uri, chiar dacă în România condițiile nu sunt ca în alte țări.

scrie Laura
irelevant
relevant
25 aprilie 2011
din 0 voturi

"Acum nu aş mai schimba nimic la mine, pe la 40-50 de ani îmi voi ridica tot ce se poate ridica" Andreea Bălan a recunoscut că a intervenit pe ici, pe colo, pentru a corecta anumite defecte. Artista a spus însă că este deranjată de faptul că toată lumea o întreabă dacă a apelat sau nu la chirurgia estetică. "Este ceva foarte intim", a declarat ea.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
29 aprilie 2011
din 0 voturi

Andreea Bălan şi Jasmine dansează pentru orfani Cântăreaţa Andreea Bălan şi dansatoarea din buric Jasmine îi vor învăţa pe copiii orfani să danseze. * Mai mult: Andreea Bălan şi Jasmine dansează pentru orfani - Vedete de la noi | Libertatea.ro Andreea Balan şi Jasmine fac demonstraţii gratuite de dans în orfelinate. De când sunt profesoare la Celebrity School, cele două vedete au realizat cât de important este dansul pentru cei mici. "La cursul meu de dans sportiv s-au înscris foarte mulţi copii. Mă uimesc de fiecare dată cu energia lor " spune Andreea Bălan. "Pentru că nu toţi sunt atât de norocoşi, să aibă părinţi care să îi sprijine în tot ceea ce fac, eu şi Jasmine ne-am gândit să ţinem cursuri de dans gratuite în câteva case de copii. Vrem astfel să le aducem puţină bucurie în suflet", a completat And Mai mult: Andreea Bălan şi Jasmine dansează pentru orfani - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Sursa: Libertatea
scrie AlexandraA
irelevant
relevant
15 mai 2011
din 0 voturi

"Sunt pregătită în orice anotimp să îmbrac costumul de baie" Cântăreaţa a declarat că se simte mereu pregătită să îmbrace costumul de baie. Andreea Bălan se întreţine prin dans şi susţine că este pregătită oricând să îmbrace un costum de baie.

Sursa: Cancan
scrie DaDu
irelevant
relevant
toate textele
 
din 0 voturi

Cine e ?

 Andreea Bălan s-a născut pe 23 iunie 1984. Părinţii ei sunt Sandel Bălan (care a compus şi o parte din piesele trupei Andre¨) şi Valeria Bălan. Cu toate că a fost singură la părinţi, aceştia au declarat că nu au alintat-o "pentru a nu i se urca la cap". În 1994 apare pentru prima dată la TV, în cadrul emisiunii "Ba Da, Ba Nu" când avea numai 11 ani, iar doi ani mai târziu îşi lansează primul album solo-"Ameţiţi de fum". În primăvara anului 1999 lansează alături de Andreea Antonescu primul album al trupei AndrA¨, "La întâlnire", iar în august obţine trofeul festivalului de la Mamaia cu hitul "Liberă la mare". La scurt timp, lansează al doilea album, "Noapte de vis", iar în noiembrie apare videoclipul celui mai cunoscut single al lor - Noapte de vis (Moşule ce tânăr eşti). În 2002 se lansează solo şi apare videoclipul "Te joci cu mine", după care lansează albumul cu acelaşi nume. Urmând moda Andre - un album, un single - în noiembrie apare videoclipul "Liberă din nou" de pe noul album, cu acelaşi nume. În 2007, în lunile martie şi aprilie participă la emisiunea "Dansez pentru tine". În iunie lansează al doilea videoclip de pe "Andreea B", "Prinde-mă, Aprinde-mă!". În octombrie şi noiembrie participă în Mexic la finala mondială "Dancing around the world", unde participă 11 ţări, fiecare cu o pereche reprezentantă, şi iese pe locul 2. Pe parcursul concursului Andreea cântă o melodie intitulată "Baby get up and dance" cu care cucereşte inimile mexicanilor şi obţine un contract cu EMI Mexic.

irelevant
relevant

Comentarii


Ştiri cu Andreea Bălan


Nu sunt articole cu această faţă-de-mase.

Cele mai noi comentarii

incompetenta... »
Theodor sau Toader... »
Ce ar trebui spus?... »
Autentificare:
Username:
Password:
Nu ai cont? Inregistreaza-te